Много хубава новина, че Али вече е по-добре и сте си у дома. Добре, че си настояла да ви изпищат днес, че като са лоши условията в болницата е мнооого по-добре вкъщи. А сега какво пие за кашлицата и хремата?
Всички бебчета са големи сладури. Надявам се пак да се видим скоро и да дойдат още повече мами.
Иначе си го къпя и аз като теб в коритце с поставка и даже и малка хавлийка му постилам на поставката, за да му е мекичко, да не се хлъзга надолу и да не се прожули, че има адски адски нежна кожа. Има бебета , които например даже чорапките не им се отблеязват, а ние от чорапите сме все едно е бил вързан със сезал!
Както и да е де, факта е , че е адски тежък и даже и като го къпя ми се налага да го държа на една ръка - за да му измия вратлето, гръбчето, дупето. Иначе като лежи само няма как да стане. А още не стъпва , нито на колене седи в мивката - рита си щото му е кеф и направо едва едва го удържам.
от предната страна на раменцата, пред ушите и малко има и под учите на гушката. Тааааа има малки червени пъпчици, които не се махат от няколко дни, но и не стават повче. Подозирам, че са от това, че постоянно си повръща по раменете.....
и колкото и даго бърша - и със сухи и с мокри кърпи и вечер го къпя) то повърнатото пак си стои там известно време. А не са от претопляне пъпките - вече го държа само по боди и ританки - без блуза отгоре и не се махат. 

Така ни каза ортопеда.
За лекарите и условията в болницата-без коментар!!!
И честити месечинки на Ина и Стелияна,Илиан,Елица и Алдимир!А и на всички,които съм пропуснала!
Честит рожден ден на Тони(на патеричка)!Много здраве,щастие и любов! 
Чак ви завидях
Я кой има като нашата количка
А аз още не съм оздравяла напълно,ама аз не се и спрях тия дни,а и в болницата постоянно насам-натам,то не стига че има много болни,ами и студено там...Абе...ще се оправя.И аз съм с една ужасна кашлица,с храчки като при Алинка и от зор да се изкашлям вече всичко ме боли-глава,гърди... 
И толкова много се е променила...Бонбон! 
А и за дълги разходки не ми се струва удобно...
,а тя не е свикнала...и от зор се поти...
А сега пием само Муколизин за кашлицата и Виброцил ни изписаха за носа...А и Аугментина казаха да го давам до петък.
Е, освен че ще ходи с розови дрехи и хубавите и новите замязаха на носени 2 години, нищо друго. Абе, свиркам си!

за синичките не зная, но можеш да ги пуснеш със следващите перални и дано си възвърнат цветовете 
ФУРИЯ!
Изкефих ви се искрено как сте се сформирали - БРАВО !
осъвършенствам се в писането с 1 ръка и аз
Дано някога и аз успея да се включа, че така ми липсват тези бебешки срещииии...
Съни, много се радвам че вече сте си у дома и дано на Алинка по-скоро й минава и кашлица, и хрема, че представям си как се мъчи миличката...

ми то така е като звънят колегите на мъжа ми рано рано за малко да събудят и Дарина
ама тя никога не е спала толкова дълго , а аз се пошегувах с него , че съм и дала да пие бира и за това така спи обаче бях толкова сериозна и той
взе че ми се върза на акъла
за да присъства и тя

Някой ако знае и друго място на което се продават да дава инфо!

Да, ние имаме като вашата количка 

и колкото и даго бърша - и със сухи и с мокри кърпи и вечер го къпя) то повърнатото пак си стои там известно време. 
Досега го е казвал това няколко пъти, но сега за пръв път толкова много на веднъж!! Много му се радвахме!!

Преди малко като беше на шезлонга дребка започна да се радва на играчките си над него
Най-накрая ги отрази и зарита
Когато сме навън почти изчезват и така до следващото омазано хранене 
-mas: Да ти е жив и здрав малкия голям юнак 
Според мен на малчо ще му се размине, не се притеснявай
Всеки път като ти видя постовете така се радвам на лифтчето ти