Юли 2006-101

• 73 732
  • 548
  •   1
Отговори
# 360
Ей тази печка взех:

Да, не е панел все пак както казваш НАН. Исках да не е скъпа, уж сме с парно.  Трябва ми само да отчупи въздуха преди къпане или понякога като се налага да я оставям през нощта. Не исках нещо скъпо, то ако е скъпо по-добре някой климатик за 400лв да сложим. Исках да е мобилна, за да я разнасям от стая в стая.  АДАКС е такава, имаше за стена, взехме мобилна, която беше дори малко по-скъпа, има и вентилатор. Преди 4г. струваше 110лв, сега май е към 160. Та да имате едно наум за тези печки. Печка или какъвто и да е електроуред не е нормално да работи само 20дни все пак!
НАН; надявам се   радиаторите ви да излязат читави и да работят дълги години!:)

# 361
  • През девет земи в десета
Май всичко си е до късмет, независимо от марката. На майка в стаята сме сложили един радиатор Дипломат, който е на повече от 10 години и работи без проблем. Peace Затова по-добре да не се хвърлят много пари за скъпи електроуреди, само боклуци продават. Работи докато изтече гаранцията и после трябва да се купува ново.

# 362
  • somewhere over the rainbow
Арлина, този Адакс не е конвектор. В магазините нарочно казват така. Няма конвекция с вентилация Naughty Мощните Адакси са 350-500 лв, може и нагоре. Но при всички положения, каквото и да е, е качествен. Важното е да топли добре Peace Нашият Дипломат е панелен, но има и крака, та сега е подвижен. И ние така го местим, но става точно само да отчупи въздуха Sad А е 1500 вата.

Пиги, права си, предпочитам евтини уреди и по-високи сметки за ток. Така, разпределени във времето, парите не се усещат така, както да дадеш 1000 лв. накуп например. За това и избрахме конвектори пред климатици. А и топлината от конвекцията е абсолютно като от печка на дърва или парно. Изобщо няма място за сравнение с климатика. Който не вярва, да заповяда Hug

Забравих да ви кажа за прегледа вчера - бебчо е 2400 гр. и все още момче Laughing Док каза че след 8-ми март може да се раждаме Crazy До тогава да стои на топло Naughty

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 14:32 от N_A_N™

# 363
Нан, като нищо може да заповядам, ама ще е лятото Mr. Green

Аз съм си у дома и пощръклях. Някаква хрема ме мъчи от два дни  yu5, болят ме всички стави и мускулчета, но нямам Т и  днес съм по-добре. За сметка на това какъв херпес ми се появи на муцуната ooooh! Ходих само до личната сутринта, че каза ако искам да мина да ми даде една кутия Реленца, имало отпуснати бройки за личните лекари и сега се чудя да си го инхалирам ли или да го пазя за Гого, пък аз ще се оправя с витамин Ц и фрешове newsm78

Нанни, какво направихте със зъба, добре ли е вече?

Уж времето щеше да се затопля, да става 7 градуса, сега гледах прогнозата, ми то всеки ден я променена, макс. 1 градус, а другата седмица, вчера пишеше, че ще е - 10, сега са го променили на -17, пак ни чака мини ледникова епоха cold

# 364
Пиги, от няколко дни насам съм екстра, няма и помен от болка. Затова и не сме ревизирали зъба. Ма днес пак ми изтръпнаха пръстите на едната ръка и то поетапно от палеца към кутрето. Бях се ядосала де, май ще пия Гинкоприм... Joy

Сядаме да учим с моята ученичка. Учи се да наизустява текстовете от буквара и да кара по памет или пък чете наум цялата дума, вместо да срича. Crossing Arms Днес са им върнали контролно по математика, вместо 17 - 4 = 13 е писала = 3, много бърза и затова има "Внимавай!" Иначе останалите задачки са й верни, схваща ги ама.... Close

Нан, браво на бебока, да кротува на топличко.

Айде, после пак..

# 365
Хайде стига за днес, наработих се Wink
Дълга седмица беше, дано уйкендът е топъл, че да излезем малко с юнаците навън,  пред компютъра в къщи им е много нервно.

НАН, много се радвам за теб! Бързо да минава времето и мъника да е добре!

Хубава почивка на всички, и хубаво време  Nature Sunny 

# 366
здравейте на всички!

Ние си купихме билети за Бг за лятото.На 6 юли пристигаме и на 7 август летим обратно.Нямаме планирани почивки за сега,надявам се с тези от вас,които ще са по това време в София да се срещнем и децата да си поиграят.На мен ми се ходи на Витоша,Златните мостове,някъде да пикник или където е удобно за деца да имат забавления...

Като сте отворили тема за топлото-аз имам два радиатора, с които отоплявам голям хол и спалня.Когато съм била зимата в София у дома с радиаторите ми е било топло.Понеже имам и една духалка,мога да направя сравнение,че не заменям радиаторите за нищо.Почти непрекъснато бяха включени,с по една мокра хавлия върху тях,за да не съхне въздуха.Дори и изключени пак топлеха.Сметката за ток беше 180 лева,но на нас и бойлера беше непрекъснато включен.

Сега за лятото се замислям за вентилатор....

# 367
Kartinka, откъде поръча билетите?
И аз се оглеждам, въпреки, че сигурно пак с колата ще се прибираме. Но ако изпаднат билети на сметка, няма да се замислям.

# 368
Ронка,от един холандски сайт за онлайн самолетни билети.

Предполагам,че и при вас има такива,понякога просто трябва да играеш с датите,излизат цени с разлика от по 100-200 евро и повече.

С кола в Бг никога повече не искам да ходя и кола в Бг няма да наема.До сега ВИНАГИ сме имали неприятности.Общо взето ваканцията ни минава в чакане в някое районно...
Ако решим д аходим някъде-влак,автобус,след като и други хора ги ползват не са чак толкова зле.

С кола си идвахме преди няколко години.на всяка пресечка ни спираха да ни проверяват.В 12 през нощта на един светофар,докато чакахме зелено едно момче от колата зад нас излезе и ни спука съвсем новата гума с отверка.В сервиза ни взеха 300 лева да ни сменят и двете гуми,че не можели да направят спуканата.В полицията ни казаха,че няма да ни дадат документ за застраховката,понеже "за нас 300 лева нищо не са" и било нормално.

Когато сме наемали кола винаги ни искаха пари за някакъв комплект, ту аптечка,ту пожарогасител,ту нещо друго,което ние не сме получавали,когато са ни  доставяли колата,но все това не е отбелязано в документите.

Последния път имахме инцидент,едно такси отнесе страничното огледало.Полицаите взеха на мъжа ми паспорта и книжката и не ми ги дадоха,докато не ми дръпнаха парите от ръката/това буквално/.На следващата сутрин ми се обадиха по моя  мобилен,да ми кажат,че били доволни...Веднага върнахме колата на фирмата и наехме от друга.Не искам хора,които имат достъп до информация къде живеем да ни притесняват.

Тъй като сме с детето почти винаги и не знам на какви простаци ще попадна,предпочитам някои "луксове" да си ги спестя,като се возя с рейса.

А и на детето много му харесва да се вози с автобус и влак,вижда много повече неща,докато обикаляме.

Първа класа вагоните за мен са поносими, 2-3 часа  път мога да ги преживея.

# 369
Здравейте, при нас има малко промяна. Валери много инцидентно днес тръгна в предучилищна, но не в училището на Марти. В петък идваха да ни агитират за Марти след 5-ти клас и аз ни в клин ни в ръкав им казах за Валери ,че сме търсили за 5 год. деца предучилищна и жените веднага се обадиха на директора и ето днес  вече е на училище.  Crazy Много е доволен, тръгвайки  от училището питаше кога ще дойде пак . Всичко ни е безплатно - учебници ,тетрадки, химикал, флумастери, боички. Един път в седмицата имат компютри и един път английски език абсолютно безплатно. Имат само аеробика , която е платена. Ето я и стаята http://souko-yambol.eu/materialna_baza.php?id=2. За първи клас имат паралелки със разширено изучаване на английски и компютри, с математика и компютри и изобразително изкуство. Базата е повече от хубава. http://souko-yambol.eu/priem.php?cat=2 сайта малко не е обновяван, но днес ни направиха разходка по всички стаи и на 1-ви клас и на големите.
Марти дори се замисля след 7-ми клас там да отиде Банково дело. Моля се на Валери да продължи да му харесва  Praynig дори и когато дойдат всички деца. Защото сега има много болни от 21 деца са само 7. Миналата седмица са били 3.

# 370
Иска, супер, много се радвам, направо настръхнах от кеф Hug

Картинка, за съжаление ситуацията тук е точно такава, добре сте решили да пътувате със самолет Peace Ще се радвам да се видим лятото Wink

Ние сме си у дома, няма мърдане оттук, така сме затрупани. Станислав ходи на работа с джипа, но аз е абсурд да изляза с моята кола. Работя в къщи, после пращам по имейла, връщат ми файловете за редакция и така добезкрай ooooh! Много кофти тръпка, ще ни съсипе тази зима.

Nanny, вашите успяха ли да се приберат в БГ?

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 21:56 от Зла Гад - Пиги®

# 371
Iska, дано все така да му харесва на Валерката. Хубаво е у-щето, браво! Hug

Пиги, тази нощ пътуват....ако не им отменят полета. Жоро трябва да ги посрещне, само да не кацнат в Пловдив, че дотам трябва да ходим. Не, че знаем къде е летището. Laughing
И там има сняг/в УК/, но е 1 градус някъде.

Отивам да си взема племенничката от у-щето. Учителката искала да говори с мен за нея.  Shocked За някакви олимпиади ще се готвят.... Само незнам защо аз трябва да ходя, все едно си няма родители.
Пиги, имам разни тестове по бълг. ез. и от нета други изнамерих. Мога да ти ги пратя за твоя племенник ако искаш да му изпечатиш.

Изчезвам....

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 14:40 от Nanny

# 372
  • somewhere over the rainbow
Само незнам защо аз трябва да ходя, все едно си няма родители.

Не са ли в Англия?

# 373
Сестра ми е в Англия, за другата племенница става дума, на Жоро на брат му.

# 374
Нанни, искаме тестовете Peace Hug мерси!

Явно ти изглеждаш по-отговорна и заинтересована от детето, за разлика от майка ѝ Laughing Mr. Green Честно казано и аз ти се чудя на нервите и търпението, отглеждаш си направо три деца и то малки #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт