Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 846
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
Защото моите мишки са именно ТЕ  Hug Joy

# 211
Защото моите мишки са именно ТЕ  Hug Joy

Аууу, как хубаво се гушка Фатмето. Браво!

# 212
Сега сериозно много хубава серия и много силен финал, а с превод не ми се мисли...

# 213
Ако не накъсваше така серията щеше да е мнооого хубава.Другия път ако връзката отново е такава,предлагам да започнем гледането когато започне качването в ддизи Peace
Приятна вечер HugДо другия четвъртак Hug

# 214
Ако не накъсваше така серията щеше да е мнооого хубава.Другия път ако връзката отново е такава,предлагам да започнем гледането когато започне качването в ддизи Peace
Приятна вечер HugДо другия четвъртак Hug
Лека  Hug Хиляди   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 215
# 216

Емили , хиляди благодарности мила !!!  Hug Hug Hug

Осма част в дизито свърши с хвърлянето на вестника от Яшаран , къде са тези скандирания , чакам девета част , но няма ...!?  ooooh!

# 217

Лили , ти си моите очи тази вечер, благодаря...!?  Hug Hug Hug

Точно писах къде са тези скандирания и ти си качила края !?
Peace

# 218

Последните три серии ги гледам от дизито и удоволствието е пълно...!? Peace От прекъсвания разбрах , че не гледам филм , а откъси, когато гледам от канал Д... Прочетох поста на Емили  и тя  предлага да гледаме от там...!?  Peace

# 219
За първи път се радвам толкова когато свършва този филм.Няма такъв финал на серия.Направо настръхвам като гледам.Фатмагюл какъв поглед вкара накрая, сякаш казваше "Сега ще ви видя сметката"Страхотна игра.
Емили  bouquet

# 220

Лили, благодаря за линка. При мен свърши с гледането на вестниците от Яшаранови.
Гледането он-лаин си е жива мъка. Прекъсва, спира, губят се цели откъси. Наистина е най-добре да се гледа след качването на частите, за да се изживее удоволствието от серията. Благодаря и аз на Емили за превода. Финала беше разтърсващ, с тия скандирания, с показването на лицата на Нил, после на Мелтем, на психоложката, плакатите, виковете. Яшараните  се почувстваха като шарани на сухо.  #2gunfire hahaha hahaha

# 221
Значи другата седмица започваме гледането в ддизи. PeaceТака ще я гледаме спокойно и ще бъда по-полезна с превода PeaceЗабелязвам,че това е проблем само при излъчването на канал Д.
С Атв(когато гледахме "Езел" онлайн) изобщо не съм имала такива прекъсвания и смущения.Лошото е,че спряха излъчването на канал Д в йълдъз тв.Там сигнала беше перфектен Peace

Лека нощ Hug

# 222
# 223
di_va,  дано детенце оздравее бързо  Hug

Емели, много ти благодарим за преводите!  Hug

Разтърсваща финална сцена  newsm45 Самотният вик на Фатмагюл в онази проклета нощ най-накрая ще бъде чут! Нека изнасилвачите да не могат да се погледнат в огледалото, нека разберат какво е да нямаш нормален живот! Сега искат да затворят устата на Фатмагюл, но ще дойде времето, когато ще искат прошка от нея, но дали самите те биха могли да си простят?! Защото няма по-голямо наказание от това да живееш с такъв товар, с такава вина!
Мацки, сори за тези среднощни откровения, но този сериал наистина е един от най-истинските преразкази на реалния живот.

# 224
Момичета,направо съм потресена!За мен това беше една от най-силните серии досега!Една огромна буца ми застана в гърлото и дълго ме стягаше!Не само плаках,а направо дъх не можах да си поема!Момента при терапевтката беше разтърсващ,Фатма говореше за Мустафа,за онази нощ и как иска да забрави всичко и да продължат с Керим-с превода ще е още по-вълнуващо.А за внушителните сцени накрая нямам думи!Настръхнах цялата!Особено се почувствах,когато Керим видя баща си и сестра си с вдигнати глави сред множеството!Страхотна подкрепа!Знам, че ще коментираме утре,но просто не можах да издържа ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт