Туба и Джансел, Запленяваща сърцето (Gönülçelen) и след това - Тема 141

• 32 599
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив

Злати[/b][, ти направо ме уби. Аз си мислех, че в сърцето ти е М.Й. А аз май и по френското не съм. Такъв етикет са ми лепнали.  Cry  Къде ли съм тръгнала да пиша, като първите красавци на турските сериали не познавам? smile3511

Ти ли ,ти ли  Joy Joy всичко знаеш ти  Wink Hug

А моето сърце е като зелка-за всеки има по листо  Embarassed Joy Joy Само за Бюлент ... newsm78 -няма зелка  hahaha

# 691

#Crazy #Crazy #Crazy Или аз не съм наред или Фунда Sad Най-вероятно АЗ... и какво значи Be Sel нещо от рода на CanTu ли? Изоставам в модните тенденции Joy Joy

Ако Sel е Селим, къде е връзката с Берен Thinking

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 16:39 от nadine1111

# 692
  • Русе
Надинnewsm78 да не е Бе-рен и Джан-сел / Бе + сел / ?  Peace
Не , че ме интересува, а и не ми харесва особено Берен,  Thinking но фенове - разни.  Peace

А, аз сега отивам Под липите  Wink, да видим и там, какво става / да си припомня, де  Laughing/.

# 693
Ванче, това за хонорарите е интересно четиво.
Снощи по БТВ отразиха че Халил Ергюн върнал 250000 т. л. които е получил авансово за пропадналия му сериал. А преди това бях чела из турските сайтове че за новия си сериал е получавал хонорар от 60000 т.л. Ами те тия от "Листопада" много на сериозно се взеха нещо, какви са тези хонорари които искат тази година и накрая какво стана на всички с изключение на Дениз Чакър /Ферхундето/ сериала продължава все още, а всички други пропаднаха къде имаше от листопада.
И още за хонорарите.
На актрисата Туба Унсал главна героиня в сериала "Tovbeler........" поради финансови причини хонорара е бил намален с 20 % . И от така получаваните 12000 т.л. ще взема 9600 т.л. Колко огромна разлика в размера на хонорарите. С тази актриса са давали сериал у нас, но не съм сигурна как се казваше точно , нещо като "Клетва" ми се върти в главата. Главния актьор беше този който игра и в "Незабравимата" - Серхан Яваш.
На първия трябва да са му изплатили хонорар за сезона или сериала - целия,
нещо такова имаше преди време и за друг актьор, май Бюлент Инал беше.
Той не искал да го върне и се съдили с прод.къща, но кой е спечелил незнам.
А на Туба Унсал е хонорар за 1 серия.
Последно се сещам, че писаха за Нургюл, че е взела рекорден хонорар -
около 65-70 хил. за 1 серия за "Невъзможно е без теб."
За Туба сме чели, че е около 30-35 хил.за серия, а за Онур и Джансел нямам представа.
Във всички случаи трябва да са по-малко от на Туба ми се струва, всъщност Джансел
може и да е изравнил след ПС за ЛП, Онур едва ли.
За "Стъклен дом" писаха - между 3 и 10 хил.през първи сезон за 1 серия.
Ти чела ли си нещо за другите? Не че ни влиза в работа и в джоба, но да става приказка. Laughing

# 694
Фенче, добри са им хонорарите, но и труда, който полагат е извън всички рамки. Продължителен работен ден, снимки и денем и нощем, за 5 дни трябва да завършат епизод с продължителност на игрален филм. Нали протестите им бяха заради това, но както виждаме промяна няма. Зрителите се радват на дълги епизоди, печалбите са основния движещ фактор, но на каква цена!

# 695
# 696

Тук изглежда направо нещастен!  Sad

# 697
Лина, и на мен ми изглежда тъжен! Sad
Бегюм е писала в туитър за филма на колегата си Онур- Сон бахар.
Сигурно го е гледала!Скоро го даваха по ТВ.

# 698
  • Разград
Фенче,
за този сезон не съм видяла друго за хонорарите, освен че на Нюргюл са били изплатени още преди започване на сериала хонорар за 13 епизода - 650 000, но след като го спряха на 7 епизод дали и тя е върнала хонорарите не се знае.

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 19:25 от vania_e

# 699
Като сте заобсъждали хонорарите, а някои сме ПЛ, се запитах какъв ли е хонорарът на бебето Джан?  newsm78

# 700
Като сте заобсъждали хонорарите, а някои сме ПЛ, се запитах какъв ли е хонорарът на бебето Джан?  newsm78
Знаят филмовата къща и родителите му.  Peace
Не съм срещала информация за хонорарите на децата-актьори.

# 701
  • Пловдив
 Момичета, сутринта ви остави с обещание, че ще пиша за първите епизоди-с  Марги въобще не мога да се меря, ама поне написах нещо дъългичко. Laughing Laughing
   Сигурно за всички, които са от самото начало на темата за ПС, няма да е нещо ново, нито оригинално, ама на мен ми се иска да си напиша мислите до 3. епизод, пък може някой и да ги прочете.
  Не знам дали навремето това е било отбелязано, но аз лично чак сега забелязах гафа в началото на 3. епизод. Бурхан попита за чантата с багажа на Хасрет и тя / чантата / се видя, но когато се прибираше в конака, Х. си махаше свободно ръцете и чанта нямаше.
  Самият епизод за мен беше силен с няколко момента: 1. Разговорът на Хасрет и Левент след избухването на Мурат. Видях Л. в три светлини- най- напред внушението, че с М. ще й е трудно и по- добре да го остави / тук му слагам минус /; после желанието да обясни поведението на М., свързано с композицията , посветена на Селин / тук +/ и накрая нежния поглед, отправен към Хасрет / харесването започва ? / 
 2. Разговорът на Хасрет и Мурат същата вечер. За нея статуята започва да оживява, вижда сърцето, вглеждайки се в очите- „беше хубаво”, а реакцията на Мурат, когато  Х. заговори за Джихан и огъня в очите му, показваше малка неприязън.
 3. Сцените на брега, музиката на природата, непринуденоста и на двамата, топлото шалче и ръкавици, донесени от Мурат, но ...няма и мисъл да ги сложи сам- много е далеч от такива еротични мисли.
  Интересно бе яденето на риба, чуденето на „цигането” за правилата на хранене в конака, но и стреса в Мурат, когато разбра мечтите за нова къща, за много пари. Както знаем, за него, осигурения и разглезен мъж, това са мисли, далеч от идеалите и принципите и приема думите на Х. като начин да го използва материално. Неговото силно раздвоение проличава в откровенията си към Несрин. Да, Мурат е вече не само Оджа, той вече започва да навлиза в реалностите и сам ще трябва да стане ученик на Хасрет , а и на Левент.
    Още нещо-  два, три пъти ставаше дума за нощния живот на Левент, след партито си тръгна с момичетата, но някак си никога не стана ясно, имал ли е връзки и какви с момичета. Едва ли искаха да ни покажат, че Хасрет е единствената му любов- не знам.
 Колкото до Мурат- доста комична бе ситуацията, когато го целуваше девойката, а той горкият само си разпери ръцете и си стоеше чинно да бъде целуван...
  А за Берин – продължавам да се чудя що за образ е- за комичен- не е, някаква гротеска? А и връзката й с Левент- все пак той е продуцентът и тя зависи от него, а не обратното.Не помня Марги да е писала повече за нея – сигурно тя би намерила точните думи.
     Та това са ми съчиненията- ако не друго, поне са по темата .
  Ванче, мерси! Нямам регистрация за Замунда, но дадения от Надин линк ще ми е достатъчен. Четох хубави отзиви за този филм- ще намеря време да го гледам.
  Пак ще ви оставя-после пак ще надникна.

# 702

За мен е нов Hug

Ренибо, не помня какви са точните думи, но в разговор с Хасрет, Левент спомена, че му се е случвало често да се буди в чуждо легло. Достатъчно, за да се разбере за връзките му с жени.Grinning Ако търсиш при Левент нещо казано в прав текст, трудно ще намериш. То и почти целия филм е на този принцип, едно от нещата, заради които го харесвам.

Видях Л. в три светлини- най- напред внушението, че с М. ще й е трудно и по- добре да го остави / тук му слагам минус

Аз не бих поставила минус, до този момент все още Хасрет е облог, сключен от двама мъже с ясна цел...победа Grinning

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 19:23 от nadine1111

# 703
Ренибо, не знам за другите, ама на мен много ми харесва да чета мислите, които споделяте и ти, и Марги, и всички, които гледат или си спомнят епизоди или конкретни ситуации.   Hug Така, като поглеждам по друг начин, от друг поглед, а и след края вече на филма, ми се избистрят някои моменти или изобщо преценявам хората и ситуациите по друг начин. Или пък още повече ми се замъгляват някои образи и се чудя, защо съм ги възприемала преди по определен начин. Например Берин. Странна птица. Имаше моменти, в които беше кучка, но имаше и такива, в които беше истински човек. Не я харесвах, но сега, като се замисля, май не е толкова лоша.  Peace

# 704
  • Русе
Ренибоnewsm10 много ми хареса, това, което си написала за усещанията ти при гледането на тези първи епизоди.  Peace

ЛинаPeace като ти прочетох мнението за Берин,  Thinking се замислих и май сега, и аз така мисля.
Като стане дума за ЗС и ми се приисква да започна с повторение от самото начало / може и аз да си добавя нови впечатления  newsm78/, но сега се "закрастих"  Blush с един друг сериал и, затова ще го отложа още малко във времето.   Peace

А, и ПЛ нали свършва  Wink и време ще има повече.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт