Юли 2006-101

• 73 707
  • 548
  •   1
Отговори
# 435

Писмо от "Мама и татко" ...

Мило дете,

Когато станем стари, се надяваме да ни разбереш. Имай търпение към нас.
 В случай, че изпуснем чиния, или разлеем супа на масата, защото сме зле със зрението, надяваме се, да не ни викаш.
 Възрастните хора са чувствителни и винаги ни става мъчно, когато някой ни крещи.
 Когато слухът ни отслабне и не можем да чуем какво казваш, се надявам, че няма да ни наричаш" Глухите" !
 Или повтори казаното от теб, или ни го напиши.

Съжаляваме, детето ни.
 Ние остаряваме.
 Когато коленете ни отслабнат, надявам се, че ще имаш търпение да ни помогнеш,
 както ние ти помагахме, когато беше малък/а, да се научиш да ходиш.
 Моля, имай търпение с нас, когато се повтаряме като развалена грамофонна плоча. Надяваме се само да ни слушаш.

Спомняш ли си когато беше малък/а? Искаше много неща и Все се повтаряше докато не получеше това, което искаше.

Надяваме се, че можеш да бъдеш търпелив/а с нас, когато сме ексцентрични. Всичко това е част от остаряването.
 Ти ще ни разбереш, когато си по-възрастен/а. Ако имаш свободно време, надявам се, можем да поговорим дори за няколко минути.
 Винаги сме готови да дадем всичко от себе си през цялото време.
 Знаем, че си зает/а с работа.
 Дори ако не те интересуват нашите истории, моля те, отдели малко време за нас.

Спомняш ли си когато беше малък/а? Ние използвахме за слушане на твоите истории плюшеното ти мече.
 Когато му дойде времето и се разболеем приковани на легло, надявам се да имаш търпение и да се грижиш за нас.
 Съжалявам, ако случайно намокрим леглото или направим друга бъркотия.
 Надявам се, че ще имаш търпение, да се грижиш за нас в последните мигове от живота ни.
 А той няма да продължи по-дълго време, така или иначе.
 Когато дойде време за нашата смърт, се надяваме да ни държиш ръцете и да ни дадеш сила, за да посрещнем смъртта.

'И не се притеснявай..
 Когато най-накрая отидем при нашия създател, ние ще нашепнем в ухото му, да те благослови. Защото ти обичаше мама и татко!
 Благодарим много за твоите грижи.
 Ние те обичаме. !
    Cry

# 436
  • някъде
тъжно, но истинско

Всички се загубихте, знаех си аз, че не е на добре с този Фейсбук Crossing Arms

# 437
  • София

Всички се загубихте, знаех си аз, че не е на добре с този Фейсбук Crossing Arms
Мдаа,и аз така..
Хубаво,че се загледах по снимката на Марти,та да видя кой какво споделил за работа в градината и т.н.
И на мен ми се прииска къща с двор.Отдавна ни се иска де,но наблизо са скъпи,а и въздуха е кофти.А по-далечните са с набези на крадци и затова хората ги продават..дано "изскочи"нещо хубаво,та и аз да си сея цветя в градината Simple Smile,а Влади да тича в двора.
Така хубаво си изкарахме миналата седмица на гости на селото на наши приятели.Децата цял дан тичаха по двора,разходки в гората,край реката..супер беше!

Ели-мина ли интервюто,как беше?

НАН-как сте из вкъщи?Целувки на бебо Heart Eyes.

Айде всеки да драсне по един ред кой как е  Hug

# 438
  • София
Ние сме добре, предстоят хубави неща за споделяне, но малко ще изчакам и тогава ще споделя Wink

# 439
Ooo,Ивка...да не е готова момата  Heart Eyes  Wink

# 440
  • somewhere over the rainbow
Айде, Ивка, чакаме хубавата новина /вероятно щъркелова Laughing/ Hug

Дидито, добре сме Praynig Дребният расте толкова бързо, че направо искам да сграбча всеки миг. Особено, като си помисля, че никога повече няма да го изживея. Вероятно Confused

Яде много /нали е мъж/. Повръща мляко и в същото време търси да яде. Не знам дали е добре така да му давам, или да изчаквам да се усвои млякото от предното кърмене Thinking

Дая е при баба и дядо в Карлово. Проявява ревност определено, но явно се усеща и се опитва да я прикрива. Помага много:)

Хайде, пишете де Heart Eyes Laughing

# 441
Ехоо и на мен ми липсвате, но пустото време...
Наденце много се радвам за вас мила, браво на мъжа че си хапва. А Дая е добро дете и бързо ще превъзмогне ревността.  Hug
Ние вече почти месец сме на държавна градина. Зора беше първите няколко дни на 6-7 ден вече се примири. Ходи с желание единствения проблем е че се спи там. Не че не спи, но просто не иска.  Wink През 2-3 дни се връща с 6-ци и мама е много горда  Flutter
Иначе сме добре, работим с пълна пара  Crazy.
Радвам се че вие работите и по приятни въпроси  Wink особено Ивка  Blush

# 442
Дани, браво на Криси. Ще свикне ами, къде ще иде Heart Eyes
Чакаме ви на гости!

Малее, утре бебето прави 1 месец. Ех, това време, как лети само ...

Дая е добре, умнее, хубавее и ходи на градина. Ние работим яко и така. Излизаме на двора, на терасата, а майка изкарва Мартин на по-далечни разходки. Днес ще ходят да взимат кака.

