Юли 2006-101

• 73 944
  • 548
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна

Нека Новата 2012 година влезе в домовете ви с надежда, радост и любов,
да ви избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности.
Да ви донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ви и
слънцето да свети и огрява винаги лицата ви! И да ви дари с голямо щастие и здраве.
С цялата си душа ви желая светла и хубава година!

Да са ви живи и здрави именниците.И моята голяма дъщеря днес е именничка.

# 196
Честита Нова година и от мен!   bouquet Бъдете здрави, щастливи и усмихнати!  Hug

Честито на патерица на всички именици!   bouquet Ели  Hug

Сузи, честито и на твоята голяма дъщеря!   bouquet

От днес вече животът ни влиза в нормален ритъм, децата на градина, ние на работа.  Grinning

# 197
  • През девет земи в десета
Честита Коледа и Честита нова година момичета ! Пожелавам на всички ни да са ни здрави децата и ние да сме здрави да ги гледаме и да им се радваме, също така много любов, късмет и парички за да е наистина хубава новата година Laughing

Аз още не мога да вляза в ритъм след празниците. Хем ми писна от ядене и пиене и вече ми се ходеше на работа, хем сега ми е толкова терсене Whistling няма угодия.
По празниците си бяхме у дома, идваха и си отиваха приятели, в общи линии изобщо не ни беше скучно. Единствено съжалих, че нямам съдомиялна Laughing Mr. Green, въпреки неоценимата помощ на мъжа ми и на Гого, пак си отвисях доволно на кухненската мивка.
Ще пусна някоя и друга снимка на Цветката във фейса, само да ми остане свободна минутка Wink

# 198
Пиги, верно ли нямаш

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 14:29 от Eli83

# 199
  • София
Честита нова година, момичета  Hug
Ние се завърнахме от отпуска и от днес пак на работа, Цеци на градинка и те така.
При нас нищо ново, освен че ми липсвсте през деня, като не мога да ви "видя" какво правите.
Не ми се ходи на работа нещо, ох мрън мрън, нещо празнично съм се размрънкала  ooooh!

Ели, къщата има за довършване, ама дотук е много хубава, само щастие да имате там  Praynig
Ей, Ети, съвсем се загуби бе жено, кажи как си, как е работата, още ли те товарят много, малчо как е?
Деси, аз също съм за съдомиялна, но пук като има, кой да ти помага  Wink
Друнделка, разкажи повече, толкова време те нямаше, а нищо на разказваш  Hug
Иси, дано бързо оздравее Валери  Praynig
Рени не се е обаждала през новата година.
Дю, видях муж ти на пистата, ама ме беше срам, да се обадя и да ти пратя поздрави  Laughing

Хайде останете си със здраве  Hug

# 200
  • София
Айде за много години от мен!
Ние изкарахме в пловдивска дискотека с приятели от там,а Влади при баба и дядо.Много се радвал на зарята и ние му бяхме купили бенгалски огън,та пищене голямо е било Grinning.
Ние иху-аху до към 4ч.,после на гости до 5ч. и спахме до обяд.На другия ден обиколихме Стария Пловдив и много ни хареса,после адски ни боляха крака.Вечерта се прибрахме,хубаво беше.
Мислим другата година на площада да отидем,гледах хубаво е било.Живеем близо,а никога не сме прекарвали там,видях че много хора с деца е имало.

Ели-какво е това "Хепи фото"?По-евтино ли е?Аз ползвам един сайт-по 15ст.снимката 10/15,много съм доволна.Аз пък често изкарвам,че много снимам Влади.
И аз ползвам често миялната.По едно време само над мивката стоях и ми писна!Ние често каним гости и ми е много полезна.Сега и аз така-редя ден,два и пускам,докато върша нещо друго.

Иси
-оздравя ли малкия? Hug

Ивка
-нов бизнес искаше да подхващаш-какво стана?Моля те пусни клипче на Цеци как кара ски да покажа на мъжа ми,че той си мисли че Влади е малък.Записахме го на 5-дневно ски-училище на Витоша в края на месеца,да видим дали ще му хареса.

Гледахте ли Цвети Пиронкова и Гришата Димитров как разбиха датчаните?Ееее,умряхме от гордост и кеф! bg

Сайта за снимки:

http://snimkitevi.com/snimkitevi/services/

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 14:36 от didito.

# 201
Дидито давай сайта де

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 14:30 от Eli83

# 202
  • някъде
Честита нова година и от мен! Нека е по-добра от изминалата Hug
Ние до 1часа бяхме вкъщи и после отидохме при приятели, та до 8 сутринта Mr. Green Алекс с баба са спинкали!
И аз преди поръчвах от снимкитеВи.ком, а сега съм се заканила от няколко месеца да седна и да видя кои снимки искам да изкарам и да дам поръчка, но още не съм го направила ooooh!
Ели, много хубаво ви е станала къщата Peace
Ние снощи имахме гости- причтелката ми от Италия с мъжа си и с детенцето- колкото мойто и пак Алекс се казва/бяха си първи дружки там/ и толкова тичаха, скачаха и викаха, че добре, че нямаме комшии Laughing страшно весело им беше Hug така ми липсват и ми е мъчно че не живят тук да се събираме по-често Confused
От утре съм на работа и на мен като на Ивка хич не ми се ходи Tired ooooh!

# 203
  • През девет земи в десета
Ми Ели, нямам съдомиялна, принципно не ми е нужна, в нас всеки си мие чиниите, а аз ползвам по една чаша за кафе сутрин и една чиния на вечеря вечер Mr. Green. Станислав обикновено закусва с Цвети и той мие чиниите сутрин, после майка на обяд и за вечеря пак са оправя Станислав с децата, тогава е ред на Гого да мие. Евентуално само за гости има смисъл, но тогава пак мием на смени, а не само аз.

Аз снимки не вадя откакто си купих цифров апарат, всички снимки са на дискове и който иска, си ги гледа на компютъра. Отделно купих дигитална рамка и качвам периодично новите снимки в нея.

Ивка и на мене ми е много, много терсене на работа след празниците. За жалост няма начин да си стоя у дома и само Станислав да издържа семейството Whistling Преди години ставше, сега е изключено.

# 204
  • София
 Hug
Дидито качила съм клипче във фейса, не са малки децата за ски  Peace но по 2-3 часа издържат най-много и се уморяват и им омръзва.
Не съм вадила снимки от години, от време на време само за някоя рамка, да сменя, но ние имаме ксерокс за снимки, с апаратчето го даваха подарък. Много са му скъпи консумативите, но за 2-3 снимки месечно става  Wink

Хайде момичета, отивам да лягам  Hug

# 205
За много години, момичета! Hug
Живи, здрави, щастливи и успешни да сте през новата година!

Ние изкарахме приятно с комшиите и децата. Малките стояха с нас до 12:30ч. а ние откарахме до 4ч. От баницата на мен ми се падна Нова работа-а дано! Praynig, на криско паричката, на ема любовта, на калин късметът.

Ивка, Цецко се справя отлично със ските! Много е сладък, пръдльото  Heart Eyes

Деси, така говориш за миялната, защото я нямаш. Като я проимаш, ще се питаш защо по дяволите не си я взела по-рано!!! Уверявам те. Mr. Green Пък то аз нали такова...щото съм лъв и знам, че е така, не за друго...не натрапвам мнение, просто си го знам! Joy

Една дупка се е отворила пред мен и така усърдно ме вика, но аз още не й се давам. Не знам защо, но покрай празници винаги ме навява една носталгия, едни такива мисли противоречиви... на които много добре знам отговора, но пак си ги мисля.

# 206

Деси, така говориш за миялната, защото я нямаш. Като я проимаш, ще се питаш защо по дяволите не си я взела по-рано!!! Уверявам те. Mr. Green Пък то аз нали такова...щото съм лъв и знам, че е така, не за друго...не натрапвам мнение, просто си го знам! Joy

Една дупка се е отворила пред мен и така усърдно ме вика, но аз още не й се давам. Не знам защо, но покрай празници винаги ме навява една носталгия, едни такива мисли противоречиви... на които много добре знам отговора, но пак си ги мисля.

Дааа и аз така говорех,като нямах,но сега е друго,виждаш разликата.....

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 14:31 от Eli83

# 207
  • някъде
какво ви тежи момичета Hug Hug Hug

# 208
.

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 14:31 от Eli83

# 209
Ели, честита именичка, да е здрава и щастлива!   bouquet Честито и на всички, които празнуват днес!

Ивка, що така ти е неудобно, много вероятно и аз с децата да сме били на Студенец. Коко последните пъти като се качим спи по 2-3 часа в количката и аз не мога да мръдна никъде.  Laughing

И ние щяхме да взимаме съдомиялна като продадем колата, но В. остана без работа и решихме, че не е сега момента. Надявам се скоро да можем да си позволим.

И аз съм в следпразнична депресия, нямам желание за нищо, едва изкарвам работния ден, но дано скоро ми мине. Днес на Пампорово вали сняг, при нас е дъжд, но сигурно скоро ще премине в сняг.  Laughing И съм сигурна, че настроението ми ще се върне като видя всичко около мен отново бяло.

Децата са добре, ходят на градина и ни радват.  Heart Eyes Миналата вечер като си легнахме, се разигра следната сцена: играят си на мъж и жена, Гери е майката, а Коко - таткото. Гери казва на Коко: скъпи, дай ми една целувка. Коко я целува и отвръща: тати боцка, Коко е татко и Коко боцка.  Heart Eyes Показва как ще се бръсне като порасне голям.  Laughing

Пиги, може ли да те помоля да ми пуснеш малко инфо за инхалаторите или поне да ми кажеш какъв е на Цвети инхалатора. Благодаря ти предварително!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт