Туба и Джансел, Запленяваща сърцето (Gönülçelen) и след това - Тема 141

• 32 627
  • 746
  •   1
Отговори
# 660

CANSEL ELCIN ' sunuculugunu yapacagi 02 / 12 / 2011 tarihinde CNNTURK'Teki ELLE STYLE Awards odul Torenini Burcu esmersoyla birlikte sunacaklar bilgilerinize ...Buyuk ihtimalle Burcu esmersoy Turkce anons yapacak Coko fransizca ve ingilizce anons yapacak bilgilerinize..

В дизифорума предполаган, че Джансел и Бурджу Емерсой са избрани за водещи за да анонсират наградите на английски и френски език.
На 2-ри декември ще е интересно!  Peace

Цвети, радвам се, че клипчето ти е харесало. Аз направих подобни асоциации- като картини и текст на песента.  Hug

# 661
  • Пловдив
Отговора си го допълних преди да излезе подсказката с "L' , така че се чувствам познала newsm68 newsm44 Бих хапнала един шоколад за награда Joy

Буйрум,бе джанъм  Laughing Hug

Баги
наистина в моят подпис са най-хубавите и най-елегантните  Grinning Проблема единствено  е кой да предпочетеш  Thinking  Joy

# 662
Злате, шоколад май няма за всички?  Cry
Добре, че Кобра приготвя скара за всички!  Joy Joy Joy

# 663
Злате, шоколад май няма за всички?  Cry
Добре, че Кобра приготвя скара за всички!  Joy Joy Joy

Съмнявам се да стигне до нас, при положение, че Кадрието е до него Joy Joy Joy Хубаво, че още не ми е видяла шоколада Grinning Злате Hug

# 664
Бегюм добре се е облякла!  Joy Написала е:  Malatya soğuk Simple Smile

Съмнявам се да стигне до нас, при положение, че Кадрието е до него Joy Joy Joy

Левент ще запали "бебчето си" и ще изтича да купи още.  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 13:21 от rina-rina

# 665
Gakika  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes виждам те на балкона! Извинявай, миличка, че не ти се обадих! Много исках, и нещо ти бях приготвила, ама ме завъртя шайбата на работата и не успях да се измъкна, а в бързината на кафе за половин час, забравих и да го оставя на Ринка.  Cry Sad
Но нашето не се губи. Пак ще имаме възможност да се видим!  Hug

Сега една бърза снимка, че имам опит, вчера бг папа ми е изтрил поздравите към Катето в Аси, и сега не смея да спамя. hahaha Joy Joy

# 666
Тук съм! Чух, че сте споминали буквичката G  и се появих! Hug Hug
 Много ви обичам !  Two Hearts
Поздрави и хубав ден на всички прекрасни момичета в темата!

# 667

За мен е ново Heart Eyes

# 668
Линка,  Hug Hug

Ще бъдеш "глобена" Joy Joy

Разбира се, извинена си! Другият път дано имаш повече време да   се видим!

# 669
Gecce.com'da bir yorum okudum haberin altına yazılmış ve şok oldum!

her daim tubanın yanında sırf doğuma az kaldı diye eşini yanlız bırakmamak adına bir tiyatro oyununu ve çok iyi giden bir diziye katılma teklifini red etmiş

Helal be Onur.Adam gibi adam.Bizler için üzücü ama doğru olanı yapmış.

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Онур се е отказал от участия в една театрална постановка и един сериал, за да бъде до Туба.
/ Според cecce.com /

Завършва с:
Браво бе, Онур. Мъжът си е мъж./ В смисъл мъж на място си./
Съжаляваме, че ще се лишим от теб /заради отказаните участия/, но правилно постъпваш.

# 670

Не ми се мисли, ако този калпазанин не беше избягал от къщи...ако Хасрет не беше тръгнала да го гони.., кой ли щеше да покаже на оджата, онова, написаното на стената Joy Joy

Според You Tube, това е най- слушаната песен на Ilhan Sesel :

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 14:04 от nadine1111

# 671
Линка,  Hug Hug

Ще бъдеш "глобена" Joy Joy

Разбира се, извинена си! Другият път дано имаш повече време да   се видим!

Готова съм да го понеса!  Simple Smile  Особено обичам да ме „глоби“ приятел!  Heart Eyes

Gecce.com'da bir yorum okudum haberin altına yazılmış ve şok oldum!

her daim tubanın yanında sırf doğuma az kaldı diye eşini yanlız bırakmamak adına bir tiyatro oyununu ve çok iyi giden bir diziye katılma teklifini red etmiş

Helal be Onur.Adam gibi adam.Bizler için üzücü ama doğru olanı yapmış.

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Онур се е отказал от участия в една театрална постановка и един сериал, за да бъде до Туба.
/ Според cecce.com /

Завършва с:
Браво бе, Онур. Мъжът си е мъж./ В смисъл мъж на място си./
Съжаляваме, че ще се лишим от теб /заради отказаните участия/, но правилно постъпваш.

Фенче, благодаря за превода!  Hug 
Този Онур - много отговорен, бе!  Simple Smile Дано винаги да е така предан и  до нея!  Peace

# 672
Голямо оживление в темата по никое време. Вие да не сте от стачкуващите Wink

Фенче, благодаря за превода! Дали да не се върнем назад в темата да видим за какво още сме се шегували, за да разберем какво ще става занапред newsm78

Не ми се мисли, ако този калпазанин не беше избягал от къщи...ако Хасрет не беше тръгнала да го гони.., кой ли щеше да покаже на оджата, онова, написаното на стената Joy Joy

А  мене не ми се мисли, ако на мястото на Онур беше някой друг - спрягани бол. Дали щяха да преглътнат егото си newsm78  

# 673
  • Пловдив

П.П.Ванче, възможно ли е линка за "Любов без  език"  от Мастерс да не е активен- не мога да го изтегля. Преди време и ти беше сложила линк, сега не помня точно за кой филм, беше същото.

Ренибо,то любов без език каква любов е бе ,душко  Embarassed Joy Hug Хич не го търси този филм   Wink Hug  

Абе лека-полека всички ще му станете фенки на Онур,особено като го видим с две бебета под мишниците  Laughing

# 674
Абе лека-полека всички ще му станете фенки на Онур,особено като го видим с две бебета под мишниците  Laughing
Злати, Онур брои ли се в колекцията ти  след като е в скромното ти подписче или върви с Туба? А кой е актьорът, на когото си осигурила отделно място? Все се каня да те питам.

Общи условия

Активация на акаунт