От 10 дни аз имам проблеми с главата и очите. Главоболие, виене на свят и трудно фокусиране. Бях на невролог, изписа ми лекарство, от което мина поне световъртежа. Но все още много трудно фокусирам, а на далеч виждам размазано. Май ще се ходи и на очен. Дали може от раждането нещо да ми се е повредило зрението или пък от кърменето и недоспиването да съм се поизтощила? Thinking

Картинка, как си? Как върви бременността? В коя г.с. си, кога е термина и всичко, всичко Crossing Arms

Айде, бъдете по-сериозни де! Ронка, Пиги, Дидита, Арлина, Рени, Ивка и всички други красавици - пишете, моля! Crossing Arms

# 443
  • През девет земи в десета
Наде, как си? newsm78

Ще ме прощавате, че не се мяркам ни тук, ни там, обаче хич не ми остава време. Да мине и великден, после ще ми е по-спокойно. Като започнат от края на март рожднните дни и полудявам. Майка, татко, Гого, свеки и за капак на Цвети именния ден е в неделя, това в порядъка 22 март - 7 април. Слава богу ще почивам една седмица до великден Laughing от рожденни дни, не от работа естествено Mr. Green

# 444
Ние пък сме в ремонт отново.Правим на децата детска.Снимки след 2 седмици  Wink
Баш по Великден ни се получи,ама поне мъжът ми има някой и друг почивен ден,та да можем да сколасаме преди да ни изработят мебелите.

Днес Гали имаха тържество за Великден.Много беше хубаво.Бяха с народни носии.Снимки във фейса..

# 445
Ей,писах,писах и изведнъж изчезна всичко.

Нан-наслаждавай се с пълни шепи.Simple Smile

Аз съм добре, надявам се и вие.

От десетина дни имам нова къща и когато имам муза и не ми се спи я чистя по малко.Още е съвсем празна,но детето си кани приятелета да играят на гоненица и криеница там.
Много е щастлив,че ще има нова стая.Иска брат,сестра,да са близнаци обаче,куче,котка,хамстер и папагал.
Другата седмица съм на ехо и иска да дойде да види какво от всичко изброено има вероятност да му родя Laughing

Аз нещо съм се настроила много ваканционно.
Такива чудеса ми се прияждат,че не мога да се позная.

Вероятно в края на май терена ми за купони ще е готов и нямам търпение,така имах нужда от промяна,ама голяма.

Мъжът ми готви разни вълшебни манджи,че аз само като подуша кухнята и ми се повдига.Ама още малко и настъпва моето златно време.

Целувки на всички!

Картинка

# 446
  • София
Айде и аз тук.И Влади мрази да ходи на градина,заради спането.Не иска да спи и туй то!Отделно с нищо не ги занимават,на двора е ужасно мръсно и всеки ден го прибирам адски изцапан.Децата странят от него и изобщо нямам търпение да свърши тая градина и да го запиша на предучилищна в училището направо.
Аз днес най-после получих предложение за нормална работа.С хубаво работно време,служебен транспорт и що-годе нормална заплата.Тези дни започвам,дано бързо свикна.

НАН-браво на вас!Много бързо влязохте в ритъм.Мисля,че си изтощена от безсънието и кърменето.Аз по едно време виждах като в мъгла.На няколко пъти се стрясках да не би в стаята да има пушек Crazy.Когато имаш възможност-поспивай и се храни с хубава храна Peace.Чудесно е времето за гледане на бебе-по разходки,на въздух-супер.Татито ви сигурно е адски щастлив Simple Smile.

Деси-Честити ти рожденници,да са ти живи и здрави!На теб-дупе да ти е яко да правиш торти и почерпки Grinning.Дай пак,моля те,рецепта за козунак,че по магазините гледам са ужасни просто-отгоре грам захар няма!Да взема да опитам тази година..

ивка-това ли е ,за което всички си мислим или нещо друго?Пусна бомбата тука и се скри Simple Smile

Картинка-радвам се,че се включи-Честита нова къща!Страхотно е децата да си имат свое пространство.Ти почивай повече,хапвай си вкусни нещица и все така мисли за ваканцийка Simple Smile.
И Влади иска коте,куче,мишка и рибки Crazy.Да се гонели,разбираш ли...

# 447
  • През девет земи в десета
Линк за изтегляне на рецептата: http://dox.bg/files/dw?a=8978fe1097

# 448
Рени, Картинка, честити ви къщи ремонти!
Картинка, радвам се, че си добре!

Дидито, защо децата странят от Влади? И аз се притеснявам от нещо такова, защото Даяна е много срамежлива, свита и изпълнителна. А повечето са такива нахакани /да не кажа нахални/, не можеш да ги надговориш ooooh! Дано го преодолее и добие малко самочувствие, че определено ще й е трудно.

Тук правят много хубави козунаци, мммм ... Мирише на празници - утре имаме лазарка, в неделя - именичка Heart Eyes

# 449
  • софия
Момичета, явно зодията си оказва влияние. И Мина си има една приятелка в градината. Ако я няма си играе сама. Питам я "Защо не играеш с другите?", а тя ми казва "Те не искат да играят с мен." А, когато я водя/взимам децата я викат и закачат Thinking
Аз другата седмица съм айляк. Пуснах си отпуска и 2 дни ще я пусна на градина, а от сряда съм организирала програма. Много обичам Великден!

Общи условия

Активация на акаунт