Юли 2006-101

• 73 730
  • 548
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ние с Влади сме болни Sad.Той е с гадния грип-Т и суха кашлица,а аз съм на АБ,заради възпалено гнойно гърло,отделно кашлям и ме цепи глава Confused.Не ходя от 2 дни на работа,та и затова се притеснявам.
Кажете за Влади за кашлицата някоя бабина рецепта,че сиропите въобще не му помагат.За Т същата работа-Нурофена и Панадола я свалят за около 2-3часа и после пак наново.Направо не знам.Не е боледувал така,нали е здрав по принцип и сега съм се шашнала.Само лежи и казва,че му е лошо Sad.

Иси-направо ви завидях за хубавото училище!!!Толкова се надявам и Влади да случи на такова.Ама по мои наблюдения в по-малките градове и села май са много по-хубави от тук,еле пък безплатно-абсурд!...
Дано на Валери все така продължава да му харесва Peace.

Картинка-съжалявам за премеждията ви,много кофти.Нямате ли роднини или приятели тук,които да ви дават колата си,докато сте тук?Сестра ми като идва винаги има подсигурена кола.И аз се надявам да се видим.

Нанни-ти племенниците като свои деца си ги гледаш направо Grinning!Яна изпрати ли я при родителите и,какво стана?Как са там,сестра ти какво разказва?

Тази зима е ужасна-тук уж център,а е непочистено навсякъде,едва се върви.Щях да се пребия,докато отида до аптеката и магазина #Cussing out.

А гледахте ли за трагедията в Хасковско-ужас направо,толкова хора без покрив в тоя студ...голяма,голяма трагедия Sad..

# 376
Didito, сещам се за ряпата с мед и разните му там чайчета с орехи, лук, мед, лимон, липа, бъз... Оздравявайте!
 А Яна отдавна замина с баща й, повече от 3 мес. вече. Добре са, Яна ходи на училище, вече почти е забравила бълг. "Р". Сестра ми гърби, работата й е тежка, дава нощни дежурства, вози се и в линейки. hahaha Днес Яна изпрати баба си и дядо си с Т.  Sad, били ги извеждали от у-щето предния ден на снега и тя подгизнала, седяла с мокри чорапи...там са с униформи и нямат резервни дрехи). В такива случаи, когато сестра ми е на работа, таткото я гледа. Той и с езика не се оправя още, та затова и не може да започне работа.

Какви са тия бедствия, ужасии... newsm78 Дани го пуснах два дни на градина, ама от утре мисля пак да го спирам. И училищата  ваканция....

Пиги, явно учителката на мен може да ми каже неща, които на тях не, .т.е. да е по - пряма, че това си е деликатна работа. А и явно знае, че Ники учи с мен, та затова... Общ взето ми сподели неща, които знам -  черти от характера й + на какво да наблегнем.

# 377
Диди за кашлицата много помага Мурсалки чай и хомеопатичното бРОНХАЛИС ХИЛ. А за гърло горещо препоръчвам Септофор. И за Влади става , само че по 1/2 табл. 2 пъти дневно. Бързо оздравяване  Hug
Ние сме си в къщи, пуснаха учениците във ваканция и от всички Валери е най-разочарован. Simple Smile. Ако му хареса в това училище и до година там ще учи. Имат училищни автобуси , който спира много близо до нас. Зам. директора дори ми предложи още втория ден да го пусна с автобуса на пъвокласниците , но аз отказах ,за да не го стресна. Нямам много наблюдения за това училище , но всяко с времето си. То не се води " елит" , защото имат и циганчета, но като говорихме с зам. директора ( той е познат на девер ми) и той ни каза ,че повече проблеми са имали с българските деца отколкото с циганчетата.

# 378
Иска, браво за Валери! Много се радвам, че му харесва и ходи с желание! Дано да е все така и занапред!  Hug

Дидито, бързо оздравяване ви желая! Hug

Деси, още ли сте блокирани?

Картинка, всичко което описваш е изключително неприятно. Confused Ние досега само 1 път сме си ходили всички със самолет, и то защото бяхме за 10 дни само. И аз по-миналото лято сама с децата. Но без кола не си е работа. Единственото неудобство е дългият път, но не е болка за умиране. Тази година мислим да си разделим пътя на 2, и да преспим и разгледаме някъде в Италия-Венеция /може би/. В Бг без кола е ужас. Аз не бих мръднала от родното си място без кола. За последно се возих на автобус лятото на 2010, пътувах София-Враца...искам да ти кажа, че беше ужасно преживяване. Карат като откачени, няма правила, знаци, ограничения. Изпреварват като малоумни. Не, че с колата съм застрахована от тези откачалки, но рискът е значително по-малък. А и представи си ни, с 2 деца и куче по обществения транспорт. Mr. Green Stop Дори и без кучето пак си е тегаво и не бих си го причинила. Naughty

# 379
  • През девет земи в десета
Ронка, днес се поразринахме, отидохме на пазар. Съжалявам, че не носех фотоапарата, да ви покажа как са изчистени шосетата между селата Laughing Място колкото да мине една кола и отстрани еднометрови купчини открай докрай. Ако срещнеш някой ще трябва да се хвърля ези-тура кой да се връща назад #Crazy Joy

Дидидто, мисля, че първото и най-важно нещо което можеше да направите е да вземете някакъв противовирусен препарат, ако наистина е грип. Ремантадин или Тамифлу Peace Моля се при вас нещата да се оправят във финансов аспект и по-бързо да минават болестите Hug

Аз съм много доволна, че пуснаха децата. Направо ми се плачеше тия дни за детето. Да става толкова рано и да гази из преспите, а миналата седмица пък беше -25 градуса сутрин рано #Crazy ooooh! Cry

# 380
И при нас голям студ.Ама децата се пързалят върху замръзналите канали и май не им пречи.

Днес моя син имаше изпит по джудо и вече има две оранжеви ленти на белия колан.
Като се прибрахме у дома и стана време да си ляга обаче,съвсем невъзмутимо ми заяви,че понеже има ленти от джудото и е голямо момче,вее сам щял да решава кога е време за сън.Та се наложи да обяснявам,как ако не му зашия аз лентите на колана хич няма да ги има.

Много обичам зимата да си седя у дома, да се опаковам на дивана с ервено вино и да си пусна нещо приятно...

# 381
  • somewhere over the rainbow
И Дая вече била голяма и щяла сама да решава кога да се гримира Crazy

Тук пак са малко деца в градината и са в сборна група в друга сграда. До 18-ти. И ся ми бръщолеви някакви тук и ми лази по нервичките ooooh!

# 382
  wavey newsm64 smile3529 cook  breastfeeding   clean Kissing Heart

# 383
# 384
Момичета къде сте ? Да не ви затрупа снега. Simple Smile
 Hug

# 385
  • През девет земи в десета
Дани, във Фейса сме Laughing

# 386
Охх, нашето момче още е без име. Не, че няма време де, но мразя да съм така разколебана и то за важни неща. Close Дилемата е между Мартин и Мариян. Както знаете, аз бях твърдо против Мартин - заради честото му срещане и заради умалителното Марти, което все още никак не харесвам. Самото име си е хубаво, няма спор, но само тия дни около мен кръстиха още 2 момченца Мартин Tired Да, обаче се оказа, че всички около мен го предпочитат, вкл. П. Rolling Eyes А аз не съм от хората, които не биха се съобразили с мнението на тези, които ми помагат, хеле пък с таткото. И сега съм раздвоена - Мартин ще зарадва тях, а Мариян - мен. Не, че Мартин няма да ме зарадва де, но искам поне друго галено?! Rolling Eyes Предложения? И изобщо как бихте постъпили на мое място? Да направя ли компромис?

И накрая П. ще каже "Каквото решиш", и ще го кръстя Пенчо.

# 387
Нан,аз никой друг не съм питала освен мъжа ми.Избрах Денислав и Денис.Първото ми харесваше повече,но на него не.Така че избрах второто.  Peace

# 388
НАН, имената на децата си ги знаехме само ние, не сме ги обсъждали със семейството. Семейството научаваха за нашия избор след раждането им. На Зоя го избрах аз, на Лора го избра той. За Лора знаете имахме друг вариант, който отпадна малко преди да се роди и се чудехме няколко дни какво да е името. Аз предпочитах Яна, но накрая го оставих той да избере, Лора също ми харесваше...и така. Освен тези две имена с М, друго име с М като компромис и за двете страни да изберете няма ли вариант?

# 389
То по принцип е каквото кажа аз Mr. Green и никой няма да се сърди. Но на мен не ми е комфортно да не се съобразя със семейството, които са неотлъчно до мен, не само през тези 9 месеца и се грижат за мен, като за бебе. А и после майка ми ще е основната детегледачка и ... не мога просто. Иначе имах и други варианти, които отпаднаха с времето по една или друга причина.

Общи условия

Активация на акаунт