Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 806
  • 724
  •   1
Отговори
# 330

кликни върху екрана
http://www.youtube.com/watch?v=aJBWfJ5YuZY&list=PL7E7ED65D4A … eature=plpp_video

Заповядайте 50 серия - разговорът при психоложката. Приятно гледане.

Мариянка,скоро казвала ли съм ти колко те обичам  love001  love001  love001  love001  love001

# 331

кликни върху екрана
http://www.youtube.com/watch?v=aJBWfJ5YuZY&list=PL7E7ED65D4A … eature=plpp_video

Благодаря , въздействието е още по-голямо така поднесено !!! Hug Hug Hug  bouquet

# 332
И аз искам да благодаря за преводите!   bouquet

Това от резюмето, че вятърът ще обърне посоката си вече не го тълкувам негативно, а напротив - може би се има предвид, че тъй като досега делото не вървеше в полза на Ф и Яшараните се измъкваха с подкупи на свидетели, то вече истината ще излезе на яве и нещата ще се случват в полза на Ф.

# 333

Неуморни пчелички- И АЗ ВИ ОБИЧАМ smile3501 newsm51 txtlovesСТРАХОТНА СЦЕНА-РАЗГОВОРА МЕЖДУ ДВАМАТА Е НАЙ- СИЛНИЯ И ВЪЗДЕЙСТВАЩ ДО СЕГА- КАЗАХА СЕ МНОГО ИСТИНИ,МНОГО БОЛКИ,новото тук- какво мисли Фатмагюл за Мустафа,Керим- сега,когато знам ,че ме обича- се срамувам по- вече...
и  всички тези трогателни слова на фона на реакцията на враговете им  ooooh!
е,шапка им свалям на комшиите- за кой ли път ще кажа- могат да правят филми-могат да те сграбчат за сърцето и душата и да ни оставят без дъх...
БРАВО smile3501 smile3501 smile3501

# 334
Въздействието е в пъти по-силно newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Направо не ми се говори ooooh!

# 335
# 336
Гаргата също е във фокуса на медиите Mr. GreenЩе ми хареса разярените жени да го линчуват #2gunfire Но е достатъчно всички в Илдър да го видят-повече няма да си покаже муцуната там Mr. Green На погребението двамата му приятели си говореха за човека на Яшаранови.Единия каза на Сердар "Сигурен съм,че има нещо"-подозираха Мустафа,че продължава да работи за Яшаран.

# 337
  • Пловдив
Момичета, а какво ще кажете за този момент. За мен значи много. Като, че ли половината път към бащата е извървян.

# 338
Момичета, а какво ще кажете за този момент. За мен значи много. Като, че ли половината път към бащата е извървян.

Ще се получи,Мариянка,но на Керим му трябва време-все пак бащата е виновен,че не се е върнал за него.Това не се прощава лесно.
На мен ми направи впечатление на горната снимка,където са всички-много сериозни физиономии имат.Явно са отложили делото.Ние си знаехме,че ще продължи,но Керим и Фатма се надяваха да ги арестуват.Ако не ги задържат,Не знам Ердоан как ще бъде спрян-той ще тръгне да си отмъщава на Фатма ooooh!

# 339
Намерете 7-те разлики:

Енгин май е като виното - с възрастта се разхубавява  Wink
Някои твърдят, че мъжете се разхубавявали с годините, а жените погрознявали  Confused Но аз като жена не съм съгласна разбира се  4470

# 340
  • Пловдив

Още една снимка. campanula - има още подобни....като за преди лягане.

# 341
  • Пловдив

Ето още малко....

# 342
ще го простудим човека  Joy

# 343
Мариянка и Кампанулка-не ни вдигайте адреналина преди лягане LaughingЩе получи някоя от опашката сърцетуп Joy Joy Joy

# 344
  • Пловдив
Ами Муки. Като теменужка. Я как се е издокарала, ама вътре в залата - представяте ли си я. Направо е получила контракции.

Общи условия

Активация на акаунт