Под елхата Юлчето подскача и играчките закача

• 34 369
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
buggy--> Ние сме в сряда  Laughing Може и да се засечем някой път  Party

# 271
Алена, аз пробвах Калоян на ясла и чак на третия ден започна да плаче, а на 5тия го спрях от ясла. Сигурно малко мами са като мен, но какво да се прави. Калоян се оказа много по-привързан отколкото предполагах. И аз смятах, че колкото по-рано, толкова по-лесно ще се адаптира, но е до дете, а не до възрастта. Говорих и с други майки след това и се оказа, че има деца които са пуснати на ясла от година и половина и са си плакали до 1ви клас като ги оставят.

Кисело мляко давам от няколко дни, тъй като се научих да си квася прясно мляко от крава. Но плодови още дълго няма да давам.

Нар ще опитаме и ние скоро - по новата технология Simple Smile

# 272
Ааа, Тайре, от боклук до боклук... В Данонските изделия със сигурност обаче има всичко друго, но не ѝ мляко...

Иначе си права, освен ако не направя мандра у дома, та да квася мляко, сирене и шишкавал, няма как да съм сигурна какво давам... Ама, не се наемам.

За протокола, ново 20 при мен от преди малко, ще раждаме в понеделник.  Shocked Как ме тресна шубето, няма да разправям.  Laughing

# 273
  • Пловдив
Диването стискам палци от сега още, всичко да е наред  Hug
Нали нямаше търпение...........ето че молбата ти ще бъде чута   ylinfant

# 274
Селме,тя е с по-зряла храносмлателна с-ма ,ама Алекс иска да яде всичко което яде и тя.
Прясно мляко не давам и аз,кисело само на Ел Би или Пършевица 3,6 %.
Нямам си на идея како да им правя за следобедна закуска newsm78Млеката боклук,плодовите кремчета и те,кремчетата и йогуртите на Нестле пък педи каза,че били пълни с гума,да не му давам,е то..........банани не може да яде постоянно. ooooh!

Ремка,седим на едни кафета зад Мебелната обикновенно,или на площадките до черквата....мотаем се по пазара,такива разни работи.

И сега да се поФаля:
Имаме си кръщелничка.Родила се е днес с перфектните мерки 3600/50 см,казва се Андреа HugДа ни е жива и здрава и много да слуша мама,тате и бате Hug

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 19:06 от ***Ади***

# 275
  • в 1001-та нощ
Див   Shocked Shocked Shocked Shocked какво стана  newsm78

# 276

Ами, тоновете са бая височки - 170 в минута. Освен това, според ехографа, нищо не е наддала за последните 2 седмици и е 2850гр.  Confused Все се надявам да не е успял да я измери хубаво док, че и тя не спря да мърда... Ама да сме живи и здрави, другия четвъртък да се приберем с бебе.  Wink Старая се да не мисля негативно. Утре ще видим пак как са тоновете и се надявам да се е поуспокоила.

# 277
***Ади***,честита ви кръщелничка!  Hug
За закуските.....печена ябълка,тиква....ей такива ми се въртят в главата.Не че ги правя на Юлия.Тя си закусва с пресни плодове и кърмица... Blush

Диване,стискам палци всичко да е наред с бебката и с раждането.  Praynig Hug

Тайра,права си...живеем в страшно замърсен свят.
А храните ги подразделям на по- боклуци по- небоклуци....  Mr. Green Laughing

# 278
Ми на моето исполин не му държи сито само на плодове и кърма,пък и няколко дни вече не суче следобед,понеже спи на вън и мисля да не го връщам към този му навик,че после ще са големи драми като трябва да се отбиваме Crazy

# 279
купувала съм мисля три пъти  данонино (по 6 бр май бяха накачулени на едно) и съм го давала,но го избягвам,защото не е нужно да съм гений,за да се сетя,че този вкус неможе да е много естествен.избягвам го и то много яко.май като се замисля бебешките каши на прах (от които аз се срамувах,че давах буквално до вчера) са по-добрия вариант от разни съмнителни детски произведения.....вече и аз се чудя.

диване,стискам палци да мине нормално и лесно!

# 280
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
За майките от Бургас - хайде този уикенд да се видим да уточним детайлите по коледната среща. Предлагам събота следобед (предложете къде) за 30мин. само майките да се видим.
Аз тази седмица се скапах, наистина компанията има отговорна социална политика и политика насочена към добруването на служителите, но на мен ми се спря тока - то не са подаръци, то не са коледни тържества, пък за големи пък за деца... Crazy
Нямам време да ви чета, надявам се всички да сте здрави!

# 281
remka, вие сте в групата със закуската  Grinning Ние сме в бебешката. Може да се засечем някой път, да.

Ади, абе твойто свеки не прави ли компоти? Знаеш ли какво хубаво плодово кисело мляко става с плодовете от компота от ягоди или череши. Като начупиш и две бисквити, направо си става екстра. Wink На Ал може да му сложиш само символично, колкото да оцвети и подслади леко. Иначе, аз давам ананас или стафидено грозде (което е много сладко) с овесени ядки; правя грис с малко прясно мляко, който подслаждам с банан и ванилия. Лятото добавях и пъпеш. Мисля, че с настъргана сладка круша също ще стане. Аз имам и замразени боровинки, които добавям в кашата, овесените ядки или десерта от кухнята. Може някакъв крем с нишесте да направиш със сладки плодове Simple Smile

И да не забравя, честита ти кръщелница   bouquet

Диване, то не останало, ей го къде е 5-ти. Да ти кажа, Илиев добре ги мери бебетата. Борко го измери 3-4 дни преди да родя на един супер стар ехограф и разликата от рожденото тегло беше 50-60 грама. Всичко ще бъде наред, той знае какво прави  Peace 

# 282
Бъги,имаме компоти да.И свеки и аз сме правили.Благодарско за идеите.Мисля да го подържа една седмица на диета без млечни,банани,масло..........май направи сериозна алергия.Сега ще му забъркам овесени ядки с бисквитка и компот от череши.Имам и една елда,дето хич не я обича TiredАко някой има идея за нещо сладко с елда,да сподели моля Thinking

[/b]Диване[/b],доктора си знае работата,надявам се.Всичко ще бъде наред Peace

# 283
  • в 1001-та нощ
stone2009  Peace благодаря, че сподели  Peace

при на също на втория ден е имало тръшкане, добре, че не го водя аз, че би било истерия, на третия ден по малко

плаче само на раздялата, необичайно му е и чувства несигурност - предполагам  newsm78

после си играе спокойно, храни се, дори заспива, като го вземат е спокоен и у дома вечер е спокоен, весел, играе му се повече с нас - търси ни  Peace

от вчера сме болни, не знам болест или зъб, който ни измъчи много, а и таткото е болен то неделя ....може би всичко на куп - и стрса от промяната и зъбчето и болестната среда в яслата .... все обстоятелства, свалящи имунитета ....

тази нощ имаше и Т, почи не съм спала, беше неспоокоен .....ще ходим д адем кръв и да видим какво е и как да го преодоляваме

от нас за сега това   bouquet

# 284
Ако някой има идея за нещо сладко с елда,да сподели моля Thinking
  Елдата се вари в прясно мляко,прибавя се захар според вкуса,щипка сол.
  Когато е готова,се прибавя и краве масло.

Алена,дано е само зъбче!  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт