Туба и Джансел, Запленяваща сърцето (Gönülçelen) и след това - Тема 141

• 32 726
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Идвам да ви агитирам да гласувате ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624833.420 за Британците,Британците  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig   моля ви,моля ви,каквото пожелаете раздавам,само да спечелим    Praynig Praynig Praynig Praynig

Благодаря за вниманието bowuu bowuu bowuu bowuu  и сори за спама   Blush

Плами, за какво става дума, защо за британците, британците... newsm78
Поне две-три изречения, като разяснение... Peace Laughing
Благодаря, предварително. Hug

# 526
  • Русе
МаргиHug радвам се, че намери време да се включиш и то, с какво мнение.  Peace

Ей, момичета от Разград  Wink, както сте тръгнали с тези победи и шампиони ще станете.  Peace

А, сега аз, да предложа един клип с нашите любимци и френска песен.  Hug

# 527
Ваня, този път ме изпревари JoyЧестито! Ама ми е простено, защото днес съм на вълна Барса- Милан и едвам ще издържа още половин час Joy Joy
Все пак днес бяха мачове за Купата на България/ не са за шампионата/ и мога да се похваля, че и моят "Ботев" победи и също е на осминафинал. Аз съм ви обещала да съм от "Лудогорец" до завръщането на Ботев в елита, затова ще се радвам, ако поне до финала за купата, жребият не ни отреди мач един срещу друг  Grinning

# 528
Момичета, случайно попаднах на една снимка на рейтингите по време, когато се излъчва Аси и Спомни си любима(май така беше на български). Оказва се, че са били конкуренти - давани са в един ден - петък.  
Снимките, доколкото чичко Гугъл разбра, са от рейтинг 30 май   и 06 юни 2008 г. края на първи сезон на Аси  и края на сериала на Джансел

Аси - на второ място
Спомни си любима - на шесто
Отличен рейтинг и на двата филма. То е ясно, че Аси не може да бъде надминат.  Peace

# 529

Ясно  е ,че Туба  влиза в 9 месец
Онур бе показан/ след като е разбрала ,че е бременна/ през април и по прости сметки тя трябва да ражда скоро /декември /. Заради  някои  фенски  предразсъдъци  не казват истината ,а пишат недомислици -  7 месец  ….и ражда след  дни  .
Добре ,че забременя Туба за да повярват някои  с предразсъдъци ,че последните 10 г не си е лягала сама/или с извънземни , щом отричаха за обкръжението и/.
Милата ,научи се да лъже след Бюлент ,защото на някои фенове им идва в повече ,че професията и изисква да дава …… по Станиславски - сърцето си в ролите / другите актьори дават друго, според ролята/ и и харесва .
Ще видим дали  Туба ще даде сърцето си  за романтична роля или ще гради Съвършено семейство и неромантични роли.Не може да има и двете.

# 530
Подрък за детектив Лина 4 Hug

# 531

Какви почерпки се разливат!  Peace
На победителите: Честито!

# 532
Надин, аз съм известна дедективка!  hahaha Joy Joy
Ако знаеш само какво разследване бях направила в аси.бг и доказах, че Левент дърпа конците на Бахар. Laughing Доказах го научно - по метода на мюсю Поаро (дедукция и т.н.)  hahaha Joy Joy Joy
За съжаление, нищо не познах... Laughing 

# 533
Надин, аз съм известна дедективка!  hahaha Joy Joy
Ако знаеш само какво разследване бях направила в аси.бг и доказах, че Левент дърпа конците на Бахар. Laughing Доказах го научно - по метода на мюсю Поаро (дедукция и т.н.)  hahaha Joy Joy Joy
За съжаление, нищо не познах... Laughing  

Няма да излагаш отбора, хората с окомер познават месеци на бременност, ти с  дедукция поне термина можеше да докажеш/+, - месец, два/ Joy

Пробвай този метод; "Дава ми се, да знам..." Joy Joy

# 534
Лина, аз не знаех, че са излъчвани паралелно... newsm78
Браво за находката... smile3501 newsm10
Обаче, не са заснети по едно и също време...или аз, нещо бъркам...АСИ не е ли след Спомни си любима... newsm78
Като година на производство имам в предвид?

# 535
  • Разград
Обаче, не са заснети по едно и също време...или аз, нещо бъркам...АСИ не е ли след Спомни си любима... newsm78

Едновременно са снимани и двата сериала.
А това че двата сериала са излъчвани едновременно сме го коментирали много пъти по повод на снимката на Туба и Джансел в едно заведение. Дори тогава журналистите са писали още че са конкурентни сериалите защото се излъчват в един и същ ден.

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 22:13 от vania_e

# 536

Едновременно са снимани и двата сериала.
А това че двата сериала са излъчвани едновременно сме го коментирали много пъти по повод на снимката на Туба и Джансел в едно заведение. Дори тогава журналистите са писали още че са конкурентни сериалите защото се излъчват в един и същ ден.

"Спомни си любима" започва през 2006 и завършва през 2008 година.
"Аси" започва през 2007 и завършва през 2009 година.
Засичат се втори сезон на "Спомни си любима" и първи сезон на "Аси".

# 537
Джансел може да го няма в новините, но мога да ви гарантирам, че в момента е пред телевизора и гледа страхотен мач, както цяла Европа  Peace Peace Невероятно шоу, с невероятни футболисти #Crazy #Crazy. Знам, че Джансел харесва Барса и не би изпуснал това преживяване.

Кой се крие зад дървото? Joy

# 538
Ванче, Ринка, благодаря за пояснението. Hug
Извинете ме за незнанието, винаги ме е вълнувал преди всичко сериала-ЗС... Wink

Де, да можех и сега да не обръщам внимание на личната хроника и особено на неуважителния и "жълт" тон, според мен в някои мнения... ooooh! Crossing Arms
За да няма объркване-визирам бабамара... Rolling Eyes

За мое съжаление, до този момент тя така и не разбра, че не желаем да пречим на свободното й мнение... Naughty
Но, това, не е просто тема за Туба, Джансел и ЗС...това е тема на хората, които уважават, харесват Туба, Джансел и ЗС...и не само... Peace Laughing
Момичета, така е, нали... Hug

Мисля че, лично аз дадох достатъчно време и възможности на бабамара, все пак да намерим допирателни, неща на които да се усмихваме и забавляваме заедно......
Тя продължава да ни завърта в твърде личното пространство на Туба...
За мен това е неуважително... Rolling Eyes

Бабамара, съжалявам няма как от тук нататък да отговоря на твой пост, ако интересите ти са в посоката и начина показан до сега.
Нищо лично, просто съм откровена... Hug

# 539

Какво ли е написано в кръгчетата!

Общи условия

Активация на акаунт