Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 836
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Сега докато гледам серията на спокойствие без прекъсване видях колко неща съм пропуснала снощи онлайн.
.......Кадир бей е стигнал чак до Ядигер ханъм(икономката на Яшаран) , призовал я е в съда. Тя затова беше отишла при тях, обясни им, че Мелтем е дала нейни кординати. От разговора става ясно, че тя е напуснала за да гледа внука си (а аз се чудех как мистериозно изчезна от началото на втори сезон), а сега ще се яви на делото ..... Яшаранови им се спекоха вътрешностите.....
Решат: А каква приятна изнеда г-жо Ядигер добре дошли.
Перихан: Да г-жа Ядигер наистина има изненада за вас...получила е призовка.
Мюнир: "Я го виж ти адвокат Кадир, от къде е намерил  кординати?
Решат: Глупак, г-жа Ядигер никога не би казала нещо което да ни навреди
.....тя така ги погледна че не съм много сигурна.....

# 286
Daliabg, ако не си го гледала можеш да го направиш от тук:

http://vbox7.com/collection:922342?&page=1

http://nitrobg.org/details.php?id=1292

в youtube не е качен..... незнам дали Мариянка ще има време да го качва в youtube, но ако не можеш да го изгледаш на посочените линкове ми пиши. Мога да го дръпна и да ти го кача в докса или тразита да си го изтеглиш.

благодаря, rivva

само дето vbox се зарежда с часове при мен, а за тегленето нета ми е ограничен ... най-късно на кристмъст ще го гледам в БГ... важното, че го има вече преведен, аз отдавна му се точа в viki.com, ама и там превода е на половина.

# 287
Сега докато гледам серията на спокойствие без прекъсване видях колко неща съм пропуснала снощи онлайн.
.......Кадир бей е стигнал чак до Ядигер ханъм(икономката на Яшаран) , призовал я е в съда. Тя затова беше отишла при тях, обясни им, че Мелтем е дала нейни кординати. От разговора става ясно, че тя е напуснала за да гледа внука си (а аз се чудех как мистериозно изчезна от началото на втори сезон), а сега ще се яви на делото ..... Яшаранови им се спекоха вътрешностите.....

благодаря за превода, rivva   bouquet
този епизод беше наситен с разговори, а аз много малко разбрах. Надявам се поне сцената при психоложката, някой добър човек да преведе.

# 288

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 16:27 от Daliabg

# 289

http://www.youtube.com/watch?v=MMiVFt9eF7A

Ето 49 серия на български. Превод от английски bonobo, colorblind, riviera. Приятно гледане.

Момичета , златни сте !!! Огромно благодаря !!!  Hug Hug  bouquet newsm51

# 290
bonobo,Daliabg    bouquet за превода  bouquet

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 16:09 от Slawena

# 291

Daliabg , bonobo , благодаря , явно сте превеждали по едно и също време !?  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet newsm51

# 292
Daliabg ,благодаря за превода   bouquet ,но bonobo  Hug ги бе превела преди това ,май са същите Peace

Както е казал народа от много глава не боли  Wink

а съжалявам, не съм го видяла превода на бонобо, сега ще го изтрия, този пост  Peace

аз продължавам, да не го виждам превода на бонобо, но пък и моя пост вече не мога да изтрия, много съжалявам за спама ... всъщност това не е мой превод, просто го копирах.

# 293
Ердоан Супермена

Излезна Ердоан от затора,
Видя НЛО да се носи в простора.
Слезна оттам мома неземна
Ердоан влюбемо погледна.
С глас,нежен,мелодичен
 Заговори му в миг далечен;
„Ердоане,само да те гепна
С чок мерак дънките щи цепна
Ох,само да те гепна....’’.
Наш левент издебело преглътна,
По момата се захласна
И сила незйана към нея го тласна.
Прегърна я той сластно
Тя го тресна по главата страстно.
Той се помъчи да я целувне,
Убавицата с уста го плювне...
И нали е мома неземна,
Ердоан окъпан в слуз се преметна...
Събуди се момъка снажен
Погледна важен,важен,
Като пуяк на бунище,
Кога пуйика го нище.
„Отсега нататък веке
Ще ми виката Ердоан Супермена...’’
Чу го Фатма мома прекрасна,
Изсмя се весело,доволно,
И му рече през стобора:
„Така омазан,олигавен си поскоро
Ердоан СУполменa...”

moresmile

smile3521 smile3521 rotfImao rotfImao rotfImao

Славенко , това днес е истински шедьовър !?  Peace

# 294

Мили момичета до Коледа остават само 36 дни ! Понеже ми е любим празник, поднасям ви една Коледна звезда за настроение !

Мариянка, bonobo, colorblind, riviera. за преведената серия
Славена за хубавите стихове, а това за Ердо Суп/ол/ермена - направо ме нокаутира - как ти идват римите на точното място - страхотно !
Момичета много интересни коментари относно новата серия - аз едва сега ще гледам преведена 49 и новата серии, че снощи се измъчих и нищо не видях. Слагам по едно кафенце с усмивка, който иска да пийва с мен и започвам да гледам
Вярвам, че всички които имаха известни здравословни проблеми  /лични и с дечица / вече са добре - оздравявайте бързо ! Изпращам ви талисманче за здраве !

# 295

rivva, благодаря за превода.  newsm51
Доста се почудих коя беше тая жена,  която Решат Яшаран така любезно заговори. Дано каже истината, а да не се поддаде на манипулациите на Яшаранови.
Толкова са самонадеяни и сигурни в  изхода на делото, че не допускат съществуването на други способни адвокати,  освен гадния Минюр. Както и че могат да купят свидетели и съдии, да манипулират доказателства. Интересно дали Кадир бей и другия адвокат ще успеят да открият лекарите, които лекуваха Фатмагюл и после изчезнаха от болницата, както и анализите и резултатите от прегледите? Със сигурност ще има усложнения на делото, иначе какво ще гледаме цял сезон.

# 296
campanula, когато имаш възможност - погледн го, моля те.

FATMAGÜLÜN SUÇU NE 51.BÖLÜM ÖZETİ

Резюме на 51 еп.:

Значимата подкрепа, която обществото оказва на Ф,  създава голям натиск в/у Яшаранови.  Докато настъпи денят на делото Яшаранови осъзнават, че след случилото се и след това изслушване на делото може да има неблагоприятно за тях решение на съда. Последните опити на Ердоан и Мюнир преди делото не могат да попарят изпълнените с надежда очаквания на Ф.
След Муки и Мелтем, Леман накрая също решава да стане свидетел в полза на Ф и така ще се промени развитието на делото в съда. Яшаран дава заповеди да бъде попречено на Леман да свидетелства. След последното изслушване Ердоан губи Нил завинаги и единствената му грижа е да си отмъсти на Ф и семейството й.
Фахретин разкрива, че Мустафа отново работи за Яшаранови и не би могъл да знае как ще реагира К на оказаната му от него помощ. Дениз си мисли, че брат й никога няма да прости на баща й и убеждава Фахретин по въпроса за връщане в Австралия след случилото се.
Мюнир и Кадир взаимно си споделят козовете в съда. Краят на делото се чака от всеки с голямо нетърпение. С решението на съдията вятърът зад Ф и К ще започне да духа на обратно.

# 297
Мариянка, bonobo, colorblind, riviera, чудесни сте, момичета! Господ здраве и щастие да ви дава!  newsm51

Кампанулке, благодаря ти и на теб за превода на подсказката, мила! newsm51

С решението на съдията вятърът зад Ф и К ще започне да духа на обратно.

Горното как да го разбираме? newsm78 Нещо не ми звучи много хубаво...

# 298
Днес нашите снимали в Гюмюшсуйу. Ф и К бягат от журналистите. Ердоан ги последвал.

С решението на съдията вятърът зад Ф и К ще започне да духа на обратно.

Горното как да го разбираме? newsm78 Нещо не ми звучи много хубаво...
И мен това изречение ме смути много и не знам как да го тълкуваме. Това мъчи и другите фенове на сериала и си гадаят и те - истината - другия четвъртък. Целта на тези резюмета , трейлъри и подсказки е да провокират любопитството ни.

# 299
В крайна сметка щастлихата развръзка ще бъде ....Този Ердоган ме плаши вече ....мислех ,че ще влезе в пътя но........

Накрая няма да има и дело такаи предполагам Ердоган може би ще умре и само Селим ще влезе в затвора.Мустафа ще го убият............

Денис май ще се вземе с момчето от Кухнята на розата и така . Се очертават нещата може би и Хаджер ще остане със Сами. Интересни неща предстоят има време до финала все пак .

Общи условия

Активация на акаунт