Юли 2006-101

• 73 943
  • 548
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Весели празници, момичета, да сте живи и здрави, нацелувайте любимите си хора  Hug
Ели, леглото е супер, да спи сладко Юлче в него  Hug
Деси, приключения сте си имали доста, но виждам, че се усмихваш, весели празници  Hug

Момичета, липсвате ми  Hug

Ние утре отиваме на ски, сега сме при мама, цял ден на маса, уморих се вече  Joy

П.п. Май доста прегръдки сложих тук   Wink
 Hug

# 181
  • Варна
Бяла зима - вик на тишината,
светът проблясва в огнена позлата,
пурпурни гирлянди галят мрака,
скърца от подаръци шейната...
В детските очи пламтят искрици,
цялата Вселена ни обича!
Смях вали в нощта на красотата,
сбъднати желания ни чакат,
в този звън на коледни камбани,
чудесата раждат радостта ни!
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

P.S.Пиги честито,да са живи и здрави младите ,много да се обичат и да бъдат щастливи. Hug

# 182
Честита Коледа,здраве и щастие за всички Hug

# 183

Пиги твоятя Цвети случайно да е участвала със снимка в сайта на Сингер,в инторото има едно момиченце втората снимка -досущ като нея е Heart Eyes  взех че открих че сингер вече имат всичко,вчера купихме заедно със сестра ми за майка кухненски робот от кауфланд-куча марка,  днес го пробваме не работи,върнах го и за същите пари взех на сингер ето това http://singer.bg/singer/index.php?page=shop.product_details& … hk=1&Itemid=1  на цена по евтина от боклука, който върнах,пу пу ...

Ето вижте интрото втората снимка не е ли Цвети newsm78 http://www.singer.bg/

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 14:32 от Eli83

# 184
Мили ми момичета, Честито рождество Христово! Желая здраве, топлина, любов, уют и разбирателство да царят в домовете ви! Hug Heart Eyes

Ели, да ти е живо и здраво мъжлето. Да се слушате и уважавате взаимно!
Това не е Цвети. Simple Smile

Тук днес е приказно времето. Слънцето така хубаво напича, че от 10 до 14ч. бяхме навън с децата. Сега спинкат и след малко пак ги извеждам да глътнат свеж въздух и да ги напече, че да са ми здравички. Heart Eyes

# 185
  • Варна
Ели,да ти е живо и здраво мъжлето.Любов и разбирателство ви желая от сърце Heart Eyes
Защо не се празнува?

Много е хубав робота.каква цена е,че не до видях нещо newsm78

Пиги,много екшън по край теб ooooh!
Как сте всички след Празниците?

bouquet

# 186
  • Варна
Ели да ти е живо и здраво мъжлето и много да те слуша.
За киното не мога да бъда полезна.То е и късно вече.

# 187
Искам да Ви пожелая Весели празници и от мен! Нека Новата година да е по-добра, мирна и по-щастлива! Здраве на всички и много детски усмивки! Момичета, дано през 2012-та Ви се случват само хубави емоции!
Специални прегръдки на Хрисито!  Hug Много мил жест от твоя страна..... Както бях скапана от работа, ако знаеш каква голяммммаааа усмивка ми се появи на лицето.... Как ще Ви забравим? Вие имате доживотна покана, по всяко време на денонощието  Hug Hug Hug

# 188
 Hug Жоржи защото е 40  Crazy
   Робота е на 79 лв
Ронка поне прилича нали? newsm78

# 189
Валери е с Т , заради лелята на Иван. На Коледа дойде болна  #Cussing out , бясна съм ,но файда никаква. Моля се да посрещнем Новата Година здрави. Ние ще сме сами , вчера отказахме на нашите приятели , но здраве да е.

# 190
Иси,защо отказахте,я се съберете,ще му дадеш нурфен и всичко което е нужно,не стойте сами,по весело е с някой, е и по трудно и хамалогия ама иначе скучно и пред телевизора Rolling Eyes

Ами весело посрещане на новата година,живи и здрави  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 14:33 от Eli83

# 191
Нека Новата година ви донесе всичко хубаво,което старите не са успели,нека е начало на един по-красив живот изпълнен с много усмивки и любов!Честита нова година.

# 192
Да е мирна и плодородна,да носи здраве,сполука и благоденствие на всички деца,да даде сили на всички майки да устояват на предизвикателствата да се съмняват,че правят най-доброто за децата си,да даде на всички татковци мъжеството да обичат майката на децата си,въпреки трудностите в дребното ежедневие,да носи радост и живот за всички близки и далечни приятели,които са намерили в нас приятел!

Бъдете благословени!

# 193
  • Варна
Честита Нова Година!Бъдете Благословени,вие и семействата ви.От изобилие да преливат къщите ви,Позитивизъм ви желая от все сърце Heart Eyes

Ели,как си?Иси вие?

# 194
Честита нова 2012 година! Нека донесе на всички здраве,щастие мир и любов!

Аз нямам глас Rolling Eyes  тези деца снощи ни разказаха играта, без глас останах,ние заспиваме те не ,Юл издържа до 4 сутринта ooooh!

Честито на именниците,Дю   bouquet  мъжа ти май беше,за друг ако пропускам да се чувства поздравен.Да ми е жив и здрав  татко ми, и той е именник Praynig

Общи условия

Активация на акаунт