Туба и Джансел, Запленяваща сърцето (Gönülçelen) и след това - Тема 141

• 32 731
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
http://www.youtube.com/user/mihaela9991#p/u/10/qTUwJzledVw[/video]

Това ми е вторият любим. А Михаела има най-малко 40 клипа с части от танца!
Аз лягам, дами, щото мисля утре да ставам рано. Имам планувана разходка с куче.  Simple Smile
Лека нощ!  Hug

# 106
# 107
  • Разград

http://xa-ha.eu/?p=9 - Ейй,как го прецакаха…

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 00:03 от vania_e

# 108
  • Разград
Мисля че не е показвана до сега тази снимка.

# 109
             Е,Линче,наистина е много хубаво това клипче,а,каква мелодияяяяя!Поствай го от време на време,Моля те!

# 110
  • Русе
Таня, ето още един от хубавите клипове на Михаела,  Wink като не ни върви раздумката - поне музика се намира.  Peace

# 111

Чувствам се много изморена,Цвети.Днес беше много натоварен ден.После в къщи се правих на сладкарка.Правих торта.Когато имаш хубав повод и искаш сама да приготвиш нещо специално ще ти я кажа тази торта.Тя е обаче само за ценители.
Утре,всъщност днес моят брат и моята майка имат рожден ден.Те са родени на една дата и месец,но в различни години разбира се.Тя е била само на 19 год когато става майка и то на рожденния си ден.
Ще празнуваме на вън,в ресторант,но аз исках да им доставя и това удоволствие с - моята торта.

Затова сега отмарям с хубавата музика,за което много благодаря!

# 112
  • Разград

# 113
  • Русе
Ванче, като видях този клип, се сетих за един, който се опитвах, но не можах да открия - с музиката от трите сериала и някои подобни сцени / дърпане за ръка, прегръдки и целувки, май  newsm78/. Ти спомняш ли си го ?

# 114
ТаняHug поздравления за празника на близките и обичани хора до теб-твоите майка и брат... Laughing

Честит рожден ден и на двамата!
Да вървят по пътя на живота, обсипан с рози и нека всяка тяхна мисъл бъде сбъдната мечта!

Наздраве!

# 115
  • Разград
Ванче, като видях този клип, се сетих за един, който се опитвах, но не можах да открия - с музиката от трите сериала и някои подобни сцени / дърпане за ръка, прегръдки и целувки, май  newsm78/. Ти спомняш ли си го ?

Жалко закрили са го вече.

# 116
          Благодаря ти,Марги! Много благодаря! Да са живи и здрави всички,та и моите майка и брат!

Мислех си,че си се загледала в нещо,защото не си активна тази вечер?

Приятно ме изненада с включването си!

# 117
  • Русе
Таня, и от мен поздравление   bouquet за рождениците, ама толкова ми се доспа, че пропуснах да го отбележа в предния си пост,  Peace извини ме  Embarassed.

Сега ми остава само да ви пожелая - лека нощ !  smile3524

п.п. Ванче, жалко наистина, но ти благодаря за бързата реакция.  Hug

# 118
         Благодаря ти,Марги! Много благодаря! Да са живи и здрави всички,та и моите майка и брат!

Мислех си,че си се загледала в нещо,защото не си активна тази вечер?

Приятно ме изненада с включването си!
Таня, благодаря...моите са далеч за съжаление...само се чуваме... Rolling Eyes
А, иначе аз съм си тук, ама какво да напиша... newsm78...нали знаеш моята тема в темата е-сериала... Wink
Днес писах, ама не успявам да предизвикам дебат... newsm78 Joy
Сигурно е нормално, почти 6 месеца след финала...фактите са си факти, независимо дали ми харесват или не... Thinking

# 119
Сега ми остава само да ви пожелая - лека нощ !  smile3524

Цвети, лека нощ и на теб!  newsm46  Hug

Общи условия

Активация на акаунт