.Той е с гадния грип-Т и суха кашлица,а аз съм на АБ,заради възпалено гнойно гърло,отделно кашлям и ме цепи глава Кажете за Влади за кашлицата някоя бабина рецепта,че сиропите въобще не му помагат.За Т същата работа-Нурофена и Панадола я свалят за около 2-3часа и после пак наново.Направо не знам.Не е боледувал така,нали е здрав по принцип и сега съм се шашнала.Само лежи и казва,че му е лошо
.Иси-направо ви завидях за хубавото училище!!!Толкова се надявам и Влади да случи на такова.Ама по мои наблюдения в по-малките градове и села май са много по-хубави от тук,еле пък безплатно-абсурд!...
Дано на Валери все така продължава да му харесва
.Картинка-съжалявам за премеждията ви,много кофти.Нямате ли роднини или приятели тук,които да ви дават колата си,докато сте тук?Сестра ми като идва винаги има подсигурена кола.И аз се надявам да се видим.
Нанни-ти племенниците като свои деца си ги гледаш направо
!Яна изпрати ли я при родителите и,какво стана?Как са там,сестра ти какво разказва?Тази зима е ужасна-тук уж център,а е непочистено навсякъде,едва се върви.Щях да се пребия,докато отида до аптеката и магазина
.А гледахте ли за трагедията в Хасковско-ужас направо,толкова хора без покрив в тоя студ...голяма,голяма трагедия
..
Днес Яна изпрати баба си и дядо си с Т.
Дани го пуснах два дни на градина, ама от утре мисля пак да го спирам. И училищата ваканция....
. Ако му хареса в това училище и до година там ще учи. Имат училищни автобуси , който спира много близо до нас. Зам. директора дори ми предложи още втория ден да го пусна с автобуса на пъвокласниците , но аз отказах ,за да не го стресна. Нямам много наблюдения за това училище , но всяко с времето си. То не се води " елит" , защото имат и циганчета, но като говорихме с зам. директора ( той е познат на девер ми) и той ни каза ,че повече проблеми са имали с българските деца отколкото с циганчетата.
Дори и без кучето пак си е тегаво и не бих си го причинила.

Дилемата е между Мартин и Мариян. Както знаете, аз бях твърдо против Мартин - заради честото му срещане и заради умалителното Марти, което все още никак не харесвам. Самото име си е хубаво, няма спор, но само тия дни около мен кръстиха още 2 момченца Мартин
Да, обаче се оказа, че всички около мен го предпочитат, вкл. П.