Юли 2006-101

• 73 700
  • 548
  •   1
Отговори
# 135
  • През девет земи в десета
просто казвам как бих постъпила аз в дадената ситуация. Аз, че съм голям човек, уж...и ми се случва да загубя вещ, да счупя вещ и т.н. Но на мен няма кой да ми се скара, нали, няма кой да ме наказва...Това имам предвид! Едни губят-други намират Wink

И аз така, какво да кажа, като преди седмица счупих чисто новия си телефон, сега седи в гардероба, мъртвец Laughing Mr. Green Иска, колко телефона сме купили, не е за приказка Laughing ooooh! За това на децата телефон за повече от 20 лева не купувам. Като пораснат и могат да си купят сами, да правят каквото искат. Реших, че няма смисъл да си късаме взаимно нервите за разсипаната вода в леглото, за надрасканите чаршафи, за мръсните стени и счупените чаши. За скъсаните на коленете панталони и убити обувки няма да коментирам. Важното е да сме здрави, да сме заедно, да имаме покрив над главите и хляб на масата, най-общо казано. Всичко друго са бели кахъри.
Хубаво е обаче след белята на някое от децата да имам известно време за размисъл Mr. Green, докато ми мине ядът, защото в състояние на афект и аз съм готова да викам и наказвам, а има ли вече наказание, никога не го отменям и не престъпвам думата си, за разлика от Станислав. Той вика повече, наказва повече, но като му размине, ни лук ял, ни лук мирисал, все едно нищо не е било ooooh! и наказанието отпада начаса, много грешно.

Ронка, аз също съм против телефоните в училище, но просто няма начин. Децата учат безумно много часове. Не мога да разчитам на контрола на учителите, изключено Whistling И сме принудени да разчитаме на един глупав телефон и на самосъзнанието на детето.

Ще пускам снимки другата седмица Laughing Peace

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 15:13 от Пиги®

# 136
Рони, да така е , НО  Naughty нали трябва да си вземе поука , а той не я взе. Това му е трети телефон (два загуби и един повреден). От началото на 1-ви клас маса ръкавици, шапки ,гуменки и тем подобни. За голямо мое съжаление е голям бльон, витае в облаците , а е време малко и да слезе на земята. Той си легна разстроен , сутринта стана и очите му бяха пълни със сълзи , обясних му , че на този свят по скъпо от здравето няма. Попитах го какво предпочита скъп телефон и болен или здрав без телефон. Да той каза ,че иска да е здрав , но сега децата гледат едни от други . Моя син и мисля още две деца само нямат тел. със тъчскрийн . Е началото на месеца му купихме SAMSUNG. Днес си дойде от училище малко по весел ,защото вчера тяхната госпожа е объркала резултатите и моето момче е на 4-то място. Ако знаете каква хубава усмивка има и как ми се иска да я  виждам постоянно. Сега , ако искате ми вярвайте , но има 12 страници домашна само по български , няма да споменавам за останалата.  ooooh! тази жена наистина е изкукала.
СЕга моя син ми разправя ,че днес са им давали за плод портокали (тяхното училище имат спечен проект за плодовете към закуската ,тук мисля ,че не всяко училище дава). Децата грабили и вместо да ги ядат правили бомбички и хвърляли през оградата , а негова съучничка ( както той я нарича гамен в женски род  Laughing) се мъчила да цели кошчето ,но вместо това целиа стената и сока от портокала се разтича л по стената. Моя син обаче си взел 4 портокала и си ги мушнал в чантата и ги донесе в къщи. Ето това ми хареса в смисъл такъв ,че в къщи съм абсолютно забранила да се играе с храна. Ако не я харесват да я оставят ,но не и да си играят и ето това е плодът на моя труд.

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 17:55 от isikam

# 137
  • София
Оооо, Деси, честито, супер, много обичам годежи и сватби Simple Smile)))))
Да са живи и здрави Валерия и младежът, да се обичат, уважават и да имат прекрасен безоблачен семеен живот   bouquet

Ох, Диди, като те "слушам" какво преживявате със зъболекарите и на мен ми се плаче  Sad  Цеци има две пломби. На втората присъствах, не можах да повярвам, че сме на зъболекар, докторката си му говореше нещо, той си ъхъкаше, щото няма как да и отговори, после стана от стола с усмивка на уста, все едно на кино е бил. Така ми се иска всички деца така да преживяват зъболекари, лекари и прочие.

А ние сме на АБ, пробитик, АЦЦ, вит.Ц и инхалации и още кашля. Хем доста по-добре е, но кашля. Но 4 дни пробвах с какво ли не- инхалации, мед и лук, чай с орехи, дюли, небет шикер. Всичко бях пробвала, а той се влошава, д-рката каза, че вируса започва, като херангина- гърлото е червено, на мехури. Той Цеци само се оплаква, че го дращи гърлото. Получават задух от кашлицата и не на последно място прераства в лоши усложнения.

Утре сме на парти Simple Smile

Дю, чакаме снега и ще ви дойдем на гости, даже имахме резервации за миналата седмица, бно ни се обадиха да не ходим, че не става за каране.

# 138
  • някъде
Деска, честито на младите, много да се обичат, уважават и разбират! Hug  bouquet
Дидито, дано това ви е последното премеждие с тез зъбки Praynig Как мина днес?
Ивка, пийте си лекарствата, че вируса е много лош ooooh!и бързо оздравяване Hug
Ели местете се вече и спри да се тормозиш със свекито Hug
Иска, телефони се купуват, не му се карай като виждаш колко е чувствителен HugБраво на красивия математик Hug
Направо настръхвам като си помисля, че скоро ще бъдат ученици ooooh!страх ме еееее
Кетрин дано няма проблеми с ушенцата на дъщеричката ти Praynig

# 139
  • софия
Толкова рядко пиша тук, доста често ви чета, но сега пак, напълно предвидимо предколедно съм затънала в работа и няма да пиша. Не ми стига времето.
Влизам да ви споделя - на Мина й падна първото зъбче. Клатеше се от около месец, а в събота видях, че новото се е показало по-навътре. Беше като акула с 2 реда зъби. Много се шашнах. Веднага си представих шини, криви зъби и т.н. Във вторник нейната зъболекарка й го дръпна и сега е с дупчица и зъбче в пликче, и малко, нащърбено, бяло, леко криво, ново зъбче. Старото ще го хвърлим на високо тези дни. Сложила съм снимки във фейса. Може ли да ме добавите в тайната група? Embarassed

didito., напълно разбирам какво преживяваш. Преди година и Мина беше горе-долу същата маймуна при зъболекаря.  На мен всичко ми се свиваше, когато знаех, че трябва да я водя. Ревеше и се тръшкаше, не разрешаваше да й преглеждат зъбите; да светват лампата, че много й светеше в очите Crazy; "болеше" я от мазането с памуче  Crazy Седяла е права в средата на кабинета и зъболекарката така я мажеше. Постепенно, като се успокои и разбра, че не боли започна да сяда на стола и сега вече има 4 направени без никакъв проблем пломби (2 от тях правени 2 пъти, че падат) и 1 изваден зъб без да каже гък. Но нашата зъболекарка е много внимателна, много си говори с нея и я предразположи. Дано и при вас стигнете до този етап скоро. То ще стане, но дано е по-скоро.

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 06:55 от zvanche

# 140
didi, как е Влади днес?  Hug
всички болнички да се оправят.
Моя Марти и той пак , отново  има сополи. Във вторник учителят им по физическо ги изгонил да си вземат закуските без да даде на децата да се облекат. И целия клас както били потни и с тениските с КЪС ръкав излезли на студа и чакали на голяма опашка  #Cussing out и резултата е налице.
Някой зне ли какво става с Нани ? Дани нали се разболя от шарка , те щяха да летят до Англия , нищо не е писала как са ? Оправиха ли се ?  newsm78

# 141

Звънче пиши ми на лични за имената да те добавя:)  Peace

Дано всички да са добре и здравички за празниците!

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 14:36 от Eli83

# 142
Иска, добре сме, не ни мисли! Hug 

Пиги, весело изкарване утре и честито ви осватване!

Дидито, бързо да ви минава това гайле и да не се връща!

Звънче, честито ново зъбче на Мина!

Изчезвам по задачи...

# 143
  • София
Влади е добре,даже го заведох на градина днес,че имат генерална репетиция за утрешното тържество.Вчера беше същата лудница-пред кабинета рев,хленчене и мрънкане,в кабинета-крясъци,писъци,ритници и накрая пак упойка.Кофтито беше,че ръчичката му с абоката се беше надула,та го бодоха в другата ръка Confused.Нямаше голям смисъл от абоката..както и да е,няколко часа спа и после беше учудващо добре,не знам какво стана,но до вечерта беше кукуряк.Надявам се това да е последно и да не се надуе пак.Благодаря,че ни мислите Hug.

Деси-много хубава кукла си взела за Цвети,гледам по книжарниците продават и такива ранички Peace.

Ели-чакаме снимки от всичките ви тържества и участия Simple Smile.
Влади има цял списък с желания към Дядо Коледа,играчки на Плеймобил разбира се Crazy.Иска Египетски кораб,Замък и джип,ама да видим какво ще го огрее.
Не знам вашите деца как са,но Влади МНОГО си играе с играчки.За него рисуване,оцветяване,игра с букви и цифри за него е наказание.Дай му само играчки и това е.Хич не знам какъв ученик ще е Rolling Eyes.

Иси-направо съм потресена на разказа ти за портокалите Shocked.Като се знае,че много деца толкова рядко хапват плодове..и че в крайна сметка наистина-с храната не се играе!Няма ли някой,който ги наглежда в междучасията?

Всички болнички да оздравяват!

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 11:17 от didito.

# 144
У нас съм си, с вирус  Confused толкова отпаднала се чувствам, но надявам се днес вече да се подобря. Вече съм в отпуска, подготвям подаръците за ДГ с дядо Коледа. Празника ще бъде на 20.12. и след това и децата излизат във ваканция.

Ивка  Hug бяхме на откриването, наистина не става за каране, Васил направи 2-3 спускания и каза, че не става за Гери. Та си направихме дружна разходка до кулата и следобед гледахме откриването. Коки се изплаши от лифта, разплака се, защото друса  Grinning На качване успяхме да го залъжем, но на слизане знаеше какво го чака и не искаше да седне. Едва успяхме да стигнем до Студенец  Laughing Бързо оздравяване на Цеци!  Praynig

Нани, добре завърнала се  Hug

Звънче, на теб също  Hug и честито първо ново зъбче на Мина. При Гери за сега няма никакви признаци за смяна.

Иси, картинка и вашите деца да се оправят бързо, че идват празници!  Hug

Ели, много празници  Laughing Нашите деца ще празнуват само в ДГ, купили сме им по един подарък за там и това ще бъде.

Ронка, супер е, че телефоните са забранени в училище при вас. На нас на род.среща ни казаха, че са забранени в ДГ  Shocked не мога да си представя, че има родители, които дават на децата си за ДГ телефони. Но се оказа, че точно в групата на Гери има деца с телефони. Даже Гери веднъж ми каза, че на едно момиченце е звъннал телефона и тя се била скрила от госпожата.

Дидито, докато публикувам и ти се разписа. Радвам се, че Влади е добре, дано е било за последно!  Hug

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 11:22 от Дю

# 145
Така. Децата си взеха подаръците от дядо Коледа и вече са във ваканция чак до 09.01, луди ще станем взаимно Crazy
Деси: много ме зарадва новината, честито мила! Да са ви живи и здрави и много щастие, любов и деца им желая!  bouquet  bouquet
НАНИ: драсни малко повече де. Много си кратка Wink
Звънче: честито зъбче на Мина, само здрави зъбки да има в устата!  bouquet
Диди: радвам се за Влади, дано скоро не му се налага да посещава зъболекари Hug Иначе Зоя е оточно обратно на Влади, прдпочита пъзели, да рисува, да си решава задачки с буквички, смятане, лабиринти...Сега дядо й Коледа и донесе светеща дъска, тъкмо драскат по нея с Лора. Разбира се играе и с играчки. Поръчахме и фигурки с героите на Рапунцел от Ибей, това й е новата мания, разбира се Уинкс все още са на върха Crazy
Иси: браво на Марти, страхотно дете си имаш Hug
И азне мога да си представя как на детска ще ходят с телефони.  ooooh! Дори моя не им го давам да го пипат Naughty Всеки да си знае играчките Mr. Green
Картинка: бързо оздравяване и да е здравичък за празниците! Hug
Дю: бързо оздравяване и на теб Hug

Джорджинка къде си, мила?

# 146
  • София
Върнахме се от "Джъмбо" с подаръка от Дядо Коледа Mr. Green-замък с рицари.Искаше на марката ''Плеймобил",ама струва 130лв.,та взехме друг-за 40.Сега го фалшифицирах-изрязох от един каталог само марката и го лепнах отпред,да види,че пак е на Плеймобил Crazy.
И моя приятелка щяла да подарява мобилен телефон на щерка си за Коледа Shocked.Викам "за какво и е",а тя:"ми да си говорим,как за какво!"По цял ден била на работа,не можела да я вижда,поне да я чувала..не ги разбирам тия работи.
И аз не давам телефон,документи и ключове на Влади.
Иначе и на него долните две зъбчета се клатят.Даже са набъбнали другите две,но той е категоричен,че няма да позволи да му паднат Naughty.

Дю-оздравявай бързо Hug.Колко ти е порастнало момчето,и колко хубав е станал-пу-пу!Влади много обичаше да се вози с лифта до Витоша като малък.Тази зима не сме били,чакаме да се оправят нещата със стачките.

# 147
вече си имаме и хамстер в къщи  ooooh!. Бял заек албинос на Марти и чисто черно хамстерче на Валери  Crazy Днес Валери пререва ,че искал животинче и баща му склони.

# 148
Здравейте на всички!

Моето дете днес ни игра представление,от детското меню на МакДоналдс имаше детски микрофон.Сега все кара мъжа ми да казва "'дами и господа,аплауз за  цирковия лъв,слон,мечка,..."и каквото там играе в цирка, а аз трябва да пляскам.Себастиан се премята,подскача и после елегантно се покланя с поклоните,дето са го научили на балета.Много е забавно!
От днес започна да яде,явно антибиотика му подейства добре и не е толкова болен вече,почти не кашля.
Надявам се до вторник да е здрав,тогава трябва да го заведа за първи урок по плуване.

За мобилните телефони-децата живеят в друго време,Моето е още малко, а и тук не позволяват да се носи на училище,дори на учителите са изключени телефоните,докато са на работа.Ако има нещо се обаждам в дирекцията и казват на учителката или на детето.

Ние в неделя ще ходим да взимаме една червенобуза костенурка.Детето грее от щастие,даже си мисля ,че тази новина го вдигна на крака...Аз нямам опит с този тип домашен любимец,така,че приемам съвети за всичко-храна,обгрижване,нужди,опасности....

Лека вечер на всички!

# 149
Иси, сега го прочетох това за потрокалите,ужас, няма ли покрай тези диванета някой да ги осмирява ooooh!

Аз за костенурка нищо не знам,ама имахме хамстери и като народиха 12 малки хамстерчета,и като взеха да ги ядът ни хамстер искам да видя ни мишки и зайци,нашата иска котка #Crazy #Crazy #Crazy

Деси, пожелавам утре весел и незабравим празник на семейството ви Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт