Туба и Джансел, Запленяваща сърцето (Gönülçelen) и след това - Тема 141

• 32 688
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Привет и от мен Hug

От няколко дни се чудя на кого ми напомня бабамара и днес се сетих, че почеркът й на писане страшно много прилича на този на Силвия Мария от която бяха пропищели в темата за "Забраненият плод". ooooh! Попрегледах някои постове и съм почти 100% сигурна, че е едно и също лице.  Rolling Eyes

Единствено съм сигурна, че е с форумски опит и съм го написала. Жената има право да пише, както и всички останали. На мен не ми пречи, даже се радвам, че избра нас. Grinning Тя си каза, че мисли  еднакво като участниците в други теми, и затова е избрала нашата...това е повече от комплимент за мен. За другите незнам.  Thinking

Време ми е да си отворя настолната книга на трета глава/епизод  Grinning Повторението било майка на знанието Joy

# 571
Привет и от мен Hug

От няколко дни се чудя на кого ми напомня бабамара и днес се сетих, че почеркът й на писане страшно много прилича на този на Силвия Мария от която бяха пропищели в темата за "Забраненият плод". ooooh! Попрегледах някои постове и съм почти 100% сигурна, че е едно и също лице.  Rolling Eyes

Единствено съм сигурна, че е с форумски опит и съм го написала. Жената има право да пише, както и всички останали. На мен не ми пречи, даже се радвам, че избра нас. Grinning Тя си каза, че мисли  еднакво като участниците в други теми, и затова е избрала нашата...това е повече от комплимент за мен. За другите незнам.  Thinking

Време ми е да си отворя настолната книга на трета глава/епизод  Grinning Повторението било майка на знанието Joy

Момичета,не се сдържах-извинете ме Praynig Вече няколко пъти това същото го казах на Линка и Ети,като пихме кафе.Още в началото,щом видях "почерка",заподозрях,че е тя Peace Явно не съм само аз PeaceТази персона-ако е същата-внесе такива раздори в темата на ЗП,че някои момичета я напуснаха завинаги.Направи опит да всее разногласия и при нас,но ние я знаехме и напълно я игнорирахме.Беше писала,че Фатмагюл сама се е навряла в ръцете на изнасилвачите и все в тоя дух.Явно влиза в темите и провокира всички с "изумителните" си разсъждения.Не позволявайте   да се случи това,моля ви!Въпреки че не пиша при вас,ви чета редовно и много ви харесвам Hug Извинете,че нахлух така Peace

# 572
Привет и от мен Hug

От няколко дни се чудя на кого ми напомня бабамара и днес се сетих, че почеркът й на писане страшно много прилича на този на Силвия Мария от която бяха пропищели в темата за "Забраненият плод". ooooh! Попрегледах някои постове и съм почти 100% сигурна, че е едно и също лице.  Rolling Eyes

Единствено съм сигурна, че е с форумски опит и съм го написала. Жената има право да пише, както и всички останали. На мен не ми пречи, даже се радвам, че избра нас. Grinning Тя си каза, че мисли  еднакво като участниците в други теми, и затова е избрала нашата...това е повече от комплимент за мен. За другите незнам.  Thinking

Момичета,не се сдържах-извинете ме Praynig Вече няколко пъти това същото го казах на Линка и Ети,като пихме кафе.Още в началото,щом видях "почерка",заподозрях,че е тя Peace Явно не съм само аз PeaceТази персона-ако е същата-внесе такива раздори в темата на ЗП,че някои момичета я напуснаха завинаги.Направи опит да всее разногласия и при нас,но ние я знаехме и напълно я игнорирахме.Беше писала,че Фатмагюл сама се е навряла в ръцете на изнасилвачите и все в тоя дух.Явно влиза в темите и провокира всички с "изумителните" си разсъждения.Не позволявайте   да се случи това,моля ви!Въпреки че не пиша при вас,ви чета редовно и много ви харесвам Hug Извинете,че нахлух така Peace

Добре дошла при нас Hug

В началото сякаш малко си беше променила почерка, но напоследък явно се отпусна и съвсем си пролича.  Rolling Eyes

# 573
  • Разград
Честит празник на всички Екатерини!

Малко по-вече информация за днешния празник.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4330471

# 574
Нямам форумски опит. Но като чета последните постове на Галка и dettodorowa  , вече съм съвсем спокойна за тапира. Не заслужава да бъде прикачван като епитет към жълтопишещи в бели костюмчета. Правилно съм се ориентирала към диагнозата енергийни вампири. За тях спирачки няма - и в живота, и във форумите.
Надин, права си донякъде, че си е комплимент да се вихри тук, а не сред хората, с които е на едно мнение. Но трябва ли все да  оставяме хората да си кичат г..а с рози, че е ... както е казал Р. Ралин... newsm78 newsm78

Време ми е да си отворя настолната книга на трета глава/епизод  Very Happy Повторението било майка на знанието 35

И не забравяй, че повторението, освен майка на знанието, е и баща на порока  Naughty

# 575
  • Русе
Детелинка  Hug
Винаги си добре дошла !

Момичета,  Peace и аз не одобрявам писанията на бабамара, но все пак най-вече от нас зависи, доколко ще и обръщаме внимание. Нямам нищо против всеки да пише за нашите любимци и сериала, но когато се прекалява със злонамерени твърдения, май е най-добре да не го отразяваме и така ще обезсмислим появата му.

# 576
Детелинка  Hug
Винаги си добре дошла !

Момичета,  Peace и аз не одобрявам писанията на бабамара, но все пак най-вече от нас зависи, доколко ще и обръщаме внимание. Нямам нищо против всеки да пише за нашите любимци и сериала, но когато се прекалява със злонамерени твърдения, май е най-добре да не го отразяваме и така ще обезсмислим появата му.

Пленителки,големи сте сладурки! Hug

# 577
  • Пловдив
На всички Катета и Катеринки честит празник да са мнаго щастливи и много обичани

# 578
Детелинка  Hug
Винаги си добре дошла !

Цвети newsm10

# 579
Честит имен ден на всички празнуващи!

Еййй, големи сте детективки! newsm51

БабаНИмара няма да я коментирам детайлно, то си ни е ясно,
че  не излиза от сериален образ или поне така изглежда. Laughing
Нямам против да пише в темата, ако не пише скандални глупости, разбира се.
Дано разбере най-накрая, че сама се излага с някои си постове.
Интересно ми е като е такава голяма почитателка на Джансел защо
не пише в една друга тема? Дали ще ми отговори на този въпрос?

# 580
Честит Имен Ден на празнуващите! Hug  bouquet

# 581
  • Разград
Ba2i3aT Alward ♥♪La Ya Habiby

# 582
  • Русе
За хубаво настроение  Heart Eyes - един клип с Мурат и Хасрет, и латино музика.  Hug

# 583
И не забравяй, че повторението, освен майка на знанието, е и баща на порока

Не знам дали е знание или порок, но извод първи за мен е...гледала съм само реакциите на Мурат /дължи се сигурно на това, че по външност го харесвам повече от Левент/  и не съм забелязала в какъв синхрон са с тези на Левент. Rolling Eyes Например: маса, скука, тържествуваща Несрин, гълъбица Берин, телефонно обаждане, две лица светват и поемат едновременно към конака Grinning Или : Една жена в гръб слизаща по стълби, две глави обърнати и два погледа проследяващи...класика в жанра 2 в 1/двама мъже и една жена/ Grinning Защо ли тогава не съм си го помислила newsm78 Лесно ми е сега Joy

Похапвам и продължавам с 3 епизод, Баги ме успокои...без пороци е скука  Peace

Продължавам си, и хубаво, че правилата на Несрин не важат при мен...и спокойно  мога да си ям,когато поискам и където поискам.  Grinning В случая с чиния върху клавиатурата Peace Горкият Етем, да не му разрешат да си похапне скришом при Накието...и гадните сценаристи са написали, че въпреки всичко, трябва да се усмихне на възпитателката си Mr. Green Mr. Green

Сцената с плачещата Хасрет ми става от любимите. Тя негодува, че Мурат се държи с нея като дете, Левент намира точните думи и я успокоява...като дете  Grinning Само ако знаеха какво им се пише като порасне Joy

И това двойно стълбище, сякаш с дъвка е залепнало за Мурат и Левент, всеки си има по една стълбичка, която води до Хасрет. И на двамата Джиан им идва в повече. Защо ли Мурат каза на Левент, че е като дете, а не например, че е гадняр за номера с шейка newsm78 Оказа се, че мисля с главата на Мурат Joy Joy Joy

Толкова за днес, утре съм на четвърти епизод.  
Внасям и моя принос към деня в памет на Фреди Praynig

Michael Jackson and Freddie Mercury Together

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 14:29 от nadine1111

# 584
  • Пловдив
 Хайде и аз, преди да се насоча към креватчето и книжката  / то нали е "тънка"  hahaha /, да си напиша, че нещо много се учудих, когато Мурат каза на майка си, че детето трябва да е под контрола му в къщата, за да е ефикасно учението / не пиша дословно, разбира се/. Де го видя това дете и аз не знам newsm78 newsm78. Ама пък и в махалата от прозореца я следеше като отива за вода- ама му е интересно това "дете", сигурно го гледа да не вземе да спъне с този бидон. То май детето ще порасне, а Оджата ще се вдетени, щом ще си играе на игри за ревност. Е, много бързам нещо- засега сме в началото- и Оджата ни е строг и сериозен Laughing Laughing, а пък Левент- забавен и остроумен newsm53

Общи условия

Активация на акаунт