Юли 2006-101

• 73 942
  • 548
  •   1
Отговори
# 165
  • През девет земи в десета
От вчера съм без лаптоп, едва сега приключих с преинсталацията Crazy
Отделно ония ден пералнята ми наводни кухнята. Днес пък направо върна от канала обратно в нея докато изпомпваше водата. Досега отпушвах канали, АЗ Laughing,  щото моя мъж сипвайки содата каустик в мивката пуснал едновременно и водата и шишенцето направо гръмнало в лицето му ooooh!, луда работа. Изгоних го, че целия бокс с пералнята беше в сода каустик.
Започнах да готвя за утре, свърши ми газта Laughing, изобщо, пълна лудница hahaha, не ни е скучно.
Чакам си сега бутилката и продължавам да се забавлявам в кухнята. Ще ми се за утре да ми остане само месенето на питка.

Пожелавам на всички много, много весело изкарване на празника, че утре едва ли ще мога да се включа Hug

# 166
  • somewhere over the rainbow
И ние почнахме приготовленията за утре - баклава и варен боб. Утре ще омесим питка и още някакъв десерт, който още не съм измислила. Тази година ще го караме по-скромно, макар че е хубаво точно утре вечерята да е богата Rolling Eyes Но нито на нашите, нито на свекитата им платиха, а няма как да ги оставим на сух хляб точно на Бъдни вечер Tired Но важното е, че ще сме всички, ще дойде Дядо Коледа и така. Купихме ядки, плодове, сарми, ще сварим и тиква, малко салати. И това е. Но важното е да сме здрави и заедно.

Ако не се включа - Весела Коледа и от мен! Heart Eyes

# 167
Пиги,Нан- Hug Hug Hug
Много е кофти като се случват такива неща по празници,но всяко зло за добро.
Дано това да е било и да е минало и заминало, а вие и семействата ви да сте здрави.

Аз утре се мятам от ранни зори в кухнята и няма да пускам никого,освен детето,че му обещах да му дам да помага.То много хубаво меси, с двете малки ръчички,много се старае.Simple Smile

Решила съм обачр да приготвя всичко утре и в неделя само да празнувам.Торти,руска салата,баница,разни ордьоври,дето изискват много време за украса- утре.Колкото успея толкова.

На всички ви пожелавам да прекарате хубава,незабравима Коледа с много подаръци, вкуснотии,смях и добро настроение!

# 168
  • някъде
Направо ви завиждам за приготовленията и за коледното настроение, което при мен липсва Confused....исках да направя сладки и разни други неща, но като знам каква съм кулинарка и сигурно няма да станат, а и като знам че и утре съм на работа хич не ми се занимава. ooooh! Моля се всички да сме живи и здрави и другата година да сме си сами на празниците /тоест свекитата вече да са се изнесли другаде/ Praynig и само да идват на гости при нас. Praynig

специални поздрави от Ети за всички ви Hug

# 169
Мила Диди- аз съм много далече от кулинарка,обаче ми се прави нещо креативно,като за празник!

Ако беше казала по-рано щях да ти направя сладки и да ти ги пратя,дори да не станат кой знае колко хубави.Но няма да стигнат за толкова кратко време.Въпреки това, имай впредвид и ми напиши кога ти е следващия празник-рожден ден или нещо друго празнично и ми остави адрес, на който да ти ги пратя.

Прегръщам те!
Картинка

# 170
Момичета,усещате ли само с колко богат душевно човек сме се събрали от къде ще праща сладки на нашата Диди,благодарим ти , аз си запазих разказчето и за коледа Hug

Пожелавам ви весели,топли,щедри,и изпълнени с Любов празници и най- вече всички да са здрави Hug

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 14:34 от Eli83

# 171
  • софия
Ели, страхотно е новото легло на Юл! Много красиво. Много харесвам този стил ковани легла. Само хубави сънища да сънува в него и здравичка да спи!

Момичета, желая ви светли празници!
Много мир и любов в домовете, много здраве, разбирателство, любов и топлина!

# 172
Весела Коледа на всички!  Heart Eyes

# 173
  • София
Картинка-направо ме разтопи с предложението си да пратиш сладки на Диди Hug,много си ни добричка!

Диди-пожелавам ви през новата година да се отделите и да заживеете заедно тримата Peace.

Ели
-страхотно е новото легло на Юл!!!Направо се влюбих!И аз харесвам такъв тип,и бяло за мебел много обичам,и колко красиво е извитоо-супер е!
Аз няма да правя нищо,освен десерт.Миналата година правих и посрещах свекитата,сега тя ми каза нищо да не правя,че искала тя този път да ни посреща.

Весели празници и от мен!
Много весело изкарване на всички около коледната трапеза!

# 174
  • някъде
Картинка, благодаря ти мила за топлото предлжение, трогната съм  Hug  bouquet
Ели, страхотно легло Hug
И на моят син днес му сглобиха леглото и му сложихме и новото матраче и аз му давам гаранционната карта и му казвам- Това ти е подаръка от дядо Коледа, а той ме гледа неразбиращо милия и мига с очички, но каза благодаря Laughing нооооо ще има още много нещица за него под елхата  Party
Дидинце, аз не искам да се отделим някъде, а искам те да се отделят някъде, защото ако ти показа снимки на къщата от преди и от сега Mr. Green ooooh! ще ме е яд за всичко което сме направили Peace
Весели празници момичета Hug  bouquet

# 175
Мирна и благословена Коледа ви желая от сърце!

# 176
Ех,най-накрая да седна да си почина,та дори и на компютъра да е:)
Цял ден вися в кухнята.Направих борш,руска салата и торта.Боршът стана много вкусен,руската салата няма как да объркаш рецептата д ане стане, а тортата.... толкова се старах, от вчера пека платове,кафяв и бял и имах сияйната идея да направя торта шах-мат.Като почнах да ги сглобявам стана ясно,че белия блат не е добре изпечен в средата и пак го метнах във  фурната да се доизпече.Кафевият блат стана приказен!!!!!И като ги сглобих, стана торта размер ХХХL.Пренаредих хладилника,за да я събера вътре.И кат се стегна и стана време да правя украса със сметановия спрей, той се оказа празен...купих го вчера....

Обаче, положението не беше чак толкова трагично.Моят мъж много се шашна,какво толкова правя и много му се искаше да опита от тортата.И аз отрязох две парчета за него и за Себастиан.От шах-мата няма и помен,но пък е станала супер вкусна торта. Heart EyesПросто следващия път няма да се престаравам толкова.Или ще ям със затворени очи.

Много ви благодаря за милите думи,ама хич не съм толкоз възвисена.Просто всичките ми приятелки освен,че готвят страхотно, много обичат да го правят и като се срещаме все ми носят нещо,което са правили сами.Понякога даже го доготвят у дома.Аз режа,беля и бъркам,каквото ме инструктират и понеже нямам особен,да не кажа никакъв талант на готвачка, не се обаждам много,докато не стане готово...Тогава си хапвам с голямо удоволствие.И ако има кой да ми готви,колкото и да съм ядосана или тъжна,минава ми,даже доста бързо.Вероятно отстрани изглежда смешно,но дори така да е, на мен ми помага да се чувствам по-добре.А ако Диди харесва нещо друго, да каже какво обича.Ако има още някой,който е тъжен, да си каже какво ще го зарадва и току-виж стане по-весело! Hug

Хубава вечер на всички!Нагушкайте децата и мъжете и се обичайте!!! Heart Eyes

# 177
Мили момичета, не съм писала отдавна, но ви чета редовно. Пиги, честито! Пожелавам на младите много любов, семейно щастие, да се разбират и уважават!
Пожелавам на всички една незабравима Коледа, много здраве ,щастие и подаръци под елхата!

# 178
  • София
Честита Коледа мили момичета.Пожелавам на вас и семействата ви прекрасни преживявания около коледната трапеза,здраве и любов.

# 179
  • Варна
ЧЕСТИТА И БЛАГОСЛОВЕНА КОЛЕДА!

Общи условия

Активация на акаунт