Юли 2006-101

• 73 945
  • 548
  •   1
Отговори
# 210
  • През девет земи в десета
ИНХАЛАТОР

Този е нашият, аз съм доволна. На племенника взехме същия пред 2-3 години. Може да се поръча направо от сайта! Ако имате наблизо Метро и там ги имаше.

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 12:43 от Пиги®

# 211
Пиги, много ти благодаря!   bouquet

# 212
Ми какво да ми е... С К. 4-ти ден не си говорим, освен за децата. Аз упорита, ама пусто и той голямо упорство извади, тая риба, да не повярва човек. Crossing Arms Не започна особено добре годината в семейно отношение, но се надявам да е период.

Ели, на вас ви е трудно да решавате тези задачи...И веднага се сетих за Марти на Иси, който се справя прекрасно с математиката! Heart Eyes

Дю, дано скоро В. си намери работа, че с 1 заплата трудно. Praynig

# 213
Момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Рони Ели, усмивката му е майката. Wink
Ние не знам колко сме добре, но само искам да благодаря на бога ,че Валери посрещна Нова Година без Т. Малко се уплаши от едни бомбички ,които пуснаха във входа и рано си легна. Друга година издържа до късно . Аз май бях най-зле. От КОледа ме лепна вируса и сега започна да ме отпуска. Марти го пазих ,пазих, не го пусках при мен ,но и на него милия не му се размина и сега и той е със силно затапен нос. Като казахте математик пак да си похваля гарджето днес отново беше на олимпиада ,която се провежда във три кръга общинска, областна и накрая национална. Та веднага са им проверили работите и моето момче отива на областна  Heart Eyes.
На Коледа беше много сладък ,той изобщо не очакваше да има подарък ,защото се скарахме с него заради Пухчо. Ами забравя да се грижи и на мен ми идва на нагорно ,защото и хамстер имаме. И баща им ги вика да дойдат, аз нарочно ги бях опаковала в детски мотив  Макуин и на двамата. Марти плахо пристъпваше и виждаше опаковките и накрая плахо взе по малкия пакет. Така му светнаха очичките.  Laughing
Ели аз ,която се сблъсквам всеки ден със задачите на Марти и ,която мога да кажа ,че съм що годе добра по математика понякога гледам ей така  Shocked А задачите за олимпиадите понякога така се затрудняваме ,че чичо му който също е математик и е ходил на олимпиади една нощ цяла си игра и накрая я измъти.  Whistling Иван му вика ,че децата имат само 4 часа не 24. Joy
Оф утре е Ивановден и пак готвя аман. Да минават тези празници ,че ми писна.
Честит Имен Ден на всички празнуващи!
Да ми е жив и здрав мъжа!  Heart Eyes

Joy

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 11:48 от isikam

# 214
  • София
Здравейте момичета и за много години.Да сте живи и здрави и вие и децата и мъжете и всички обичани около вас хора.
Ние за Коледа бяхме в Равда при свекитата,а новата година я посрещнахме в една вила на Панагюрище .Бяхме пет семейства  и всичките с малки деца,беше много весело и децата се забавляваха много.Имаше и сняг,та и се попързаляхме,повъргаляхме и изобщо на чист въздух си е друго.Дребните така каталясаха,че три дни след това не могат да си отспят.
Сега всичко си тръгна по старо му,но вярно много е депресивен този следпразничен период.Дано наистина е период и да отмине бързо,че да се отърсим от черните мисли.
Рони,Ели Hug
А между другото Ели,къщата ви е страхотна и хич ни му мисли,а си се настанявайте трайно в нея,а каквото има за довършване ще го правите в движение.
Уф,и друго май мислех да казвам,но се връщаме от имен ден и умът ми не е особено бистър.
Та да поздравя и днешните именици и утрешните,че той празникът им почти настъпи.Да си носят всички имената със здраве дълги години.  bouquet

# 215
Честит празник на всички именици! Да са здрави и щастливи!   bouquet

# 216
  • През девет земи в десета
Ха добра вечер Hug

Иска, браво на голямото ти момче, гордеем се с него, дано и занапред да продължава все така да ви радва Heart Eyes

Ронка, ще му се размине сръднята, макар че понякога дори когато са виновни, мъжете чакат ние да направим първата крачка Hug Важното е да сме живи и здрави, другото ще си дойде на мястото.

