Ели, нямам спомен дали изобщо ти честитих празника, който мина отдавна?!
Затова ще го направя сега! Желая ти да си много здрава, щастлива, успешна и усмихната през новата година! А защо не и да се сдобиеш с един син 
Ивка, Иси бързо да Ви минава.

Нан, колко хубаво е всичко, което си казала! Много ти се радвам, желая здраве на цялото ви семейство, което съвсем скоро ще се увеличи.

Аз нямам никаква муза за писане...Пак съм в едно такова състояние...Никакво! Все по-често си мисля за промяна-кардинална. Писна ми, омръзна ми, искам нещо различно! Искам да се приберем в България, но знам, че това далеч не е едно добро решение.
Затова ми стана едно хубаво и топло на душата като прочетох поста на Нан. Все пак са останали и добри хора...там някъде, които са грижовни, мили и топли. Родителите с болни амбиции, че видиш ли тяхното е най-най, не са много.
Иначе малко и за нас... Здрави сме, значи сме добре
Ема в четвъртък е на планина с шейна.

Много се разписах...който ме прочете, печели тиквен медал.

...успех!

?Няма ли вариант доктора ти да дойде тук в Сф или екип да дойде на място?Мисля,че това е шанс,който не трябва току-така с лека ръка да пропускаш..всеки случай-леко раждане ти желая,малко остана
!
Имах един горен мъдрец за оправяне и все го отлагах, та стигна до пулпит. Вчера по нощите ми го извадиха, беше много назад, трудно се почистваше, с криви корени, той самия крив, не се застъпваше добре с долния и така....И това преживях.
сестра ми вчера е учила с племенника ми (8-ми клас), по биология за костите. И кака ми вика ,че цял ден я въртели всички кокалчета.
.Така ми се иска и те да са тук,ама нА...
,съответно и заплатата пада и така..Сега чакам отговор за отговорник в магазин и за Агенция Държавен Архив.Ако стане ще е супер,но това чакане ме влудява.Започнах да търся каквото и да е,стига да е с нормално заплащане.И в един магазин за алкохол и цигари съм готова да почна-2ва на 2ва за 500лв.,стига да се обадят.И така..