Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 848
  • 724
  •   1
Отговори
# 240

http://www.youtube.com/watch?v=MMiVFt9eF7A

Ето 49 серия на български. Превод от английски bonobo, colorblind, riviera. Приятно гледане.

марианка, bonobo, colorblind, riviera
благодаря ви за труда момичета

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 13:08 от Daliabg

# 241
Привет! Hug

Благодаря на emely за превода! newsm51

За превода на 49 еп! smile3525

Направи ми впечетление на финалната сцена,когато Ф и К влязоха в съда:Тя в един момент се смути за част от секундата,а след това вдигна глава сякаш искаше да им каже „Не съм сама,не ме е страх от вас...не съм онази изплашена ,дойде време за всеки да получи своето...”.Яшаранови:Ришат-трепна и някак си се стегна за да може да я погледне в очите,Селим –и той,сякаш искаше да и засвидетелства някакво уважение за да прикрие страха си,Ердоан –уплашен наглец...Мюнир-„сега какво ще правим”.Просто по някакъв начин всеки засвидетелства на Фатма някакво уважение,страхопочитание...не мога да намеря точната дума за това,че бе силна и продължи да се бори.
  В този сериал трябва да се обръща внимание на детайлите,защото са използвани като прийом койото да подсилва образа на героя или дадена ситуация.Както много пъти съм казвала „На всеки според делата му”.
   И накрая след няколко тур сериала вече имам поглед в/у турското правораздаване и живота в техните арести /затвори/ отколкото от нашите,половината им сериали минават там.
Mr. Green

# 242
Славенка! Peace

Гадовете я гледаха с известно удивление, сякаш се питаха - коя си ти, откъде тая смелост, защо не можахме да те пречупим, подценихме те...?!  А Фатмето сякаш им каза - дойде време за разплата, вижте се - колко сте нищожни и жалки... Grinning
Много силни бяха финалните сцени, но и мен ме дразни, че ни ги показват предварително напоследък. Crossing Arms Предпочитам да ме изненадат.

# 243
На екипа "златните пчелички"

# 244
Нека удоволствието от гледането е пълно!

# 245
  • Sofia
Не се сдържах да  изразя възхищението си от скоростния превод напоследък. Като си спомням колко трудно беше началото... Страхотни сте момичета! Благодаря!   bouquet   bouquet   bouquet

# 246

Ето 49 серия на български. Превод от английски bonobo, colorblind, riviera. Приятно гледане.

Невероятни сте! Благодаря ви! bonobo, colorblind, riviera, Мариянка....... от сърце ви благодаря!

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 09:37 от Морски очи

# 247

БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ЗА СКОРОСТРЕЛНИЯ ПРЕВОД И КАЧВАНЕ НА СУБТИТРИТЕ,
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА СЕБЕОТДАЙНОСТТА, БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТРУДОЛЮБИЕТО,
ПРЕКРАСНИ СТЕ

Добро утро

Снощната серия  е най-добре да се коментира с превод Thinking особено срещата с психоложката...но ще споделя нещо/още веднъж благодаря на Емили/ вече разбрах,как Фатмагюл се влюби и обикна Керим- както тя сподели-за Фатмагюл има двама Керим Peace
Керим -от ужасната трагична нощ е непознат за нея враг-но този Керим,с когото се наложи да сподели живота си,тя опозна , този Керим ,който я дари с подкрепа си, търпението си и любовта си- този Керим тя обикна...
Много е хубаво двамата заедно да се подложат на това лечение,и Керим има нужда- сетих се в първите серии- в хотела,когато тя припадна от изтощение и той се опита да я свести с вода-веднага в съзнанието му изплуваха кадри от оная нощ-как и мокреха дрехите- и се отдръпна от нея...и той има нужда от терапия...те  двамата са водили такива разголващи душата разговори и насаме ,но в тая претъпкана къща- къде ти...в първи сезон поне си имаха своето местенце на вън ...
Керим на два пъти целуна ръката й- и на два пъти ги "сгащиха" ooooh!

А финалътнаистина беше много въздействащ за всички- за Фатмагюл и голямото и вече семейство,за враговете й и ...за нас Peace

# 248

Мира нямам, че те обичам!
Мадлен Алгафари
Време ли нямах - да те забравя?
Повод ли нямах - да те заместя?
Огън ли нямах - Да се запаля?
Или очи нямах насреща?

Сълзи ли нямах - да не изстина?
Рани ли нямах - да те не мразя?
Гордост ли нямах - да те не диря?
Или честта си да пазех?

Мисли ли нямах - да те не мисля?
Сърце ли нямах - пак да обича?
Спомен ли нямах - да ме пронизва?
Разум ли - да те отрича?

Други ли няма - по тях да тичам?
Воля ли нямам - гръб да обърна?
Нужда имам да те обичам..
Сили нямам да се не върна!

# 249
  • Пловдив

Lilims, права си. Все някой ще ги прекъсне. По-важното е, че и двамата вече имат едно голямо семейство. Остава те, да изградят своето.

# 250
Огромни благодарности на неуморния екип за среднощния труд!!! Flowers Bouquet

Непотвърдена подсказка: А пък Ердоан има по-големи и лоши планове.

Дениз да не вземе да заприлича на Мукадес - във вчерашната серия тъкмо когато Ф и К започват да си говорят нещо и тя хоп на вратата като Муки  Rolling Eyes

# 251
  • София

..... екип преводачки
...... за всеотдайнотта ви

# 252
  • Пловдив
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/17_kasim_persembe_ratingler_2011_.htm

РЕЙТИНГ:
HEDEF KITLE (A/B)  
S.NO PROGRAM ADI KANAL\DEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %
1 FATMAGUL'UN SUCU NE KAND 1:38:42 18,29% 44,90%
2 FATMAGUL'UN SUCU NE (OZET) KAND 0:44:58 10,84% 28,17%

3 KURTLAR VADISI PUSU TNT 1:35:55 8,22% 20,31%
4 M.ALI BIRAND'LA KANAL D ANA HABER KAND 0:45:51 7,40% 22,50%
5 KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV 0:51:39 6,10% 19,77%
6 SPOR GUNDEMI KAND 0:01:57 5,99% 17,00%
7 ATV ANA HABER BULTENI ATV 0:21:48 4,66% 13,53%
8 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) TNT 0:46:33 4,64% 12,16%
9 ESRA EROL'DA EVLEN BENIMLE (KARSILASMA) ATV 1:06:00 4,29% 17,06%
10 ARKA SOKAKLAR (TKR) KAND 1:30:15 4,28% 18,22%

HEDEF KITLE (Total)  
S.NO PROGRAM ADI KANAL\DEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %
1 FATMAGUL'UN SUCU NE KAND 1:38:42 17,67% 42,02%
2 FATMAGUL'UN SUCU NE (OZET) KAND 0:44:58 9,87% 23,86%

3 KURTLAR VADISI PUSU TNT 1:35:55 9,31% 22,30%
4 M.ALI BIRAND'LA KANAL D ANA HABER KAND 0:45:51 6,05% 16,76%
5 ARKA SOKAKLAR (TKR) KAND 1:30:15 5,56% 19,80%
6 SPOR GUNDEMI KAND 0:01:57 5,09% 13,44%
7 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) TNT 0:46:33 4,99% 12,14%
8 ESRA EROL'DA EVLEN BENIMLE (KARSILASMA) ATV 1:06:00 4,50% 14,90%
9 ALI KIRCA ILE ANA HABER SHOW 0:44:59 4,46% 12,35%
10 ATV ANA HABER BULTENI ATV 0:21:48 4,39% 11,81%

# 253
Непотвърдена подсказка: А пък Ердоан има по-големи и лоши планове.

Аз мога да му помогна на Ердоан с плана-тази ракета въздух-въздух да си я върже на гърба и да вземе посока необятния Космос,така нито ще го виждаме,нито ще го чуваме,а и някое сбъркано извънземно може да го хареса за по-хард изцепки ....знае ли човек newsm12

# 254
Добрютро, Мацунелки!  Hug
СтраОтна серийка! Ето и рейтинга, не че някой се е съмнявал -

HEDEF KITLE A/B
S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE ® AMR % SHR %
1 FATMAGUL''UN SUCU NE KAND 20:56:53 1:38:42 18,29% 44,90%
2 FATMAGUL''UN SUCU NE (OZET) KAND 19:58:29 0:44:58 10,84% 28,17%
HEDEF KITLE TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE ® AMR % SHR %
1 FATMAGUL''UN SUCU NE KAND 20:56:53 1:38:42 17,67% 42,02%
2 FATMAGUL''UN SUCU NE (OZET) KAND 19:58:29 0:44:58 9,87% 23,86%

Аз искам да я видя още няколко пъти за да коментирам адекватно. Аз лично много харесах последната сцена, разтърсваща. Настръхваш дори да не знаеш за какво става въпрос. Евала на режисьора. Искрено притеснена съм за отношенията на Фатмагюл и Керим. Понякога имам чувството, че те задълбават прекалено много нещата. Досега Керим все ни е говорил за любовта си към Фатмагюл, но дефакто вчера за първи път той разкри какво се случва в главата му.  За него Фатмагюл е една порцеланова кукла във витрина. Той не смее да я докосне и има мисия да я пази.  Започнах да се замислям над фундаментални въпроси - Защо след като толкова се бори за тази любов, той всъщност смята, че не я заслужава? Той говореше за срама, който го натиска постоянно. След като Фатмагюл надигна глава се оказа, че Керим сега има нужда от помощ. Той и каза, че той не се е от търсил още от срама от случката. Беше прекалено зает за да забележи, че той е не по-малко стресиран от въпросната вечер.
И в двете ситуации - при психолога и при разговора с Дениз - Фатмето ми се стори много израснала. Дори в сцената с Дениз ми се стори леко студена. Фатмагюл никога не е била много емоционална и сега израствайки сякаш затвърждава това си поведение. Единствено пред Керим като че ли се отпуска, по неин си начин. Тя в момента гради своето семейно гнездо. Забелязвате ли как обгрижва мъжа си?  Тук е момента да изкажа възмущението си от пренаселването на къщата. Много харесвам Дениз, направо я обичам да си призная, но защо и тя дойде в къщата. Тези двамата как да стигнат до контакт като все някой им диша във врата. Като говорим за Девиз . забелязахте ли погледите, които си хвърлят с младежа, който помага в ресторанта. Тук ще излезе нещо, ей.
Това за сега - хаотично, разпиляно, но от сърце. Като изгледам пак серийката - Пак!

Общи условия

Активация на акаунт