Честито на патерици на именниците, да са живи и здрави, Иска поздрави на мъжлето ти, Данката на Нанни, май също празнуваха вчера newsm78

Мене не ме е ловнала след празничната депресия, щото купона при нас тече с пълна сила. Днес на работа моЙтУ мъж се хлъзнал на една заледена площадка и литнал няколко стъпала надолу. Резултата е 4 счупени ребра, като едното е направо натрошено. Има и разтегнат паренхим на белия дроб.  Искали да го оставят в Пирогов, да следят за вътрешни кръвоизливи обаче нашия се изрепчил и сега се лекуваме у дома. Е познайте какъв цирк сме Laughing Прибрах в гаража криво ляво камиона, че бяхме с него и съм изкарала колата да е в бойна готовност. Сега ще се наблюдаваме нощес, ако стане зле да го карам по спешност в болницата Crazy Утре пък трябва да ходим на контролен преглед и така. С работата как ще се оправя, не знам #Crazy
Най-важното е, че успях да запаля парното и съм много доволна от себе си си Mr. Green

Най-ми тежи, че не се очертават почивни дни този месец, работим до късно, после пазаруваме попътно откъдето падне и след това се започва обслужването на домашните любимци baby_neutral Joy Да видими с ребрата какво ще правим, че миУто не знам как ще го удържа да лежи поне три дни, хем много го боли и само пъшка и охка, хем вече планира другата седмица. Изобщо не е скучно и време за думки нЕма Laughing Mr. Green

# 217
Пиги така спокойно го казваш,направо ти се чудя,то хич не и е спокойоно де . Как така се е случило ужас,това звучи много тежко  и според мен 3 дни не са достатъчни,той трябва да лежи доста  това са ребра,и как не са го оставили малеее много опасно звучи да има вътр. кръвоизливи и др. усложнения не ви ли е страх ooooh! аз знам счупено да се обездвижва и да се лежи а то 4 счупени ребра вие в къщи ooooh! и да ходите пак натам това са движения премествания тоз човек мн боолка ще изтърпи,направо не ви мисля #Crazy поне за малката има ли кой да помага ooooh!  Да го натискаш да лежи ти ще работиш Crossing Arms

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 14:28 от Eli83

# 218
  • София
Ама вярно Пиги,евала направо на куража и твърдостта ти.Много ме радваш да знаеш,как само ги приемаш нещата,страхотна си.Какво да кажа,дано те слуша мъжът ти,дано да няма никакви усложнения при него и дано се възстанови толкова бързо,колкото на него му се иска.Защото толкова счупени ребра не са си шега работа.
Аз тази вечер много се накарах на децата преди да си легнат и сега ми е много кофти.Но не ме слушат бе,едно нещо сто пъти трябва да го кажа,че да се изпълни.Например хайде в банята се повтаря поне десет пъти и те все нещо трябва да си довършат или да си вземат,после и с лягането е така и то направо пощурявам в един момент.Уф......
Днес ходихме на Витоша да се пързаляме с шейни,голяма красота,много сняг,кеф голям.
Ще си лягам,хич не се понасям като им се карам толкова,но понякога не издържам.

# 219
Как сте момичета никой не пише,Деси как е при вас положението Rolling Eyes мъжа лежи ли

Ронка как сте newsm78

# 220
Ели, тук съм, добре сме! Всичко мина и замина.
Времето е прекрасно при нас, и общо взето почти не ми остава време да седна и да пиша. Сутрин си е студ, но към обяд вече е топличко и се възползваме максимално.
Ема ходи на училище, плуване, езда. Още не съм ходила да питам за худ. гимнастика, само се помотквам.

Деси, големи премеждия при вас. Как е Станислав? Надявам се да е добре и да си почива.

Ставам да пусна прахосмук и излизаме. Hug

# 221
  • София
И ние сме добре.Влади този месец ходи до обяд само на градина,че много нанагорно ни дойде финансово.Излизаме навън всеки ден,защото обожава снега.Аз чакам да ми се обадят с някое сносно предложение за работа и така..
Станислав в събота има РД,та се чудя дали ще имам възможноост да му купя това,което искам-дано.С брат си мислят заедно да карат рожденните си дни,защото са в последователни дни,пък имат доста общи приятели-мисля някоя оригинална торта да купя.
Такива работи..

Ивка-колко ви струват уроците по ски на малкия?

# 222
Хм Rolling Eyes и аз имам в събота рд,остарявам Rolling Eyes

Пиги дано сте добре  Praynig

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 14:28 от Eli83

# 223
  • somewhere over the rainbow
Е, айде за много години Hug
При нас нещата са нормални, няма скарани, няма паднали Praynig Laughing Няма нови къщи, телефони и интернети Sunglasses А има бе - поръчах си нов стол за компа, че стария, от тежестта ми ли от к'во, едва се крепи. Вчера се теглих за сефте от 100 год - 63кг. Толкова влязох да раждам Даяна. Но не е зле де, предвид, че преди бременността варирах между 58 и 60. Сложих си и още РАМ на компа.

Ели, да де,това е мобилния нет. Аз минах на 5 лв неограничен да имам за всеки случай, ако спре кабелния. Иначе е много зле мобилният.

Мен все така си ме мъчат киселините.А днес си взех последния болничен преди 45-дневния. Вече ми е тегаво, да устискам още 40 дни и да се ражда, че съм такава лигла... как ме търпят- не знам Crazy

# 224
 HugНан, я кажи в какъв смисъл е зле този нет, 5 лв реални ли има има уловка, какви ограничения има,аз за скайп и за форум мисля, че става кво чак да тегля филми- не

Пиги  Praynig  Thinking как сте

Общи условия

Активация на акаунт