Зима иде,вятър вее-вкъщи ОКТОМВРИйче гука и се смее!

• 26 220
  • 713
  •   1
Отговори
# 75
Еха Галя с тази кръчма разлая кучетата както се казва  hahaha май всички които не можем да излизаме ти завиждаме благородно  Hug Весело изкарване и да потанцуваш и за мен
Ахилеа аз също съм на мнение , че млекото не е хубаво да го сменяш със сигурност ще разбуташ коликите, пробвай ако решиш да го сменяш с ФРИЗОВОМ  това е млеко за повръщащи аз с такова храня Дарина то е по тежко по маслено  и по гъсто от останалите, тя яде 120мл. това и отговаря на месеците според кутията не винаги го изяжда и се храни през 4 часа аз когато го почнах не и предизвика колики понеже преди това бяхме на АПТАМИЛ 
Аз повръщането  понеже някой попита но забравих кой беше  Embarassed Дарина също повръща почти след всяко хранене но всеки път различни количества това е лека форма на рефлуск още не им е доразвита клапата на стомаха и за това така се получава това се израства до третия месец

# 76
  • Нейде из лудите гори...
 Hug Здравейте, момичета и благодаря за отговорите относно повръщането  Peace  Докато ви четях се наложи да изчистя поредната локвичка  Confused Дано премине скоро този период и клапичката да й се развие, че само ме стряска  Cry
Ия  Hug Дано всичко се развие към добро при теб  Praynig Мъжа ти е с пълно право, а некадърщината в болниците ни ( а и не само) край няма  Sad
Ахилеа дано малкия гладник успее да се наяде днес и да те остави да поспиш, преди да си му сменила млякото  Hug  мисля, че въпреки че педиатрите работят с определени марки, като има проблем би трябвало да ти препоръча по-хранително  Thinking
Галя весело изкарване довечера  dance вдъхнови ме и определено ще се опитам да заформя нещо подобно за другата седмица  Peace то си е човещинка  Mr. Green
Тони Кога успя да ги свършиш всичките тези неща?? Направо си фурия - ЕВАЛА!
Аз днес успях само да разходя семейството  Mr. Green Цял следобед кръстосвахме морската, а дребосъка спа така непробудно, че нищо не разбра  Mr. Green Сега мисля да я оставя да се кокори и да забъркам едни спагетки "А ла Марс" , че да не караме на плодчета само  Laughing

Искам да попитам , някой дава ли витамин Д на Jamieson ? На опаковката пише по 1 капка и аз така давам от 2 дни, но днес се загледах в рецептата и пише 2к  newsm78 Та утре мисля да звъня на педи да я питам , тя ли е с грешка или има причина да давам по 2к ... Някоя дава ли от тези витамини по 2 капки????
Хубава вечер , майчета   bouquet

# 77
Marssika- аз давма Вигантол ( витамин Д) по две капки по препоръка на педиатърката, така че според мен е по-добре да спазваш каквото пише на рецептата, защото тя е за твоето дете, а не каквото пише на опаковката. Най-добре е, за да си спокойна самата ти и звънни и я попитай Hug 

# 78
Здравейте мамчета!Бихте ли ме приели във вашата темичка.Аз също съм от октомврийските мами.Терминът ми беше на 01.10,но родих на 20.09 бебе Ема с мерките 3050гр.,50 см.

# 79
Ето линкове за масажи
http://www.youtube.com/watch?v=FKFEI8q-Ii8
http://www.vbox7.com/collection:752276 - май на втората част от филмчето бяха масажите
Ние днес бяхме на ортопед и педиатър.
Ходихме при Драганов - този човек е луд. Според мен е груб, циничен и вулгарен, може и добър специалист да е, обаче повече при него няма да я заведа. За щастие не се и налага - каза, че е напълно здрава. Даде няколко съвета за сядането, лазенето и ходенето, но между тях издрънка толкова простотии, че просто нямам думи  Sick
Педиатърът ни сложи втората хепатитна ваксина. Вече сме 3600 гр и 55 см. Показа ни движение поглаждане за масаж, каза че е малка за другите движения.
Докато й биха ваксината Яна така се разкрещя, че щях да се разрева и аз. А вчера я хванаха коликите за пръв път и пак пищя доста и аз пак щях да се разрева. Вие така ли сте?
За бялото течение и пъпките с бели връхчета - педиатъра потвърди, че се държат на хормоните и сами ще отминат.
MagieA в албума със снимки в snimka.bg има албум за колаж. Влизаш там и качваш снимката, която си избрала  Peace
jeni_r аз съм от твоя отбор. Върла бираджийка, обаче зимата минавам на вино, че гърлото ми е много кекаво  Laughing

# 80
unvisible, много ме притесняваш с това тове кървене. май няма да е зле да си проследиш хемоглобина по някое време-ами че ти анемия можеш да развиеш така ooooh!

Ахилея , аз пък си мислех,че изкуствено хранените бебта са като роботчета-ядат под режим и спят през нощта! честна дума, не ми се смейте Embarassed аз не мисля,че трябва да го тъпчеш твоя гладник-храненето с АМ не е шега работа и не е добре да е безразборно Peace да не би капките за колики или чая да му остъргват корема и да си мисли,че е гладен. за кърмено бебе знам,че не е вредно да предлагаш цица при всяко изплакване, но за изкуствено хранено..... Thinking явно сученето го успокоява и сигурно си пробвала залъгалка newsm78 от друга страна,може и той да е приел тактиката-на често и по малко, щом казваш,че не може да си изяде дозата Thinking едно е ясно-или той ще влезне в пътя,или ти ще се настроиш на нов режим Peace

# 81
 Peace

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 16:55 от varol

# 82
по повод поста на Ахилея, ви 'черпя" с тази статия
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4661

абсолютно вярно е-при мен тези митове се разбиха с първото ми дете, но още си спомням колко бях шокирана, че не са истина за мен. мислех си, че аз съм виновна и не се справям. дано и на вас не ви минават подобни мисли Hug

# 83
Марсика пробвай по време на хранене да го оригваш колкото се може повече пъти , след като се нахрани го държиш изправено бебето по дълго от обикновено , друго което е хубаво да знаеш  леглото да му е на 30-40 градуса изправено при нас всички тези нещо доста намалиха връщането дано и на теб да помогнат  Hug

# 84
Аз мисля да го сменя с Хумана или Милумил. Ще се допитам и до педиатърката за всеки случай да видим и тя какво ще каже. Имам още от Хип-а така или иначе (имам време да помисля) - нали се презапасявам.
А не мисля, че е от чая понеже чая го давам на следващото нощно хранене, а вчера огладня преди него и си мислех че ще пропусне това дето давах чая, но не го пропусна.  А за капките против колики и преди давах - не е бил такъв гладник. И аз не мисля, че е хубаво да му давам толкова често мляко ама като е гладен - какво да го правя. Педиатърката ни беше казала да си изберем мляко между марките Хип, Милупа и Нан. Предполагам че ще каже сега на Милупа да дам. Абе не знам и аз вече. Много се надявам да се оправи това бебе, но ще видим. И други майки се оплакват, че бебетата им много бързо огладняват от Хип, затова мисля да го сменя. Пък то бебето ще си покаже дали ще я бъде тая дето я мисля или не.

# 85
за милмил нетиго препорачвам аз го пробвах и от него се запекохме и резолтата никакав продалйаваще да реве и да се сабъжда през 2ч да яде , и аз мисля да го сменя хипп , и доста четох за ЛАКТАНА БОИ и мои приятелки са много доволни и за сега това било наи доброто мляко и педито ми го препорача и мисля да го пробвам само тази смяна на млеката да не доведе до някоя алергия

# 86
Ивелина, ти на Хип ли си сега? А за алергия - то ще си покаже. На моето бебе в родилния дом му даваха мисля, че пак Хип, но от старата серия - розовата, понеже ставаше на бучки. После като се прибрах вкъщи давах на ДМ Бейби лав, после минахме на Хип. Не съм имала проблеми от прехода на млеката. Надявам се и сега да нямам, но ще видим. Ако има проблем, винаги мога да се върна на Хип-а. А Лактаната на мен ми идва вече много скъпа. Тя е на цена колкото Хип-а, но по-малък грамаж.

# 87
  • Нейде из лудите гори...
Момичета включвам се, за да ви споделя една кърмаческа колекция. Поръчките са до утре и има добри предложение (зимни). Знам , че баш на края я споделям , но сега се сетих  Blush
http://boobamara.blogspot.com/p/blog-page.html
А тук за поръчки Simple Smile
http://www.facebook.com/event.php?eid=192891794124403

Хубава вечер  Heart Eyes

# 88
Здравейте Simple Smile Да се запиша и аз в новата тема , надявам се в тази да съм по активна Simple Smile))

# 89
да и аз сам на хипп но това дете се каса да реве и да яде когато си поиска и си мисля сащо че не го засища , сащо педито ми каза и за фризолом ,но аз лично бих пробвала парво с лактана бои и дано с това да си рещим проблема  Sad

Общи условия

Активация на акаунт