Юли 2006-101

• 73 716
  • 548
  •   1
Отговори
# 405
  • somewhere over the rainbow
И аз изкарах бързия вирус - 2 дни само Т, без друго. Ниска, не стигаше 38, но бях парцал. Свалях я с Парацетамол. Днес нямам.

Това силанизиране за сефте го чувам. При Дая и вторият резец изби. Много е сладка как фъфли Crazy

# 406
  • София
Не ни падат зъбите, но стана някакво усложнение от грипа, утре ще тичаме пак при докторката Sad

# 407
Дю, за силантите моята зъболекарка каза, че се слагат по преценка, ако са много набраздени зъбите и има по-голяма вероятност за кариеси, иначе не. и то само на дъвкателните зъби. НАН, на мен името  Мартин ми харесва много. Несъм писала отдавна, но ви чета редовно.
Пожелавам бързо оздравяване на всички болни!

# 408
Иси интересува ме дали има смисъл. Явно ще я водя на зъболекар да прецени дали има нужда.

Мгиздова, благодаря за мнението и включвай се по-често!

Ивка, дано не е нещо сериозно. Да знаеш, че третия ден минава най-лошо, поне при нас беше така.

Днес съм в къщи и съм се хванала да търкам основно банята и тоалетната, лек ден на всички.  Hug

Едит: Ивка, сега разбрах за Цеци, дано всички е наред!  Praynig

# 409
Днес бяхме на лекар. На Кико му се появи едно топченце колкото голяма леща под горния клепач на окото. Д-рката постави диагноза Хордеолум и Халацион. В общи линии това важи за нас /вътрешен халацион/:

Цитат
Халациона представлява хроничен грануломатозен процес на Мейбомиевите жлези на тарза. Най-често е следствие на възпалително запушване на изходните канали на жлезата. Може да започне и като хронично възпаление. Класически може да се появи като външен халацион с вид на надигнат над клепачната кожа болезнен инфилтрат с големина на грахово зърно или като вътрешен халацион, който се опипва под клепачната кожа и при обърщане на клепача се открива като надигнато образувание. Халационът може спонтанно да изчезне, може да се капсулира или да се отвори към конюнктивалния сак. Трябва да се разграничи от вътрешния ечемик при който има болка, по-голяма инфилтрация и зачервяване а също така и от карцином на Мейбомиевата жлеза, който е по-твърд.

Лечение: Правят се топлинни процедури, поставят се кортикостероиди инжекционно в халациона, и оперативно премахване. При честа поява на халациони трябва да се търси рефракционна аномалия или диабет.

Казвайте добри очни детски специалисти. Hug Tired Не ми се мисли как ще му обръщат клепача. ДАно не се стигне до операция. Cry

# 410
  • През девет земи в десета
Nanny, утре ще се обадя на една позната, тя водеше сина си 5-6 години при някакъв добър детски очен лекар. Казвам, че е добър тъй като детето си възстанови зрението Peace ще взема координати и ще ви звънна по телефона.

# 411
  • София
привет, момичета

Нани
, аз имах едно топче на клепача, което ми бяха казали, че е мастно образувание, дали е същото  newsm78. В края на краищата само се разнесе, но помня, че си държах затоплена бутилка от минерална вода на окото.

Дю, защо не пробваш с бебешките неща за зъбки: гелове за зъби или да смуче хомеопатичното Дентокинд  newsm78. Аз мажа Бобо с Дологел, Генгигел, Калгел, дали му помагат, не знам, обаче Гери ще си каже Simple Smile.

НАН
, аз като бях малка, исках да си кръстя детето Максимилиян, защото бях забелязала, че жените много обичат да наричат любимите си мъже с дълги имена Laughing. Сега от тези с М харесвам Момчил и Мирослав.

Яна ще я пращаме на ски от градината, а няма екипировка - трябват ни грейка и ръкавици. Дайте идеи откъде да търся, моля, че няма време. Може ли според вас долнището да е панталон, а не гащеризон? Дю, Ивка, вие сте по тази част.

# 412
  • София
Бети, тази година Цецко е отделно с панталин и яке. Отдолу задулжително термо бельо обаче. В спорт депо и слс ще намериш всичко. Чакаме клипчета на скиорката. В "грабо" саит за ваучери имаше наскоро пълна екипировка за 50лв.

# 413
  • През девет земи в десета
Betta, имаше в LIDL, мисля, че е яке и панталон. Иначе на прилична цена съм срещала в аутлета, който е до Метро в Младост. На средния етаж е магазина, предимно детски якета продават, не помня как се казваше, но там имаше за около 60 лв. яке и гащеризон или панталон.

Нанни, жената не си вдига телефона, но ще звъня упорито, писах на скайпа и на приятел хирург, дано някой от двамата да се обади, да препоръча добър лекар.

Иве как сте?

# 414
Desi, благодаря ти! Ние също пробваме да си запишем час при д-р Галя Димитрова в МА, но никой не вдига. Иначе тя беше мн. любезна по тел-а, но ни прати да си запишем час/на друг номер/ в частния си кабинет, пък искаме при нея, но с направление. Четох добри отзиви за нея. Тя ни обясни, че ако не е напреднал проблемът, може да се оправи медикаментозно...
Но има все пак лъч надежда, това топченце да се разсее от самосебе си, сега като заспа ми се стори, че е по - разлято и не така оформено. Praynig newsm78 При всички случаи ако се ходи, ще е от средата на другата седмица, искам да изчакаме.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 16:21 от Nanny

# 415
  • София
Цецо е по добре, ама на мен носа ми тече, като чешма Sad
Нани, дано се оправи лесно този проблем, аз не познавам очни доктори.

# 416
На бързо се включвам, че у нас са сестра ми  Laughing

Ивка, дано се оправите по-бързо  Hug

Нани, дано и при Кико мине по най-лекия начин и се разсее това топче  Hug

Бета, по-добре вземи отделно панталон и яке, много по-удобно е. Гери е от две зими е така, Коко тази зима и той. Аз тази зима взех от втора употреба много хубави, иначе съм пазарувала от СЛС, доволна съм. А за нас купуваме от този магазин, на сайта има адресите в София: http://contrabanda.bg/

Пиги, как сте вие? Мъжът ти оправи ли се?

# 417
  • някъде
ехооо има ли някой?

имам въпрос.....

# 418

Баба Марта бързала,
Мартенички вързала:
Морави, зелени,
Бели и червени:

Първом на гората –
Да листят листата.
И да дойдат всичките:
Щъркелите, птичките,
Първият певец,
Косер хубавец.

После на градините –
Да цъфтят гиргините
И латинки алени,
И божури шарени.
Ябълки да зреят,
Круши да жълтеят.

А пък на дечицата
Върза на ръчицата
Мартенички чудни
Със ресни червени,
Да са ранобудни,
Да растат засмени.

Много здраве на всички желая, бъдете усмихнати и щастливи!  Hug

# 419
Иси, мерси за новата тема! Hug

Дидиии, впечатлена съм от кухненската ви маса и столове!!! Уникални са! Обожавам модерните неща. Заслужавало си е чакането, харесва ми спалнята и комодчето също. Peace

Не се стряскай от това, че трябва да започнеш работа. Всичко ще е наред, просто трябва мааалко повече увереност в себе си да имаш. Аз искам да работя, да съм сред хора, да изкарвам някой лев и да се чувствам пълноценна. Надявам се и това да стане в близките няколко месеца.

В този ред на мисли, Днес си взех досие за карта за работа, следобед ще подам всички документи и ще чакам отговор. Надявам се да не ми откажат. В понеделник ще взема среща със социален работник да видя дали ще може да издейства място в яслата за Кристиан.

Арлинка, знам какво ти е, но ще видиш колко бързо ще мине времето и твоичкият ще тропне на вратата. Hug

Чакам приятелка да дойде да пием кафенце. Прекрасен ден ви желая! Hug

ПП. вижте ги, какви са сладури само
http://vladislav2006.multiply.com/photos/album/5/5#photo=6

Колко мънички бяха само...
Ле-ле, колко спомени ме връхлетяха, след тези снимчици.... много мило....
и Честит 8-ми март, сладурки! Бъдете живи и здрави, много щастливи и Обичани!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт