Туба и Джансел, Запленяваща сърцето (Gönülçelen) и след това - Тема 141

• 32 678
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета,  Hug
Дидка, включвай се по-често  Hug
Що се отнася до бабаНИмара, сигурна съм, че няма как да ни разедини, защото тук всички сме приятели и дори да имаме различни мнения не се стремим да си ги налагаме силово. А мнение за сериала на всеки е добре дошло. За личният живот на нашите герои ние имаме вече мнение и то е, че всеки от тях си избира лично половинката и не сме ние хората, които ще влияят, одобряват или не одобряват избора им. Нека са щастливи с когото са си избрали. Ще се радваме да ги виждаме заедно с любимите им хора, пък били те Онур, Пънар или който и да е.  Peace
Благодаря на всички, които се включиха да ни подкрепят в темата.   bouquet
Надин, Ренибо, как повтаряте, наред, или избирателно?
Аз също си гледам за приспиване по някой епизод, но хаотично. Странното е, че снощи ми се прииска да гледам Кобра...  hahaha Joy Дори и той ми липсва!  Sad

http://www.youtube.com/watch?v=xdCrZfTkG1c&feature=related

и великия Фреди!   bouquet

# 586
Линка, и аз като теб повтарях и предполагам, че ще продължа да повтарям хаотично епизоди. Но се улових, че гледам почти винаги втори сезон, бях решила, че първи ми е супер ясен. Grinning Но сега като се върнах в началото, разбрах че съм гледала основно линията Мурат- Хасрет, а от хубавите мохабети на махалата, почти нищо не помня.  Cry Но като цяло сериала ми липсва много, щом го гледам него, а имам да наваксвам с други.

Хареса ли ви добавката към подписа ми? Реших, че ще е честно да си издам цвета на косата Grinning

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 14:58 от nadine1111

# 587
Надин  Hug , подписа ти и без тази добавка ми харесваше, и сега е супер! Но не беше нужно да ни показваш цвета на косата си, защото духът ти не отговаря на този цвят! Hug
А ние преценяваме по духа, а не по подписа, ника и автара! Peace

http://www.youtube.com/watch?v=eM8Ss28zjcE&feature=related

# 588
  • КиТ
Благодаря за подкрепата вчера,извинявам се ако съм ви досадила,беше малко много нахално дори признавам,просто искахме да бием,но лаковете минаха добрия тон и ние се оттеглихме от гласуване,за това ви благодаря,че се отзовахте на призивът ми  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 589
Леле, Надин, много си написала! Кое ли ти е подействало newsm78 Повторението ли?

Аз Л., макар да не е мой тип, отдавна съм казала, че е добър приятел. И той като Несрин си дондуркаше М. и бдеше над него като орлица. Може би дори много повече от Н. И търпеше много повече грубости от иначе финния и извисен Оджа. И Л.забеляза хубавата цветарка, но в началото несъзнателно потисна порива си, за да защити от евентуалната опасност Х. своя приятел.
Двамата не само бяха в синхрон, а се допълваха и бяха като едно цяло. Така беше заложено в началото (първи сезон).
И още се чудя защо образът на Л. предизвика толкова отрицателна реакция и толкова пристрастно отричане? Защо масово не се уважи изборът на приятел от страна на любимия Оджа, защо не му се гласува доверие след като за всичко беше прав newsm78 Вярно, че Оджата беше галеника на всички - от сценаристи до фенове. Все още не разбирам (е разбирам, че беше необходимо за интригата) да принизят Л. и да въведат двама още "по-добри" приятели на М. Губи ми се логиката. Thinking Това демонизиране не можа да бъде заличено до края, нищо че като компенсация му поднесоха Джерен. Доста хора са му длъжници на Л. Peace
Мисля си, че ако имаше 3ти сезон така, както поне за мене се очертаваше развитието на взаимоотношенията Х.-М., Л. сигурно щеше да изиграе ролята на посредник, утешител или спасител за младото сем.Турълъ Thinking

Плами, пак заповядайте, макар че не разбрахме много за британците Hug

# 590
Merhaba,

Кой си присвоява правото да определя кое е добро ,когато:
”Доброто е неопределимо и пряко свързано с моралните ценности на  човек”
Простичко е,нали?
Така е за всеки човек ,а хората сме различни и в това е нашата сила
Не съм целяла лична популярност,а дебат и опровергаване с аргументи

Fan Peace

Мислех ,че рядко се включвам  в  обсъжданията на сериала  и съм критикувана ,че недостатъчно  ме вълнуват  героите ,а ти   мислиш друго. Харесвам  Джансел и Туба  ,но не желая да обсъждам филмите  им  подробно ,а личния  живот на Джансел  не влияе и не е повлиян от професионалния в момента.Туба ме вълнува и понеже тук има информация и коментари за нея,се включвам. Според мен форум е място за коментар ,дебат ,спор ,а не частно място  само за раздумка на еднакво мислещи. Никой не трябва  и не може да се разпорежда кой,как,къде и какво да пише ,/ако спазва правилата на форума/

Lina,:peace:
 рейтингът се измерва  с определен  % и показва  само какъв е интереса на турския зрител към филма.Аз  показах какъв е бил  рейтинга  в %  - 1 сезон на двата филма ,а всеки  да си прави свои изводи..Двата филма ми допадат  с 1 си сезон./това си е мое мнение ,че 2-сезон на  всички  турски сериали ги развалят,дори и ЗС/Фен съм на  Туба и Джансел и не  ги съдя или  критикувам  ,а обсъждам

Vali_N Peace

Съгласна съм,напълно с теб  и допълвам
Феновете по света следят живота на любимците си денонощно.Папараците  печелят от  задоволяване на голямия интерес .Да се отрича ,че  има интерес  и да се налагат граници и рамки за обсъждане на любимците  не ми изглежда  нормално.Не налагам мнението си ,а дори го  допълвам според информация/стара/ ,която  аз съм видяла наскоро

# 591

В очакване на добри новини за нашите любимци Grinning

И докато чака си слуша стара, но готина музика : Heart Eyes Heart Eyes

Глория Естефан  -  Hoy

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 16:31 от nadine1111

# 592

В очакване на добри новини за нашите любимци Grinning
Като гледам кой стои пред екрана в очакване, в главата ми се появяват разни асоциации и си мисля, че ако за тази бяла котка с черна украска, новините са добри, какви ли ще са те? Но по-добре да не знам.  Peace

Момичета, ползвайте Пантен, ако искате да си имате персонална гора:

# 593
Още някоя минута и "спящата ни красавица" Филиз ще се събуди Rolling Eyes Rolling Eyes Днес не се очертава плач, така, че ...приятно гледане!

Eeee, ама не е честно...Туба видя, че съм се изрусила в подиса и веднага и тя #Crazy #Crazy И Онур го е минала през коафьор, горкичкият Joy Joy Joy

# 594
  • Русе
Привет, отново момичета !  Hug
Гледам забавно е при вас и музика, и повторение на сериите сте подхванали.  Peace
НадинWink освен, че си сменила цвета на косата, май и обзавеждането ти е ново / по-удобно  Laughing/. Ама, пък хубаво разказваш какво ново си видяла при повторението.  Peace
Баги, на мен в първи сезон Левент ми харесваше, "детските" му номера ме забавляваха и не му се впрягах толкова / освен преди концерта /. Наистина във втори сезон много го промениха,  newsm78 може и да имало идея за по-продължително развитие, за да успее да се върне постепенно пак стария му образ, а не така набързо, както видяхме.  Peace
А, сега нали се събуди вече Филиз,  Wink да видя какво още ни чака.  Blush

Но да добавя и аз - един колаж, който видях  Thinking за нещо различно, май мечтаят някои фенове.

# 595
  • Разград
Но да добавя и аз - един колаж, който видях  Thinking за нещо различно, май мечтаят някои фенове.
И аз също.

# 596

Мурат си е взел душ, Хасрет го е направила преди това по оригинален начин / с дрехите/!  Wink
И двамата са готови да ни посвирят и попеят!

# 597
Джансел
Под снимката е този текст:

ELLE Style Awards sunucularimizdan MrBond Cansel Elcin, Beymen'de kostumunu denerken@ELLETurkey

Дали не казват да включим ТВ  в 18.30?

Cansel'den haber haber diye çatlıyorsunuz ya girin bakalım yildiz.tv'ye. Açın ntv'yi, saati de kurun 18.30'a bakın bakalım karşınıza ne çıkacak?(47.saniye) Tadımlık ama olsun...

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 18:47 от rina-rina

# 598
  • Русе

Ринкаnewsm78 май наистина са го давали по ТВ.  Peace

# 599
Давали са го, Цвети. Ще има и видео, надявам се!

Общи условия

Активация на акаунт