Зима иде,вятър вее-вкъщи ОКТОМВРИйче гука и се смее!

• 26 225
  • 713
  •   1
Отговори
# 495
Мела- страшно много ти благодаря за споделеното, ве4е го направих и направихме пурвото хранене с новите шишета не се мръщи но то пред глада всичко е безсилно  Laughing

# 496
Тони, честит рожден ден! Да си жива, здрава, усмихната, щастлива и много обичана!  newsm67
cvm, аз също съм на 30 години ама хич не ми дреме - не мисля, че изглеждам зле. Все ме заглеждат някакви тийнейджъри.  Laughing Ама и аз след като сваля още малко кг сигурно ще си подменя малко гардероба, че вече не ми отива на годините и на положението да ходя с тия емо дрешки, с които ходих преди да се омъжа.  Laughing
elibeli, честита месечинка и на вас.   bouquet
Марсика, ако болката продължава - ходи на лекар за всеки случай.

Аз пък това за шишетата на Томи типи не го знаех и не съм го правила, но въпреки това системата анти колик работи. Може би съм цепнала дупчицата докато съм мила биберона.  newsm78

А аз верно съм отслабнала видимо понеже майка ми идва днес на гости и ми каза, че наистина съм отслабнала - даже се загрижи за мен и ме прати да ям.  Laughing Аз като се занимавам с бебето нямам много време за ядене та първото ми ядене обикновено е след обяд като заспи.  Laughing Ама щом тя го казва, значи е така. Тя не е човек, който ръси комплименти.  Mr. Green

Сега разгледах и коледните костюмчета и се сещам, че моя бебок в момента носи дрехи размер 3-6 месеца (62-68) и вече му умаляват. Вече ще купувам от 6 месеца нагоре. Направо така расте и дебелее, че свят ми се завива.

# 497
Привет и от нас  Grinning
Дзверолинчо нанка, та ползвам момента. Ние пък днес ходихме дообщината и си подадох документите за еднократната помощ. Ама не ми искаха пари за свидетлеството за семейно положение. Казаха ми, че щом е за социални грижи било безплатно.  newsm78 Някой тук беше казал, че са си го таксували към 7 лв май. Та се зачудих не са ли еднакви административните такси или пък е въпрос на общинска политика кое да тарифира и кое не.  newsm78
За АМ не знам до колко е разумно всички млека да се нагряват до 70 градуса защото нали някои от тях съдържат пробиотици. Като се нагреят над 40-50 градуса се предполага, че въпросните бактерии също ще дадат фира, пък нали уж именно те са екстрата на млякото.  newsm78
Оххх, аз да ви се оплача...такъв апетит ме е подгонил, че не е истина направо. Аз съм по принцип с много бърз метаболизъм и само за два дни да съм болна и да не ям и дрехите веднага ми висват като на закачалка. Сега имам малко под 10 килца за сваляне, но не ми личат, което е странно. Обаче съм толкова гладна, че подозирам как ще станат доста повечко от 10 килца.  hahaha То и със Зори беше такава картинката де. Свалих ги после. Ама сега ме притеснява, че ми се ядат едни боклуци...Пред очите ми са все салами, наденици, майонези, чипс....абе боклучави храни само.  Embarassed Преди ми беше достатъчно само да прочета съдържанието на салама и тотално да ми се отяде, а сега тоз номер не работииии   Mr. Green За сега горе-долу се въздържам и си приготвям нещо по-здравословно, ама днес не издържах и си купих една майонеза... Mr. Green Дано скоро да се нормализира тоз моя апетит, че не ми се мисли колко зор ще бера.
marsssika, elibeli_83, честити ви месечинки!
Пепи, и Коко все още има зор при акането. За сега като хапна да кажем поне две круши за деня или си направя пресен компот от сушени сини сливи и има резултат на следващия ден. Пак малко се пъни милия, но успява редовно да се изака и каточели му е малко по-лесно.
Toni77, честит рожден ден мила! Много щастлива и усмихната бъди!
Hubellena, много се надявам скоро неприятностите да останат в миналото. Не знам ползваш ли някакъв крем за зърна. Аз ползвах "Лансинох" и напряво прави чудеса това чудо. С каката ползвах "Гермастан" и не беше толкова добър, пък и трябваше всеки път да се отмива. При лансиноха не е необходимо - директно си кърмиш и възстановява кожата много бързо. Цената му е около 12 лв. Виж дали не би ти помогнал по въпроса.
Деси, ако можеш да си позволиш стойността, по-добре вземи мултицета, който иска. Иначе като му купиш по-евтиния, а той после си вземе по-скъпия - единият ще си стои ей така, само място да ти заема. Пък какво толкова джиджано може да има в тая джаджа?  newsm78 Включваш в контакта, също и в консуматора или контакта, или веригата, която ще проверяваш и гледаш има ли напрежение или не, дава ли оттечка или не. Какво още може пък да върши това чудо?  newsm78 Ама пък щом има и по-така...ако можеш зарадвай го мъжлето.  Hug

# 498
Деси аз изобщо нямам намерение да купувам подарък на ММ той е ужасно капризен и от рождения ме ден който беше през август се зарекох че повече нищо няма да му купувам тогава му подарих един портфейл който никак не беше евтин вътре му сложих и пари на всичкото отгоре и той не го хареса  #2gunfire аз си дадох всичките пари както се казва за да ми каже той абе хубав е ама да беше...... незнам си какво каквото и да му подаря той все ходи и си го сменя за това на Коледа ще е наказан  Crossing Arms

Ахилея и аз си ходя като тинейджърка и хич не ми пука още мисля няколко години да си походя така облечена да не говорим че голямата ми дъщеря ми взе половината дрехи  #Crazy предимно блузи и суитчъри само дънките ми още не и стават но догодина май ще ми обере целия гардероб заедно с обувки те ми  още от сега им  се точи  тя носи 35-ти , а аз 36-ти № тъй че ......  newsm12
Хубалена бързо възстановениш ти жела знам че болката не е човешка ама като се случило ..дано бързо мине
Звездичкова аз платих 10лв. за това удостоверение  newsm78 защо навсякъде нещата са различни тая държава ще ме умори  #2gunfire явно всяка община си има свои закони

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 18:44 от cvm

# 499
Звездичкова-и аз платих 10 лв. за експресна поръчка............. #Cussing out #2gunfireверно няма такава държава

# 500
Марс и на малката Ая честита първа месечинка, да расте малката хубава Ая много здравичка, да папка, да нанка и да слушка мама и тати  Heart Eyes  bouquet

# 501
Здравейте момичета , скоро не съм писала , но ви чета постоянно. Толкова сте активни , че докато изчета всичко и се налага да ставам от компютъра.
При нас всичко е наред , имаме колики , но давам БиоГая и Инфакол и горе/долу овладяваме положението.

За килограмите- аз имам да свалям още 10 , много бавно свалям , но и не съм се движила кой знае колко.

Пъпчици по лицето има и моето момче , но доста. Лекарката ми каза 3 дена да почиствам със спирт и след това да мажа с тънък слой Гентамицин , ефект мисля че има.

Звездичкова удостоверението за родствени връзки от ЕСГРАОН е безплатно , но експресната поръчка - т.е. да ти го дадат на момента се плаща 10лв. Поне така ми обясниха в нашата община - Витоша.

Исках да се включа по още теми , но малкия се събуди, така че ви оставям за сега и се надявам скоро пак да смогна да пиша.

# 502
И на мен ми взеха 10 лв за експресна поръчка на удостоверението, но май имаше опция 5 лв за няколко дена, 7.50 за 1 ден и 10 лв за експресна. Беше си окачен ценоразписа на гишето.  newsm78
А иначе много бързо ми прекараха парите по сметката - преди края на другия месец (аз подадох октомври - към средата на ноември вече ми бяха преведени по сметка). Детските надбавки също ми ги бяха вкарали във сметката.  Peace

# 503
Тони77 – честит рожден ден! Само прекрасни моменти и мили емоции!!!
Звездичкова – а платих 7 лв не за семейно положение (не съм омъжена), а за декларация за свързаност (родствени връзки), в която се описва с кой си в роднински връзки (сестри, родители, деца и т.н.).
Хубелена – аз съм ползвала и Лансинох, и Гермастан, и от двата съм много доволна. В Майчин дом забъркват един много мазен крем специално за зърна, с хиляда билки вътре, много ми помогна, но трябва внимателно да се отмива преди всяко кърмене, а е мого мазен и с адски горчив, така че ми писна и от него. Но можеш да питаш и там, ако е много зле положението...
Ейййй, софианки, искате ли да се уговорим да се видим навън тази седмица, докато е хубаво времето? Да направим например в четвъртък едно следобедно виждане в Южен парк? Предлагам да се видим към 13 часа, аз излизам тогава, защото е най-топло времето? Какво ще кажете??? Ако мястото или датата не ви устройват – очаквам оферти! Предлагам четвъртък, за да могат повече хора да видят...Хубава вечер на всички!!!   

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 08:20 от el_bozhko

# 504
  • София
Тони77 ЧРД! Да си жива и здрава! Много щастие и късмет! newsm67
За килограмите имам още 3 от бременността, но и 7 ми висят от преди това, така че борбата продължава  Twisted Evil
marsssika,elibeli_83 честити ви първи месечинки
Марсика и на мен ми хареса рокличката, много е сладурска.

# 505
Мдаааа, явна това си е въпрос на общинска политика. И при нас имаше лепнат ценоразпис, като експресната поръчка струва 6 лв. И като ми подаде жената удостоверението и аз викам..."ами парички?" - "ааа, когато е за социални грижи е безплатно"... И аз  Shocked Аз си бях маркирала естествено експресна поръчка....щото да се разхождам по N на брой пъти не ми се вижда смислено. Не че се оплаквам, че не ми взеха пари...даже адмирирам смисленото решение на общината да не взима такси поне за социални цели....ама ми стана много чудно. Обикновено държавата не пропуска да си щипне своята част от такси и данъци.   Grinning

# 506
Ел Божко аз още миналата седмица писаха за  среща ама само Тони откликна аз съм ЗА  Peace И СРЯДА И ЧЕТВЪРТЪК ВРЕМЕТО ЩЕ Е ХУБАВО ТАКА ЧЕ ДАВАЙ ДА СЕ УГОВАРЯМЕ  Hug за Южния няма проблем където и да е аз съм с кола така че за мене без значение  Hug

# 507
И на мен ми взеха 10 лв за експресна поръчка на удостоверението, но май имаше опция 5 лв за няколко дена, 7.50 за 1 ден и 10 лв за експресна. Беше си окачен ценоразписа на гишето.  newsm78
А иначе много бързо ми прекараха парите по сметката - преди края на другия месец (аз подадох октомври - към средата на ноември вече ми бяха преведени по сметка). Детските надбавки също ми ги бяха вкарали във сметката.  Peace
Обикновена поръчка на това удостоверението колко време отнема?
Да ви питам за детските надбавки, че нищо не знам за тях, какви са условията, къде какво се подава, всички ли имаме право на тях?
Има ли някой, който от Аптамил 1 е минал на Аптамил комфорт? Положението с коликите подобри ли се?

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 22:18 от anbibian

# 508
cmv, аз миналата седмица почти не съм ви чела  HugЗначи засега аз и ти сме ОК. Може би и Тони? Тъкмо ще почерпи за рождения си ден  Wink
Лека нощ!!!

# 509
Марсика - и аз имах такава болка миналата седмица и като се пипна по корема, матката ми е твърда и леко увеличена. Не са ме пращали на видеозон, GPто направо ми даде антибиотик и каза че ми се е възпалила матката. На 3тия ден от антибиотика спря да ме боли. Сега в четвъртък сам на контролен преглед. Чакам да ми се обадят и за видеозон. Аз съм със секцио. Дано при теб да не е нещо сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт