Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 844
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мисля, че Дениз след като разбра истината се резервира леко в отношението към брат си. Почувства се неудобно от присъствието му когато го видя веднага след като научи как са се запознали всъщност.
Чудя се какво всъщност ще проточи делото, защото е логично да не приключат с това на този етап ....... дали Муки няма да роди в сюблимния момент?!
Снощната серия ме развълнува и предизвика у мен същите емоции, които изпитвах докато гледах ( отново и отново) първи сезон ...... aferin на сценаристите!

# 256
Гери,Фатма трудно допуска някого до себе си.Може би заради самотното си детсво и преживяното .Единствените хора които допусна в своя свят са Мерием и психоложката,едната като приятелка,а другата по необходимост.

# 257
  • София
Гери,Фатма трудно допуска някого до себе си.Може би заради самотното си детсво и преживяното .Единствените хора които допусна в своя свят са Мерием и психоложката,едната като приятелка,а другата по необходимост.

smile3521

# 258
Ердоан Супермена

Излезна Ердоан от затора,
Видя НЛО да се носи в простора.
Слезна оттам мома неземна
Ердоан влюбемо погледна.
С глас,нежен,мелодичен
 Заговори му в миг далечен;
„Ердоане,само да те гепна
С чок мерак дънките щи цепна
Ох,само да те гепна....’’.
Наш левент издебело преглътна,
По момата се захласна
И сила незйана към нея го тласна.
Прегърна я той сластно
Тя го тресна по главата страстно.
Той се помъчи да я целувне,
Убавицата с уста го плювне...
И нали е мома неземна,
Ердоан окъпан в слуз се преметна...
Събуди се момъка снажен
Погледна важен,важен,
Като пуяк на бунище,
Кога пуйика го нище.
„Отсега нататък веке
Ще ми виката Ердоан Супермена...’’
Чу го Фатма мома прекрасна,
Изсмя се весело,доволно,
И му рече през стобора:
„Така омазан,олигавен си поскоро
Ердоан СУполменa...”

moresmile

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 11:46 от Slawena

# 259
Мариана, bonobo, colorblind и riviera, благодаря ви!

# 260
  • София

http://www.haberler.com/oyunculugu-akici-ama-3120536-haberi/
Мэтр  театра  Зелиха  Берксой   сказала,  что  для  оценки  работы  молодых  актёров  сначала  нужно  увидеть  их  на  сцене.

13  ноября   2011  воскресенье 10:30

Мэтр  театра  Зелиха  Берксой   сказала,  что  для  оценки  работы  молодых  актёров  сначала  нужно  увидеть  их  на  сцене  в  театре.  Берксой  была  гостем программы  'Ece'nin Konukları' . Актриса,  сыгравшая  в  фильме  'Güz Sancısı'(  Боль  осени)  роль  второго  плана    с  Берен  Саат ,  сказала:
"Берен   была    великолепна    в  этом  фильме."
"  Берен  ошибочно  оценивать  только  как  актрису  кино и  сериалов, потому  что  фильм  не  может  раскрыть  всех  её  перспектив.  Берен    была  великолепна  в  фильме  'Güz Sancısı',  но  с  театральной  точки  зрения на  самом  деле  там  был  из  театральных  актёров    только   Okan Yalabık.  Берен  выполнила  свою  задачу  в фильме,  но  фильм есть  фильм  и  впечатление  от  него  может  быть обманчивым.  Эту  актрису  мы  должны    видеть  в  театре. "

Майсторят на театъра Zeliha Berksoy каза, че за да се оценяват младите актьори първо е необходимо да се видят на сцената на театъра

Zeliha Berksoy (заслужила театрална актриса и началник на отдел на Държавната консерватория за театрално изкуство)  каза, че оценка на младите актьори, трябва да се прави след като първо  ги видим на сцената на театъра. Berksoy бе гост на програмата "Ece'nin Konukları". Актрисата, която играе във филма "Güz Sancısı" ("ЕСЕННИ СТРАДАНИЯ") партнирайки си с  Берен Саат  каза:

....."Берен беше страхотна в този филм." ..... http://vbox7.com/collection:922342?&page=1

"Погрешно оценяват Берен само като филмова актриса (кино и сериали), защото един филм не може да разкрие всички нейни възможности.
Берен беше великолепна във филма " Güz Sancısı ", но от театрална гледна точка, всъщност имаше само един театрален актьор Okan Yalabık. Берен изпълни своята задача във филма, но един филм е просто филм и впечатленията от него могат да бъдат подвеждащи. Тази актриса трябва да видим и в театъра. "

# 261
Ердоан Супермена

Излезна Ердоан от затора,
Видя НЛО да се носи в простора.
Слезна оттам мома неземна
Ердоан влюбемо погледна.
С глас,нежен,мелодичен
 Заговори му в миг далечен;
„Ердоане,само да те гепна
С чок мерак дънките щи цепна
Ох,само да те гепна....’’.
Наш левент издебело преглътна,
По момата се захласна
И сила незйана към нея го тласна.
Прегърна я той сластно
Тя го тресна по главата страстно.
Той се помъчи да я целувне,
Убавицата с уста го плювне...
И нали е мома неземна,
Ердоан окъпан в слуз се преметна...
Събуди се момъка снажен
Погледна важен,важен,
Като пуяк на бунище,
Кога пуйика го нище.
„Отсега нататък веке
Ще ми виката Ердоан Супермена...’’
Чу го Фатма мома прекрасна,
Изсмя се весело,доволно,
И му рече през стобора:
„Така омазан,олигавен си поскоро
Ердоан СУполменa...”

moresmile

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 262
  • Пловдив

rivva, да поздравиш руската темичка от нашата. А в тази серия - тези докосвания, целувки по ръце, направо са си прелюдия....

# 263

rivva, да поздравиш руската темичка от нашата. А в тази серия - тези докосвания, целувки по ръце, направо са си прелюдия....

А нашата гълъбица как сияеше,когато Керим я целуна по ръката Heart Eyes

# 264
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=MMiVFt9eF7A

Ето 49 серия на български. Превод от английски bonobo, colorblind, riviera. Приятно гледане.

bonobo, colorblind, riviera,мариана  newsm51 newsm51 newsm51  love001

Момичета ,страхотни сте ,просто великолепни  Hug Hug Hug Огромно благодаря!!!!

И аз имах проблем снощи-ту вървеше добре,ту прекъсваше,но финала го видях  Grinning Много ми хареса,но не знам защо това ми стоеше прекрасно като финал на сериала  Blush В смисъл-след като вече сме си видели и целувки и бебенце и истинска любов  Peace да завърши с тоталната победа на Фатмето  Rolling Eyes Хич им нямам вяра на Ай япим,дано не са намислили нещо кофти нататък  Praynig Praynig Praynig

# 265
  • Пловдив
zlatinag, то номера ще има и те ги почнаха с второстепенните образи. Все си мисля, с този социален сюжет - ще пощадят гл.герои от повече драми. Стигат им толкова мъки. Да им останат само изпитания. И то любовни....

# 266
Привет и от мен Hug

Изгледах серията, мноого ми хареса / макар че и този път не ни спестиха финала във фрагмана Mr. Green / - благодаря на emely за подсказките  bouquet

Не се наемам да коментирам без превод, но пък финалните сцени са особено красноречиви - видях една силна Фатма с гордо вдигната глава, гледаща враговете в очите си, знаеща, че гласът ѝ вече не е само шепот и имаща подкрепата не само на семейството си, а на цялото общество....

# 267
  • Пловдив
campanula, когато имаш възможност - погледн го, моля те.

FATMAGÜLÜN SUÇU NE 51.BÖLÜM ÖZETİ

Fatmagül'e toplumun her kesiminden verilen anlamlı destek, Yaşaranlar üstünde büyük bir baskı oluşturur. Mahkeme gününe kadar yaşanan gelişmelerden sonra, Yaşaranlar bu duruşmadan kendileri adına olumsuz bir kararın çıkabileceğinin farkındadır. Erdoğan ve Münir'in mahkeme öncesindeki son çırpınışları, Fatmagüller cephesindeki ...umutlu bekleyişi bozamaz.
Mukaddes ve Meltem'den sonra Leman'ın da son anda Fatmagül'ün lehine şahit olmaya karar vermesi, mahkemenin kaderini değiştirecek bir gelişme olur. Reşat Yaşaran'ın Leman'a engel olmak için verdiği emirler ise beklenmedik bir şekilde ayağına dolanır. Mahkeme salonuna ulaşan kötü haber, Yaşaranlar adına duruşmanın önüne geçer. Son gelişmelerden sonra Nil'i tamamen kaybeden Erdoğan'ın tek derdiyse Fatmagüllerden intikamını almaktadır.

Mustafa'nın yeniden Yaşaranlar için çalıştığını ortaya çıkaran Fahrettin, Kerim'in yardımlarına gösterdiği tepki karşısında ne yapacağını bilemez. Ağabeyinin babasını asla affetmeyeceğini düşünen Deniz, bu olaydan sonra Avustralya'ya dönmeleri konusunda Fahrettin'i ikna eder.
Münir ve Kadir duruşma salonunda karşılıklı kozlarını paylaşırken, mahkemenin sonucu herkes tarafından büyük bir merakla beklenir. Hakimin kararını açıklamasıyla birlikte, Fatmagül ve Kerim'in arkasına aldığı rüzgar tersine esmeye başlayacaktır.

# 268
  • Пловдив

От последните 10 минути на серията - посещението при психоложката - се вижда вярата, сближаването, обичта. Остана само прошката. А Яшаранови - надолу, по-надолу, на дъното, че и оттатък.

# 269

От последните 10 минути на серията - посещението при психоложката - се вижда вярата, сближаването, обичта. Остана само прошката. А Яшаранови - надолу, по-надолу, на дъното, че и оттатък.

оттатък е ада newsm48

Общи условия

Активация на акаунт