Юли 2006-101

• 73 934
  • 548
  •   1
Отговори
# 150
ние сме гледали костенурка ,но ни казаха да я махнем когато се роди Валери , защото прояви алергия към чернодробната храна с която я хранехме нея и рибките.Тази храна е суха и при пускането и има нещо като прах ,който се разпрашава във въздуха. Иначе костенурката иска аквариум ,които не е пълен и нещо като тераска вътре в аквариума и по близо до лампа за да се препича. По малко я хранете ,че много ака и мирише. Иска и разходка . питай.
Ели, два хамстера на едно място не  Naughty. Ние като студенти сме гледали и май взехме два еднополови и така се биеха ,че се наложи да им сложим стъкло по средата и пак се опитваха да се блъскат . Иначе сега в къщи е един смях едно чудо. Но Валери много го мачка и ние му се караме горкото дъх не му остави. Crazy А вие не сте много за котка с тези кашлици. Космите на котките са голям алерген. Сестра ми не можеше да диша месеци след като я махнаха .
А за диванетата  smile3505 всички от съседните къщи и блокове около училището са вдигнали ръце. Пълнят тръбите за оттичане на дъждовните води със закуски и много други неща.Марти понякога не си взима закуска ,защото наистина са ужасни  дори и кучето на Иван на работата се муси.

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 22:37 от isikam

# 151

Аз за костенурка нищо не знам,ама имахме хамстери и като народиха 12 малки хамстерчета,и като взеха да ги ядът ни хамстер искам да видя ни мишки и зайци,нашата иска котка #Crazy #Crazy #Crazy

Ние с мъжа ми не можем да стигнем до споразумение за домашно животно.Аз котка не искам-драскат,катерят се навсякъде и както са пухкави и глезени изведнъж скачат и драскат.Имала съм котка.Само,когато я гледах отдалече беше симпатична-дива,палава,с много силен ловен инстинкт,като мръднеш и се хвърля или да ти хване носа с лапи и да почне да те хапе или ти гони краката и като докопя някои от тях,ако си бос-тежко ти,ако имаш пантоф-спасен си, а ако си с обувки-прости се с тях,вече не стават за нищо-надрани и даже на лентички.
Вече имам алергия,усещам в кой дом има котка още преди да вляза.Кихам и очите ми се зачервяват.

Мишки от никакъв род не искам-хаместери,плъхове,свинчета-не.Това с изяждането на малките,животните усещат много.Изяждат малките,когато се чувстват застрашени,че пространството е недостатъчно или храната е малко или,че малките са много.Мармотите си изяждат обикновено най-хилавото,за да има храна за останалите.Такава е природата,оцелява по-силния...не,че е успокоение,но...Ели,представям си колко ужасно си се чувствала от гледката..
Аз се притеснявам да не изгризат пианото,ако случайно се измъкнат,а  и как ще ги ловя после...
Иска м се папагалче,да чурулика,но мъжа ми каза,че ще се побърка,ако имаме папагал,който да му пее непрекъснато.Лоша, ядосана жена била по-поносима от папагал,колкото и да е красив. newsm78

Сега мъжа ми упорито чете за червенобузата костенурка.Даже каза,че ще й купи аквариум,понеже този, в който ни я дават ще е малък.Но пък детето е много щастливо и не знам как ще изтрае до неделя,когато ще ходим да я вземем.Той всичко иска да има-котка,куче,къртица,папагал,сляпо куче,миеща мечка...
Надявам се домашният любимец да укроти страстите за животни и лека-полека да се заинтересува и от други занимания,че само,ако му кажа,че ако оцвети картинката или сглоби нещо ще му пусна филмче,тогава се хваща нещо да прави с ръцете си.

Ох, на мен нещо ми е много напрегнато преди Коледа.Изведнъж доста неща ми се струпаха за кратко време и не се знае в каква посока ще поемат,не смея нищо да планирам или да си помисля...само си мечтая ли мечтая....

# 152
Деси, честито на младите.Много да се обичат и уважават.Ако имаш нужда от помощ за сватбата насреща съм Simple Smile.
Диди, представям си какво преживява Влади и този кошмар към зъболекарите ще му остане за цял живот.Аз като малка бях така, млечните ми зъби бяха черни и малки като чокънчета, след това и с другите съм имала проблеми.Цял живот съм била по зъболекари, още помня как майка ми плачеше със мен.Но трябва да се оправят,друг избор нямаме.А за ИСУЛ, наистина миналата година щяхме да идваме, но моят мъж настоя да го заведем на още един лекар тук в Ст.З. и така нещата много се проточиха.Обаждахме се в София и ни казаха, че най добре да звъннем след НГ.Ако има нужда ще ти се обадим.Благодаря ти.
Ние пак сме в кюпа с болните.Сега ще лекувам два дена, че в понеделник е тържеството.
Бързо оздравяване на всички.

# 153
  • София
И Влади иска коте,ние с баща му-куче,та не можем да се разберем Crazy.Със сигурност ще вземем аквариум с рибки.Наскоро бяхме на изложение на домашни животни и гледахме новите аквариуми-разкошни!Затворени,с всякакви джаджи и растения вътре,не са много скъпи,не миришат и се самопочистват,и са мнооого красиви.
Като живях при сестра ми имаха заек,за който и аз съм полагала грижи-ами ужасно е.Мирише,скубе се,казаха че ще остане мъничко,а то стана огромно.Но най-вече миришеше ужасно.Всеки ден трябваше да се почиства клетката и да се сменя талаша.Ако ще полагам толкова грижи,то поне да е куче си мисля.

Иначе днес беше Коледното тържество на Влади-беше много хубаво!Влади се представи добре,всички дечица бяха много сладки.Танцуваха валс,народни танци,ламбада,нареждаха коледна трапеза,казваха различни обичаи,отделно-песнички и стихчета.Родителите трябваше да донесем по едно коледно ястие и така се образува голяма коледна трапеза.Дядо Коледа беше много красив-като от приказките излязъл,имаше и Снежанка разбира се!Та сме доволни.Като се прибрахме стареца беше оставил и подарък под елхата,та беше радост голяма:
http://vladislav2006.multiply.com/video/item/67/67

Довечера сме на мото-шоу в зала АРЕНА,ще ходим с Влади.От големи рампи ще скачат с мотори и ще правят фигури във въздуха,много атрактивно.Казват,че ще има и огнено шоу и че ще се опитат да направят световен рекорд за най-висок скок-14метра.Надявам се да му хареса.

# 154
Диди-голяма радост този замък!Много хубаво се радва Влади!Да ви е жив и здрав! Hug

# 155
Хи хи didi, голям кеф . И аз искам подарък и аз съм слушкала.  Wink Heart Eyes, Много е сладък Влади. А за заека , както и за рибките сега има нови неща . Има дървени гранули ,които след като се изпишка и става на прах и не мирише. Отделно отдолу му слагаме котешка тоалетна и отгоре дървени гранули и миризмата е на дърво. Няма никаква лоша миризма. А когато бяхме на талаш мирише вярно  Peace Аз съм гледала и рибки многоо години и почистването беше ад и те миришеха ,ако не се сменеше водата на време или се прекали с храната. Но сега казваш има система за смопочистване интересно.

# 156
  • София
ехааа, каква радост, дидито Simple Smile.

Ние имаме хамстер, но Яна май го има вече за част от интериора, само ние се занимаваме с него напоследък. А, и Бобо му се радва, но пък той хапе, така че не може да се пипа.

Деси, чакаме отзиви, да ти е жива и здрава щерката и да е много щастлива  Hug.
Аз на такова нещо като годеж май не съм присъствала  newsm78.

Яна имаше празненство в понеделник, чудесно мина. Винаги се изненадвам колко стихчета и песнички й дават, а ние в къщи нищо не знаем, нищо не споделя това дете. Откри празненството с песничка, после пак имаше дълга реплика и стихче. Браво и на учителките, всяка година подготвят нещо съвсем ново. Децата пяха и танцуваха един час и изобщо не се повтори нещо от предишни години. И Бобо беше и гледа през повечето време с интерес. Ето две клипчета: песничката за усмивката и стихче. Само учителката й по български каза, че била притеснена целия ден, преди никога не е било това, явно порасна и вече сценичната треска я хваща.

# 157
  • През девет земи в десета
Снимки от годежа, в профила ми във фейсбук. Днес цял ден реанимирам. От Коката кола, която изпих не съм спала цяла нощ Laughing Видях много странни обичаи, беше ми интересно Mr. Green

# 158
  • софия
Пиги, извинявай, много грубо от моя страна да пропусна така прекрасния повод - да е много обичана дъщеря ти, да я уважават, да се разбират и заедно да преодоляват трудностите! (честно казано толкова време не мога да повярвам, че имаш толкова големи деца. Не ти "отива" Wink)
Ели, благодаря, че ме включи в групата. Дано не е грешка. Там със сигурност ще пиша.  Crazy

Днес бяхме на първо тържество от английския на Мина. По-скоро беше хаос, отколкото организирано. Тези дни ще кача снимки и клипче във Фейс-а. Моето дете искрено ме изненада - не е тази срамежливка, която беше. Хареса й да е на сцена. В последният момент я облякох като .... принцеса. Не е голяма изненада, но тя определено се чувстваше добре, което е най-важно.
Иначе излязохме в 9 и се прибрахме в 7. Обиколих всички магазини за играчки, но съм доволна, защото през седмицата няма кога. В момента съм като справочник кой магазин за играчки какво и колко. Срам не срам, от 1 месец съм влюбена в Lalaloopsy и понеже вуйчо ми каза да купим на Мина и за него нещо й купихме голям пират.

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 22:28 от zvanche

# 159
Звънче защо да е грешка?  newsm78

Имаме сняяяг:)  Flutter вали на парцали

Бетта браво на Яна ,много дълго стихче .

И Влади много сладък с подаръка,как само каза, че този е по-хубав даже и от това което е искал  Party

Отивам да видя годежа:) И аз незнам за никакви обичаи около него  освен хапване,пииване и младите да почерпят,пръстен туй онуй...

Нан къде е ,?как си? newsm78 Thinking

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 14:35 от Eli83

# 160
  • През девет земи в десета
Вече се поокопитих. Благодаря много на всички за пожеланията! Аз също се надявам Вал да е щастлива, да имат хубаво семейство, да се обичат и да живеят без проблеми Wink

Едва сега започвам да осъзнавам, след толкова години, какви притеснения са имали и все още имат родителите ни. Колко са ни мислили и продължават да ни мислят. Май наистина колкото по-големи стават децата, толкова повече ги мислим, дано ядовете да не стават по-големи Whistling

Ели и тук заваля сняг сутринта, дано да имаме снежна и бяла Коледа.

Бетта, както всеки път казвам, голяма работа е Яна.

Диди, Владката няма ли да чака и друг подарък точно на Коледа?

Нан Hug как си?

Звънче, ще ти пратя покана за приятелство във фейса. Моите снимки могат да се гледат само от приятели, тези на Вал май също са заключени.

Вчера ме замъкнаха в МОЛ-а да купуваме на племенника подарък за училище и още един за под елхатата. Съответно Цветелината ще се сдобие по Коледа с всички видове материали за рисуване+един пакет принтерна хартия, тежко ми и горко Laughing

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 16:13 от Пиги®

# 161
  • somewhere over the rainbow
Ей ме, на.
Пиги, изненадА ме с този годеж. Важното е да се обичат младите, другото се нарежда Heart Eyes Сега ще видя снимките. Къде ще живеят?

Ние с младежа сме добре. Днес бяхме на последния / Praynig/ за тази година преглед. Върви с 10 дни по-голям, тежи кило и 100гр. и много рита Crazy
Пуснах си най-после хепатит и токсоплазмоза, които по принцип се правят в началото на бременността, но аз в 7-мия месец Blush Изобщо доста спокойно я карам, яваш-яваш. Ни картон имам, ни на консултации ходя. Ходим си на частно при тоя, дето ще ме изражда пак и това е. Не ми се занимава с документации Naughty

Купихме пустата тротинетка и я занесохме в градината. Празникът ще е в четвъртък. Даяна брои часовете Crazy
За вкъщи акордеон и една принцеска рокля, с която непременно ще кача снимки. Сигурна съм, че за коконата това ще е най-хубавият подарък Flutter

Много ме мъчат киселини, почти всяка вечер повръщам, независимо какво и кога ям.

И ... няма друго Simple Smile

# 162
Нан- да нямаш камъни в жлъчката?Има едни специално за бременни свещички, против повръщане и гадене.Аз много страдах като бременна от подобни киселини...

Пожелавам ти лека бременност-то вече почти не остана/и спокойно раждане! Hug

# 163
Деси, гледах снимките, много сте хубави  Hug

НАН, радвам се, че бебока расте  Hug

Вчера бяхме на Пампорово, има повече сняг, а утре дават още да вали  Laughing

Вече съм в отпуска, така че не знам дали ще успея скоро да се включа. Искам да ви пожелая весели празници, да бъдете здрави и щастливи!   bouquet

# 164
  • Варна
Ехооооооооооооооооооо Здравейтеееееееееее.

Който не ни помни,семейство Друндеви Laughing bowuu

Не съм влизала отдавна,ни съм чела,ни писала.
 Видях само че Нан и младежа са добре.Много се радвам Heart Eyes
Честито и за годежа на Валерия.Да са много щастливи младите. Hug  bouquet  Пиги,Честито!

Аз искам мили мои,да ви пожелая, Весели Празници. Бъдете здрави и се обичайте.Бог да пази вас и семействата ви!

Дядо ви Коледа,да ви донесе много  подаръци..

Общи условия

Активация на акаунт