Зима иде,вятър вее-вкъщи ОКТОМВРИйче гука и се смее!

• 26 230
  • 713
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, момичета!

Минавам да ви почерпя виртуално. Днес имам Рожден Ден!!! Най-хубавият подарък си го направих с раждането на Кали!!!Тя ми донесе и първия подарък днес - смяна на наакан памерс в три и половина през нощта-))))

# 481
  Тони newsm59  surpriseuu
Марсика честита месечинка  Hug
Ахилеа аз също бързо свалям килограми и то без диета но понеже ми е второ раждане вече влизам в групата на 30 годишните и ми се иска да имам малко по стегната и младежка визия  Mr. Green

# 482
Тони честит рожден ден
marsssika честита месечинка
cvm браво за наспиването и за отмяната от тати
Браво на всички който са свалили излишните си килограми, а на останалите /като мен / успех със свалянето за напред.
Пепи не съм се зблъсквала все още със запичане на бебчо и не мога да съм ти много от полза, на моята кукла много и помага чая от копър на хип, когато почне да се присвива, изпива 15-20гр.  и после се изаква и спинка спокойно!!!
Относно преваряването на водата за АМ нашия батко повръщаше, когато млякото беше топло и му го правех с вода на стайна температура!!! Сега сме само на кърма с малката

# 483
Здравейте момичета,

днес моето малко Митенце става на един месец  Heart Eyes  newsm38
Не мога да повярвам колко бързо мина един месец  Blush Heart Eyes
Днес и ние мислим да се възползваме от хубавото време  1stroller newsm44

# 484
  • София
marsssika,elibeli_83  честити ви първи месечинки  bouquet
Toni77 честит рожден ден, желая ти много късмет и щастие.
За килограмите- с първото раждане по-бързо влезнах във форма, със всяко следващо май е по-трудно.Имам си коремче и "бутчета" и не мога да се гледам, мъжът ми пък е доволен от визията ми и вика, че вече като ме гушка не се убожда на някой кокал, а му е мекичко Crossing Arms

# 485
Привет,
Ние днес бяхме на лекар, защото Ивайло има хрема - сумти и похърква. Лекарката ни каза да капем Виброцил. Надявам се да се излекуваме бързо и да нямаме други проблеми.

unvisible,
сигурна ли си, че са афти - ние имаме една на долния венец и днес педиатърката каза, че това не е афта, а някаква кистичка, която излизала често при бебетата - не се маже с нищо, минава си сама. Как сте с кърменето? Пиеш ли още метергин?

_Пепи_,
моят Ивайло има малко ленива перисталтика, ние сме на смесено хранене и въпреки кърмата има дни, в които не ака. Много се мъчи, постоянно се напъва. Педиатърката ни изписа Лактулоза-МIР сироп да давам 5 мл всеки ден за 2 седмици. Днес започнах, ще споделя вбъдеще има ли ефект. Отделно давам Био Гайа 2 пъти по 5 капки.
А за килограмите - аз също си върнах старите килограми, но не и форми - има какво да се желае за ханша, бедрата и естествено корема.

# 486
  • София
Имам и още един въпрос: кога е нормално да се регулира броят на изцапаните памперси? Забелязвам, че през последната седмица количеството намалява (от 6-7 на 3-4) за сметка на ...хм, качеството.  Laughing

Горе долу след около 4та-6та седмица бебетата може да започнат да акат по-рядко, но акото обичайно продължава да бъде кашесто, без неприятна миризма. И ако има дни без изхождане, след това е по-обилно.

# 487
  • Sofia
Toni77 Честит рожден ден! Бъди жива и здрава и малката много да те радва!

# 488
Тони честит рожден ден  Hug Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и здраво и щастливо бебче, което много да те радва   bouquet
Смуси по колко върви млякото май зависи от вида му. Ние сме на Аптамил 1, храним се по 5-6 пъти на ден с 120 мл.
Вече трети ден сме на английското мляко и няма никаква промяна в храненето. Яна си го хапва като това, което купувахме тук и сигурно пак ще й поръчам от там  Laughing
Сега от черния петък в Амазон, забърсах и комплект 6 шишета на Томи Трипи, макар че имам 3 големи на Авент и не знам какво ще ги правя толкова много шишета  Mr. Green Принципно ми трябваха само 3 бр., но пък цената беше много добра. Купих и бебефон на Авент, отдавна исках и сега ми падна добро предложение  Grinning

# 489
  • Варна
Здравейте сладурки Hug Остана ми време и на мен да се разпиша след целия този стрес и напрежение, който преживях с моите гърди #Crazy

Честита месечинка на Ая и Митенцето!!!Да са ви живи и здрави момичета, да слушкат много, да папкат, да спинкат и да раздават усмивчици!!! Hug Hug Hug

Тони Честит Рожден Ден!!!Твоят подарък си е най-хубав, но все пак да ти пожелая и аз нещичко, нека тази година да бъде не само на пожеланията, а и на сбъднати желания!!!

Днес и ние се разходихме за 1 час, времето беше просто супер, лято..лято Heart Eyes Mr. Green

Да ви се оплача момичета, моят проблем се оказаха рагади на зърната, нямах никакви запушени канали. Побеснях като разбрах, защото лекар ме преглежда и ми изписа нагревките за запушените канали..думи нямам #2gunfire #2gunfire #2gunfire ooooh! ooooh! ooooh! Все си мислех, че ще се оправим някога в БГ, но оправия няма. Какво да ви кажа..дойде една приятелка вкъщи и ме видя и вика това са рагади, а лекарката ме гледа 2 часа и не ги видя. Ходих аз и при друг лекар в Майчин Дом и човека не можеше да повярва, че съм траяла 1 седмица на тези болки. Малко ми остана да се откажа от кърменето. Сега пак боли, но по-търпимо и кърмя със силиконови зърна, много са неприятни, но какво да се прави..без тях за сега не може.

Виждам, че обсъждате коледните подаръци. Някой харесал ли е някакви дрешки(коледни) за бебоците? Аз видях вчера в магазин Слънце на Владислав няколко комплекчета и гащеризончета. Много бяха сладки, но реших да не и купувам все още, за да мога да разгледам и на други места.
 Thinking

Ставам, че трябва и да се цедя, че моето пате, след разходката не мога да я събудя да папка Mr. Green

# 490
Здравейте пак! Laughing

Ние получихме първия си коледен подарък! Костюмче като на дядо коледа. Качила съм снимка да го видите и вие, а по Коледа ще го видите и върху Ники Grinning

Иначе аз започнах с купуването на подаръци. Първият който взех е за 4 годишния син на моя приятелка-комплект книжки.. Много съм доволна защото го взех с ваучер и мисля на много добра цена.Пускам линк ако някой се интересува
http://ofertomat.bg/offers/view/498.html

Току що ми донесоха и новите шишета на Томи Трипи и се надявам да остана доволна. Взех тези с анти колик системата пък ще видим

Hubellena- Дано скоро да мине твоя проблем и да можеш да се насладиш на кърменето пълноценно

Тони- Честит Рожден Ден! Бъди много здрава, щастлива и обичана!  bouquet

И ние си направихме доста дълга разходка. Времето е прекрасно и е грехота да го изпуснем, а и малкия се чувства много добре навън

За акането аз давам Дуфалак, и сега взех и био гая да видим дали ще има някакъв напредък
Казаха ми и за чай от майчин лист, но незнам дали става за толкова малки бебета, знам че няма проблем да се приема от бременни и кърмачки. Ако иска някой може да се поинтересува.

# 491
 newsm59 Toni 77   bouquet

marsssika,elibeli_83  , честит ви "малък рожден ден!"-така наричам аз първият месец, но САМО него. следващите месечинки за мен са свързани с ходенето на консултация,но първиата месечинка си е наистина вълнуваща Hug

днес и тук е супер слънчево и с Юлия ходихме да и поръчаме тортичка за погачата. няма как да ви я покажа на снимка,но нали знаете, има едни играчки, плюшени, във формата на гъсеничка-ей такава ще е тортата, шарена и бебешка Grinning

Hubellena, не се учудвам, че докторът ти не е могъл правилно да диагностицира проблема ти. в нашите медицински университети само ги учат да опипват гърдите за бучки, сигурно, а за наличието на кърма да съдят само по наддаването на бебето. всякакви други проблеми са им тъмна Индия или ги лекуват с антибиотик за майката и АМ за бебето ooooh! добре,че си открила проблема и си на прав път към лекуването му Hug

момичета, дайте да си поговорим какво ще подарим на нашите съпружета,за които напоследък имаме все по малко време. моят мил иска да му купя мултицет-един уред е това. той много се кефи на инструменти и напоследък се пооборудва, но сега иска такова нещо. аз намерих един за 15-тина лв. и реших това да му е добавка към подаръка,който съм му намислила.само че се оказа,че човекът искал някакъв по-космически и по-скъп мултицет,който ще ми изчерпи бюджета. сега се чудя да му купя ли пустият му уред или да му взема това,което съм намислила, пък той да си купува мултицета,когато си иска Thinking
а аз ще получа от него златно бижу,каквото си избера-каза,че заслужавам такъв подарък,понеже го направих татко за втори път и въобще заради трудностите,които преживях по време на бременността и раждането Heart Eyes

# 492
Радостина87, да ти кажа за шишетата на Томи Типи с анти колик системата, че първо трябва ръчно да отвориш клапата, която се намира накрая на тръбичката на това кръглото силиконовото има едно като пъпка. На светлина като се вгледаш има една много тънка чертичка като косъм, която трябва да отвориш ти иначе системата не действа. Аз много нерви хвърлих докато го разгадая това. Трябва да хванеш тази пъпка между двата пръста, стискаш и въртиш, все едно зърно, сещаш ли се? И то само се цепва.

# 493
  • Варна
marsssika,elibeli_83 , `честити ви месечинки!   bouquet Нека малките сладурковци ви носят много поводи за усмивки, да бъдат здрави и послушни!  Heart Eyes И без колики!  Mr. Green
Тони , на теб честит рожден ден! Жива, здрава, весела и винаги засмяна! Пожелавам ти Кали винаги да те радва, а татко и винаги да те глези!  Heart Eyes
Hubellena , много неприятна история.. бива ли не лекар, ами приятелка да те лекува.. Ей няма оправия!  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
За коледните дрешки ние имаме един комплект подарък от Кипър(вчера се снимахме с него, ще кача малкия в албума с гордия дядо  Laughing ), който може до Коледа и да ни е малък. Иначе имаме и един гащеризон като на Дядо Коледа(трябва и него да пробваме тия дни), той е на H&M.
А сега да ви се похваля  Mr. Green - днес нали ставаме на 40 дни и към 11ч. излязохме и отидохме на църква, малкия си спеше сладко сладко. После се разходихме в морската градина (наложи се и да се награним, та се разгърдих  Mr. Green ), минахме през мола, че имах едни дрешки-подарък да подменям, покрай тях купих и други  Crazy  и към 15.30ч. си се прибрахме. Беше повече от прекрасна дълга разходка!  Grinning Утре мисля да повторим. Сега пожелавам на себе си и на вас хубав следобед без колики!  Praynig

Забравих да питам даващите биогая как я давате, че аз утре ще я почвам и се чудя -  с лъжичка, с водичка, с чай или кърма.. Нищо не пише на пустата му листовка.  Shocked

# 494
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте мили Simple Smile Успяхме и ние да се попечем на слънце и да му се порадваме... аз с усмивка, а мъника спейки  Mr. Green
Ели честита месечинка, баш наборе  Mr. Green Да расте все така добре Митачето и да ти раздава непрестанно усмивки  Heart Eyes
Хубелена Добре , че имаш компетентни приятелки, че един Бог знае колко щяха да те мъчат с объркана диагноза  #2gunfire #2gunfire За пореден път се отвращавам от некадърните лекари търговци  Sick
Деси Не зная какъв е този уред.. но според мен , сложи идеите си на кантар... Кое би зарадвало мъжа ти повече? Представи си кое би му опънало усмивката до ушите  Mr. Green
За моя мъж не съм мислила нищо конкретно. Мисля, че ще му подаря миналогодишния подарък  Blush Миналата година го заведох за 5 дни в Румъния да си покара сноуборд момчето... та тази година може би ще  повторя Simple Smile Simple Smile Но с малко закъснение в месеците  Crazy Все пак нещо символично ще трябва да купя, за да има подарък под елхата.. но представа нямам какво  Crazy

Попаднах на тези костюмчета http://www.chochkobochko.com/index.php?route=product/category&path=65
За сега съм в чуденка за роклята, но няма да избързвам, ще поразгледам още  Mr. Green

От вчера корема ме боли адски много . Не ниско долу като преди цикъл, имам чувството , че ме боли целия корем.. не е постоянна болка, но никак не ми е и лека..  Sad Някоя изпитвала ли е нещо подобно? Възможно ли е да са прословутите контракции след раждането??? Болката не е само по време на кърмене... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт