Туба и Джансел, Запленяваща сърцето (Gönülçelen) и след това - Тема 141

• 32 605
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Злати  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Голямо оживление в темата по никое време. Вие да не сте от стачкуващите Wink

Фенче, благодаря за превода! Дали да не се върнем назад в темата да видим за какво още сме се шегували, за да разберем какво ще става занапред newsm78

Не ми се мисли, ако този калпазанин не беше избягал от къщи...ако Хасрет не беше тръгнала да го гони.., кой ли щеше да покаже на оджата, онова, написаното на стената Joy Joy

А  мене не ми се мисли, ако на мястото на Онур беше някой друг - спрягани бол. Дали щяха да преглътнат егото си newsm78 
Баги, за стачкуването - на лични... hahaha
Сега сериозно - да преглътне егото си е способен само изключително почтен, интелигентен и уважаващ себе си и партньора си човек. Не знам, може би между спряганите повечето да са такива. По-скоро се надявам.  Peace

# 676
Фенче, благодаря за превода!  Hug Hug
Баги, в сърцето / подписа/ на Златито винаги има място за още....един!
Joy

# 677
  • Пловдив
Ауууууу,Баги,каква си неинформирана, бе джанъм  Joy Ми това е най-гюзелния от гюзелковците,Езелко бей  Laughing ,демек Кенан Имирзалъолу (от любов и името му се научих да пиша  Embarassed)

Ринка,благодаря за Джафер,като ми издейства Фенчето още място в подписа ще го имам на впредвид  tooth

# 678
Балчичек няма да "даде" лесно Джафер! Joy Joy Joy
По-скоро се ориентирай към Кобра- Гюлназ да си почине малко от него.

# 679
# 680

Фунда си е харесала Джансел и твори ли, твори...
Ама толкова нещастен изглежда на този колаж: отслабнал, брадясал, устните се усмихват, а очите тъжни. Някак ми домъчня за човека...  Sad

# 681
Сега сериозно - да преглътне егото си е способен само изключително почтен, интелигентен и уважаващ себе си и партньора си човек. Не знам, може би между спряганите повечето да са такива. По-скоро се надявам.  Peace
Лина, когато става въпрос за мъж и то от нашия регион, бих казала да не е комплексар. И аз се надявам нашите любимци да са такива....

И едно топло колажче:
А към него върви:

Злати, като има толкова място в голямото ти сърце, както твърди Ринка, къде ли са Джансел и Б.И. или нещо са сгафили и пред тебе?
Аз Езелко не съм гледала, само Кенан по колажи с Туба, виновата. Това той ли е:

Надин, тези две момченца да не са от ЛиН newsm78 Те да не са работи ли по амер.система?

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 15:34 от Bagi

# 682

Не знам къде ги намират тези сладури, ама ми е много кеф да ги гледам Grinning Днес ли ще крадат бебчето на Филиз? Sad

Bagi, много си назад в материала Grinning Злати от половин година го предлага Бюлент наред, уж няма желаещи...пък гледам, всички се наредили на новият му сериал, баш гледачки Joy Joy

# 683
  • Разград
Снощи по БТВ отразиха че Халил Ергюн върнал 250000 т. л. които е получил авансово за пропадналия му сериал. А преди това бях чела из турските сайтове че за новия си сериал е получавал хонорар от 60000 т.л. Ами те тия от "Листопада" много на сериозно се взеха нещо, какви са тези хонорари които искат тази година и накрая какво стана на всички с изключение на Дениз Чакър /Ферхундето/ сериала продължава все още, а всички други пропаднаха къде имаше от листопада.
И още за хонорарите.
На актрисата Туба Унсал главна героиня в сериала "Tovbeler........" поради финансови причини хонорара е бил намален с 20 % . И от така получаваните 12000 т.л. ще взема 9600 т.л. Колко огромна разлика в размера на хонорарите. С тази актриса са давали сериал у нас, но не съм сигурна как се казваше точно , нещо като "Клетва" ми се върти в главата. Главния актьор беше този който игра и в "Незабравимата" - Серхан Яваш.

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 19:33 от vania_e

# 684
Днес пуснах Бегюм, Кобра, Джафер...  Embarassed
Да видим и Арзу / Саиме/ , но в новата и роля на Сюрея.

Баги, когато децата са под определена възраст трябва да са близнаци. Продължителните снимки са вредни за здравето. И то не само на малчуганите!  Peace
Ваня, Туба Юнсал игра в Клетва. Peace

Надин, защо "баш гледачки"? Wink Сериалът е много добър. Мерджан си е Мерджан. И като добавим и Четин и Бюлент , пък и Арзу Килинч , а и младите актьори какво да говорим!

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 15:53 от rina-rina

# 685
  • Русе
Хей,  Wink за малко да изпусна, ама много е забавно тук.  Peace
Гледам и дечицата от сериалите сте подхванали - много са сладки, а и как играят.  Heart Eyes
Да се включа и аз с едно дете, не толкова познато за нас - от "Спомни си любима"

Весело и в комплект с Джансел.  Hug

Фенче,  Hug благодаря ти за превода, знаех си, че ще ни помогнеш !  Peace
Подозирахме това за Онур, но сега вече съм сигурна, че е истински мъж.

Ванче, интересна информация за хонорарите, но само за тези актьори ли има ? А, за Джансел и Онур  newsm78, май нищо не се знае ?  Peace

# 686
  • Пловдив
Баги,ти наистина си само по френското-там нямаш грешка  Peace Hug

Този убавец се казва Енгин Алтан,последната ми любов е той  Embarassed Играе в  сериалите Ако бях облак,Капалъчарши ,но за съжаление и двата са без превод. Иначе можеш да го гледаш във филмчето Романтична комедия,много е приятно за гледане  Peace

Кенан е  този на аватара ми,дето е поседнал в розовото ми сърце  Wink

Ванче,Клетва се казваше сериала,не беше лош  Peace

# 687
Надин, защо "баш гледачки"? Wink Сериалът е много добър. Абе Мерджан си е Мерджан. И като добавим и Четин и Бюлент , пък и Арзу Килинч , а и младите актьори какво да говорим!

Това "баш гледачки" няма общо със сериала, а с Бюлент и Злати. Аз преди ден написах, че чакам да свърши "Под липите" и се включвам към гледачките. Просто не исках да смесвам два образа на Бюлент. Днес видях, че има преведен и шести епизод, така че лесно ще ги догоня. Нали съм в постоянна стачка, време бол Grinning  

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 16:01 от nadine1111

# 688
  • Разград
И аз имам един сладур които харесвам, но за съжаление с него у нас не е даван все още сериал. Засега може да го засечете по някоя от турските телевизии в реклама за течен шоколад.

Ата Берг Мутлу

# 689
Баги,ти наистина си само по френското-там нямаш грешка  Peace Hug

Този убавец се казва Енгин Алтан,последната ми любов е той  Embarassed Играе в  сериалите Ако бях облак,Капалъчарши ,но за съжаление и двата са без превод. Иначе можеш да го гледаш във филмчето Романтична комедия,много е приятно за гледане  Peace

Кенан е  този на аватара ми,дето е поседнал в розовото ми сърце  Wink

Ванче,Клетва се казваше сериала,не беше лош  Peace
Злати[, ти направо ме уби. Аз си мислех, че в сърцето ти е М.Й. А аз май и по френското не съм. Такъв етикет са ми лепнали.  Cry  Къде ли съм тръгнала да пиша, като първите красавци на турските сериали не познавам? smile3511

Общи условия

Активация на акаунт