Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 62

• 49 785
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив

В първи сезон  Керим гледаше зад перденцето. Тук - щорите.

# 406
  • Пловдив

Приятелката на Енгин. Ами ако все още са заедно. Някъде, някой писал, че са се разделили.

http://www.dailymotion.com/video/xfx54p_yapimci-kerem-catay-evle … lioglu_shortfilms Линк от сватбата на Керем Чатай. Енгин с приятелката си.

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/engin_akyurek_ten_atlatma_taktikleri.htm - Линк пак на Енгин с друга приятелка.

Момичета, пишат си каквото искат. Горките ни сладури. Какво ли не се изписа за тях. Може би и заради това, на последните снимки, Берен и Енгин са отказали всякакви разговори с журналисти. Да ги оставим да си живеят живота по тяхният си начин, така както ние си живеем нашия. А като екранна двойка - и по анкетите са на първите места.
/Понеже, някои журналисти не са виждали Енгин с жена. Ами да им пратим нашият материал- и снимков и видеа. Имам още снимки в компа, но не ми се рови./

# 407
Тази снимка с русото момиче е от 6-ти епизод  - 38,15мин. Явно има хора без работа в Турция. Дано тези слухове не му влияят, защото е невероятен.

# 408
Смахнах се да гледам последната серия-забравих да пиша предния път,че на погребението на бащата на Мустафа приятелите му говореха освен за жена му,че не е дошла и за делото на Фатма и за Яшар-човека на Яшаран.Забелязвате ли,че освен жените,и мъжете им много клюкарят Mr. GreenНе че и при нас ги няма,ама това тяхното излиза извън всякакви граници Laughing
От подсказките-чудя се какво ли толкова ще се случи в този ден,че да повлияе на хода на делото Whistling

# 409
Смахнах се да гледам последната серия-забравих да пиша предния път,че на погребението на бащата на Мустафа приятелите му говореха освен за жена му,че не е дошла и за делото на Фатма и за Яшар-човека на Яшаран.Забелязвате ли,че освен жените,и мъжете им много клюкарят Mr. GreenНе че и при нас ги няма,ама това тяхното излиза извън всякакви граници Laughing
От подсказките-чудя се какво ли толкова ще се случи в този ден,че да повлияе на хода на делото Whistling
Мила, аз мисля,че каквито клюкарки има сред мъжете и най-големите клюкарки сред жените не могат да ги конкурират

# 410

Докато си слушах музика, попаднах на този клип - споделям го с вас и желая на всички хубава вечер !

# 411
За нищо Hug
Русо, черно, Берен или не - оффффффф бе Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Фенче, и аз така! Crazy

Детелинке -  Hug, тук се върши доста работа, аз наминавам от време на време, ама видях, че до момента никой не го е превел и имах две свободни минутки. Hug
Ти, надявам се, вече забравяш за здравословните неразположения!

Ееей, чудесно е, че пуснахте снимки на приятелката на Енгин, аз я бях виждала, хубаво е момичето! Бивша или не - симпатична е.

Тази на втория линк въобще не ми харесва... Crossing Arms

# 412
В една от всичките подсказки се казваше, че Леман ще остане съвсем сама - Шемси ще умре. Може и тази новина да разбере точно на делото и да не може да свидетелства / кой знае - ще видим /.

# 413

Поздрав а всички

# 414
Тази снимка с русото момиче е от 6-ти епизод  - 38,15мин. Явно има хора без работа в Турция. Дано тези слухове не му влияят, защото е невероятен.
Мацка, откъде я извади тази памет smile3525
Ходих да ровя в 6-ти епизод - пусто любопитство Joy
Облечена е с други дрехи, но май е същото момиче newsm78
Тя тази дама трябва да е нещо като статистка май..., което ако е
вярно инфото в Аяклито, значи не го изпуска от очи момчето Joy
Я погледнете вие и кажете дали е едно и също момиче newsm78
Марианка, мерси за линковете! Hug
Ами той Енгин все им бяга по тъч линията и се правят с дамите на непознати,
пък после ги настига на бърз ход Joy

http://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom#p/search/0/xb87onyDJI8

# 415

Ееееее,страхотна е Hug

# 416
Фенче,тя е Peace

# 417
И момичето и дрехите са еднакви.

# 418
И момичето и дрехите са еднакви.
Права си. Peace
Снимката в Аяклито е от епизода или зад кадър. Sad
Спирам да се правя на Инч Хай малък детектив.Laughing

# 419

Това отново приятелката му ли е ...!?  newsm78  Не можах да копирам снимката , само адреса и във фейса , а това пишеше под коментара...              

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=216557321697614&set=o … ype=3&theater

Питърс Akyurek
taşener Хан. Sarıgül Gülfer
· · · 23 май Харесва ми Сподели
Okutan харесва това босилек.

Не са една снимка на тази Gülfer Любовта Енгин KKN))
· Харесва ми 23 май в 19:11 часа

Тя не пролетта Krkmz paylasmiyo
· Харесва ми 23 май в 21:38 часа

Civan, станаха по-bağaşlasın yakışmışlar бог:))
· Харесва ми 23 май в 23:39 часа

Какво нещо е да Карол Hamidgil Nurlana gomlek BI? Тогава какъв нискочестотен ?))))))))))
· Харесва ми 24 май в 04:05 часа

Huseyn Абдулаев ayrilmish Какъв това момиче красив Happy Енгин diil yakishmishlar Kaanla
· Харесва ми 24 май в 21:52 часа

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 21:43 от nelka123

Общи условия

Активация на акаунт