Туба и Джансел, Запленяваща сърцето (Gönülçelen) и след това - Тема 141

• 32 710
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Рейтингите много не ги разбирам, въпреки че многократно са пояснявани в темата Naughty Числата като абсолютни стойности не ми говорят много, но като относителни по са ми ясни: 2:1. Това обяснява поне за мене поведението на актьорите.
Марги, съжалявам, но според мене поне в интервютата си по време на ЛП, а и с играта си на финала, Дж. пренебрегна ПС съзнателно или не. А това за мене по-скоро значи, че не оценява реално какво е получил от ПС или просто не му се иска да е така.   Peace  

Интересно ми е дали рейтингът на Аси се е задържал и през втория сезон Thinking

Бабамара, ние не се съмняваме кой е бащата. Има други теми и форуми, в които предполагаемите бащи са идоли, защо не отидеш и да споделиш своите аргументи? Ще ви тръгне раздумката. Ще съм ти благодарна, да не ми отговаряш и цитираш.

Един от въпросите, който ме мъчеше кой ми е по-симпатичен тапирът или енергийният вампир,
почти ми се изясни Mr. Green

Пропуснах да поздравя разградчанките за победата. Да не би да сте си взели Х. за талисман Wink  Все така да имате поводи да черпите!

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 23:23 от Bagi

# 541
HEDEF KİTLE :

A/B   19 EKİM 2007 CUMA NO PROGRAM ADı

KANAL RATING (%) SHARE (%)

1 HATIRLA SEVGILI [NET]  ATV  10,10 30,00
2 SILA [NET]  ATV  9,50 25,70
 3 SEVGILI DUNURUM [NET]  STAR 9,00 25,10
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET]  ATV  7,10 25,40
 5 MENEKSE ILE HALIL [NET]  KAND 6,10 17,70
 6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET]  KAND 4,70 17,10

Филма на Джансел  СЛ е исторически и е станал скандално популярен  и с полемиката ,която е предизвикал в първия си сезон.Бил е по-гледан  и от филм по Канал Д  с КЪВАНЧ ТАТЛАТУ .Втория сезон е много разтеглен ,любовната история свита за сметка на политически борби , факти и герои –известни  личности от тяхната история.Аз гледах с много прескачане до 40 еп и сега наново с превод.Страхотен е филма макар и прекалено сериозен,любовната история е завладяващв. ЗП направи Джансел популярен извън Турция ,но там той е по-известен от Туба  до 2008/ преди филма и Аси  / с историческите си сериали и филми

Съотношението   на рейтингите в първи сезон на двата филма е :

2.  АСИ-     7.90 %      -   1.     HATIRLA SEVGILI      -10.10 %    

.

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 00:49 от babamara

# 542
  • Русе
Тази вечер  newsm78, май ни е малко музиката, та затова да сложа клип с любима песен на Жо Дасен.  Hug

# 543

Марги, съжалявам, но според мене поне в интервютата си по време на ЛП, а и с играта си на финала, Дж. пренебрегна ПС съзнателно или не. А това за мене по-скоро значи, че не оценява реално какво е получил от ПС или просто не му се иска да е така.   Peace  

Баги, аз не мисля така...  newsm78
Тези интервюта, аз не им вярвам, за мен играта му бе на ниво...говоря за ЗС... Peace Laughing
Във всеки един момент за мен бе онзи Мурат, които опознавах епизод след епизод...всяко друго поведение...
не би ми се връзвало с образа му. Naughty
Тук подчертавам, образа, който аз съм си изградила, без претенции да е такъв и за останалите запленени. Hug
А, ако наистина не е оценил значението на този образ за кариерата му-Мурат от ЗС...
то, с развоя и съдбата на следващия му проект-ЛП...е имал възможност за регулация и преоценки... Wink

За евронаблюдателите...и групи "фенки"... Wink
Да взема да напиша пак...харесвам Джансел...   newsm10 newsm03

# 544
  • Разград

# 545

Без коментар  Joy Joy Joy

# 546

Пропуснах да поздравя разградчанките за победата. Да не би да сте си взели Х. за талисман Wink  Все така да имате поводи да черпите!

Баги, днес играхме с Берое-Ст.Загора... newsm53  

Ами бях за отбора по родно място... newsm12  Weary
Трима от семейството са достатъчни за местния, спортен патриотизъм... smile3503

В понеделник сме срещу ЦСКА... smile3521

# 547
В понеделник сме срещу ЦСКА... smile3521

Mарги, значи в понеделник съм с вас  newsm10

и тук пише: без коментар! Не, че ми хрумва нещо!

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 00:32 от Bagi

# 548
Хайде да ви видя в новата война на Facebook Grinning

Туба с Мурат Й. - Туба с Джансел

http://www.likefight.me/murat-yildirim-and-tuba-cansel-elcin-and-tuba.html

До момента води Мурат срещу Джансел със 203:153 гласа

# 549

А Туба си спи и хич не предполага за facebook-войните
Като гледам как са докарали прическата й а ла Шиниъд О'Конър, се чудя авторът да не би да има зъб на Пантен newsm78
И аз ще я последвам Т., но с косата си. Лека нощ Hug

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 00:54 от Bagi

# 550
  • Разград
Лека нощ на всички с едно от любимите ми клипчета.

# 551
Лека нощ на всички заспиващи... Hug
Един колаж от любим мой момент от сериала-ЗС...  Peace Laughing

И онова...кешке...на Мурат... Heart Eyes

# 552
Bagi, да ти кажа честно, вече се радвам на по-различните колажи. Писна ми от 'мартеничките' на Фунда. Ако забелязваш , вече слагам и от този вид, срещу който съм воювала.  GrinningАми уплаших се, че някой ще си помисли, че Туба е подминавана. Както няма нови снимки напоследък, поне колажи да има.  Joy Joy

Не мога да позная ролята на Джансел  newsm78

И от мен, до утре!

# 553
  • Разград

# 554

НадинHug
Ако я има до неделя...ще се включа...да не си обърквам режима и графика...на войните... newsm78 Joy  Wink

Общи условия

Активация на акаунт