Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 842
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
di_va,  дано детенце оздравее бързо  Hug

Емели, много ти благодарим за преводите!  Hug

Разтърсваща финална сцена  newsm45 Самотният вик на Фатмагюл в онази проклета нощ най-накрая ще бъде чут! Нека изнасилвачите да не могат да се погледнат в огледалото, нека разберат какво е да нямаш нормален живот! Сега искат да затворят устата на Фатмагюл, но ще дойде времето, когато ще искат прошка от нея, но дали самите те биха могли да си простят?! Защото няма по-голямо наказание от това да живееш с такъв товар, с такава вина!
Мацки, сори за тези среднощни откровения, но този сериал наистина е един от най-истинските преразкази на реалния живот.

newsm10

Не се извинявай , аз дори ти благодаря , защото си написала това , което и аз мисля !? Peace Hug

# 226
Момичета,направо съм потресена!За мен това беше една от най-силните серии досега!Една огромна буца ми застана в гърлото и дълго ме стягаше!Не само плаках,а направо дъх не можах да си поема!Момента при терапевтката беше разтърсващ,Фатма говореше за Мустафа,за онази нощ и как иска да забрави всичко и да продължат с Керим-с превода ще е още по-вълнуващо.А за внушителните сцени накрая нямам думи!Настръхнах цялата!Особено се почувствах,когато Керим видя баща си и сестра си с вдигнати глави сред множеството!Страхотна подкрепа!Знам, че ще коментираме утре,но просто не можах да издържа ooooh!

newsm10

Детелинко , подкрепям !!!  Peace

# 227

Di_va , бързо оздравяване на детенце !!! Peace Hug  bouquet

# 228
Среднощни подсказки  Crazy (от непотвърдените, но от този източник напоследък налучкват)
1.
- Троп троп
- Кой е?
- Аз съм търсещият любовта ти Керим.
- Влизай вътре, това сърце те обича!

2.
През нощта Ф е срещу К. Мечтайте си за останалото, но не се побърквайте излишно, дори изобщо не се побърквайте!

3.
Щастливите Ф и К в кадър. Добре, жертвата може ли да бъде щастлива? Няма ли право жертвата да бъде щастлива?!

4.
Иии делото ще приключи накрая на сезона...13.06.2012 г.

5.
К не може да се сдържи и отива при Мусти, удря го в лицето.

6.
Лошо е, че К отблъсква баща си. А пък Дениз се ядосва на брат си. Започва да носи един хубав плакат. Право, правосъдие, феминистко движение..добре, всичко е хубаво.Добре, защо тази Дениз в 51 еп. е студена и отдалечена от Керим? Да не би защото иска брат й да стане по-близък с баща й?
7.
Ииии Керим да не би да дава уроци по шофиране на Ф?!

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 02:12 от campanula

# 229
За първи път се радвам толкова когато свършва този филм.Няма такъв финал на серия.Направо настръхвам като гледам.Фатмагюл какъв поглед вкара накрая, сякаш казваше "Сега ще ви видя сметката"Страхотна игра.
Емили  bouquet

И аз се чувствам много щастлива. Няма друг такьв сериал с толкова много спиращи дьха моменти. Страхотен, страхотен, страхотен финал! Браво за идеята. Ударна сцена за филма!
Емели, благодаря   bouquet  и спорна работа на екипа, който превежда 49еп.
Ди_ва, и от мен пожелания за бьрзо оздравяване на детенцето ти Hug

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 01:58 от vesela :)

# 230
Среднощни подсказки  Crazy (от непотвърдените, но от този източник напоследък налучкват)

- Троп троп
- Кой е?
- Аз съм търсещият любовта ти Керим.
- Влизай вътре, това сърце те обича!

През нощта Ф е срещу К. Мечтайте си за останалото, но не се побърквайте излишно, дори изобщо не се побърквайте!

Щастливите Ф и К в кадър. Добре, жертвата може ли да бъде щастлива? Няма ли право жертвата да бъде щастлива?!

Иии делото ще приключи накрая на сезона...13.06.2012 г.

Кампанулка,пак ни радваш много! HugНе че съм очаквала да правят нещо двамата-просто съм развълнувана като ученичка на първа среща,като ги видя как се гледат-любовта струи от тях буквално Heart Eyes
Но не ми харесва,че ще точат делото толкова дълго ooooh!

# 231
За делото подозирах, че ще приключи накрая - все пак остават трийсетина серии, а и не е толкова лесно да бъдат осъдени тези плазмодии, за съжаление, но... щом Керим и Фатмагюл са щастливи, значи има и добро развитие. Дали няма пак да чакат финала в затвора Яшаранови, ама пък ако влязат там, интригата намалява.  Thinking

И аз се вълнувам точно като ученичка преди първа целувка и сякаш мен ме очаква тази целувка... Страхотно е!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 232
  • AMS
Благодаря!!!!
На съдателите на този сериал!!!
На Емили за превода -
На Марианка за новата тема -
На всички, които сте писали и превеждали -
За всички мами, дето ми съчувстват за детенце - Благодаря!!!

# 233
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=MMiVFt9eF7A

Ето 49 серия на български. Превод от английски bonobo, colorblind, riviera. Приятно гледане.

# 234
  • Пловдив

Добро утро. Пожелавам хубав ден на всички.

# 235
Добро утро !
Благодаря на преводачите !

Снощното гледане в ефир ми беше за първи път и се оказа доста вълнуващо преживяване с вашите преводи и коментариии! Благодаря ви !

Сутрешното ми кафе заедно със преведения 49-ти епизод е неочаквано супер начало на деня ! Благодаря на хората,които ми го подсигуриха !

Приятен ден на всички !

# 236

Ето 49 серия на български. Превод от английски bonobo, colorblind, riviera. Приятно гледане.

Това е страхотно начало на деня!  bouquet

Много ви благодаря!

# 237
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nySylecol9g

Ето линк в YOU TUBE на целият 50 епизод в оригинал

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 08:16 от mariana51

# 238

Вие изобщо спахте ли тази нощ?Човек да ви се поклони!Първо кафе или чай,после следва най-хубавата част-да се насладим на превода

# 239
emely , благодаря ти мила!!!

Както споделих по-рано това беше последният кадър от серията.....много ме дразнят с този маниер на поднасяне на трейлърите. Серията беше достойно продължение на първи сезон!
Приятна вечер на всички!!!

rivva, оказа се права...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт