Юли 2006-101

• 73 706
  • 548
  •   1
Отговори
# 450
  • София
привет и от мен,

и аз искам да си пишем в темата, стига с тоя фейсбук  Rolling Eyes.

Аз да ви кажа, направо съм учудена какви са ви тия свити рачета  Shocked. Яна е такова диване, където и да отидем, дали ще е в градинката, детско клубче, магазин - дори и никой да не познава, след малко започва да се чува от всички страни Яна, Янаааа  Laughing.

Тази седмица пристигнаха едни приятели от Германия, също с две дечица - момче и момиче. Таткото е немец, майката е наша приятелка българка. Развеждахме ги насам-натам - на зоологическа градина, на ресторанта с детското клубче до нас и добре си изкарахме. Идеята беше Яна да си тренира немския, ама май по-скоро германчетата си подобриха българския. Та отиват Яна и баща й да ги посрещат първата вечер на летището и после си дойдоха. Аз после се чух с приятелката ми, а тя вика "тая вашата Яна цяло представление ни изнесе", питам ММ какво толкова е правила, а той "ми нищо, държа си се както обичайно"  Laughing.
Аз например съм била ужасно притеснителна, не го е взела нито от мен, нито от баща си. А досега не се е случило на празненство в градината Яна да не започне първа, виждат я, че не се шашка и я пускат първа винаги. Но аз си го обяснявам с това, че винаги сме се държали с нея като с голям човек, винаги сме я изслушвали, когато говори, винаги сме й давали избор, дали ще е какво ще вечеря или какъв цвят дреха да й купим - тя си казва мнението.

Даже на шега й викам кръвопийче, винаги успява да изсмуче вниманието на всички наоколо  Laughing. Например уж аз храня Бобо, Яна си яде, баща й си прави нещо друго и в един момент се оказва, че и двамата се занимаваме с Яна, например аз й режа омлета, баща й й сипва айран, а горкият Бобо реве, защото сме го зарязали. Какво да я правиш, талант Simple Smile.

Иначе, НАН, и Яна може би малко ревнуваше, но по-скоро беше подтисната, защото усещаше, че няма как да не се занимавам с Бобо, а явно й липсваше вниманието ми. Тя от самото начало го обича много, никога не го смятала за виновен, че не й обръщаме внимание на нея. Но беше започнала да ги прави едни, че само крещях след нея. И хем се усещах и се стараех да не го правя, хем непрекъснато ме изкарваше извън нерви и я наказвах. Накрая все пак намерихме някакъв баланс, стараех се, когато Бобо спи, да й обръщам внимание, да правим заедно неща, по-късно да се разменяме с баща й и той да се занимава с Бобо, докато аз съм с нея и се наместиха нещата. Но все още си е диване, де, наскоро се усетихме с баща й, че когато искаме да се скараме на Бобо, за малко да му кажем Яна, толкова сме свикнали нейното име да се споменава на висок тон  hahaha.

Картинка, супер, че всичко е ОК при тебе  Hug

# 451
  • somewhere over the rainbow
Бета, и ДАяна много обича Мартин, личи си. Не му се сърди и не го смята за виновен. Упреците й са към нас - "Защо вече не ми се радвате така, а само на Марти?", "Не ме ли обичате?". А ние й даваме същото внимание, много се стараем да е така. Тя страда не от липсата на внимание, а от това, че не е само за нея. Прави много неадекватни и несвойствени неща и, колкото и да се стараем да не й се караме, го правим. Но това е нейния начин да привлича внимание, нейният начин да се бунтува срещу новосъздалото се положение, промяната на мястото й в семейството и разместването на приоритетите на мама, тати и бабите. Знам, че е въпрос на време да свикне и го приемам за нормално.

Бета, объркали сте зодиите:) Яна е за близначе. Все едно чета за себе си Crazy

До сега бяхме на имен ден на мйка, в 18ч. сме на рожден ден на 3-годишен малчуган, а в 8-9 ще идват наши приятели да видят бебето Crazy Много празници, много нещо ... и това е само началото.
Вчера ни поканиха на още една сватба, през юни. Вече сме канени на една. Та ... хубава година се очерта Sunglasses Praynig

# 452
Минавам за бързо да ви видя. Радвам се ,че сте добре. Ние преди два дена се върнахме от почивка. Пак бяхме на Хисар на СПА , само че за 6 дена този път. Единия ден взехме децата (аз бях против ,но  баща им настоя). Рачето осмокрачето не можахме да го изкарахме от басейна. Починахме си сега пак сме в джаза. Моя Марти сега на 11.04. има рожден ден и се подготвяме , после е на нашия тати точно на Великден 15.04. и при нас е весело. като минат празниците ще ви видя пак как сте.

# 453
Нан,нашият батко също стана много непослушен като се роди Денис.Той и преди не беше от най-кротките де.Сякаш по този начин се сремят да привлекът вниманието върху себе си.
И като си легнем и започва-"Вие на мен не ми говорите мило като на Дени,само ми се карате."

Ние баш по Великден вместо яйца ще боядисваме стени.Е,и яйцата ще трябва да намерим време да  наклепаме де.  Wink

# 454
  • София
Хей  Wink
Малко търпение, момичета, поне до утре Simple Smile))
Хайде едната новина, та да не е само " пусна бомба и изчезна" Simple Smile
Ще ходим на екскурзия в Маями Simple Smile чакам я с нетърпение.
А за другото, за което всички си мислите, тези дни очаквайте потвърждение Simple Smile))

Цеци е с диагноза- алергичен ларингит. Четох, че се влияе май добре от хомеопатия и реших, че ще ходим при такъв.
Той нали е на 23.07. И е лъвче, та хич, ама хич не е свит, даже се изявява като тартор, но дипломатичен Simple Smile))
Но пък аз също съм раче и нямам момент в който да не съм ги командорила всички и да съм била свита, напротив Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 10:41 от ivka76

# 455
Влизам специално да честитя рождения ден на Калин на Нанни! Желая на това прекрасно детенце, да е много здраво, щастливо, игриво все така слънчево!
Нанни, честито! Бъди горда майка с твоите прекрасни момчета!  bouquet Heart Eyes Hug

# 456
  • софия
Вече споделих, че тази седмица съм вкъщи. Мисля, ако е хубаво времето, да ходим в зоопарка  Hug Утре сме в Борисовата от 11 на откритата сцена  Hug

# 457
  • някъде
Chestit rojden den na Kalin na Nanny. Da vi e jiv I zdrav, mnogo shtastliv I mnogo da se gordeete s nego!!!

# 458
Здравейте  Hug

Днес работният ден за мен ще приключи по-рано и влизам да ви пожелая весели празници, изпълнени с много положителни емоции и щастие!   bouquet

Прочетох ви и се радвам, че ви намирам в добро здраве и настроение.  Hug

# 459
  • София
Весели празници и от нас с малката "точка" равняваща се на 6г.с.Simple Smile))

# 460
  • somewhere over the rainbow
Хаха, Ивка, честито! Нека малката точка да стане голям мъж или красива дама! Heart Eyes

# 461
Ивче, страхотна новина , точно като за Великден. Лека бременност ти желая и накрая едно красиво и добричко бебче. Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

# 462
Хаха,Ивка знаех си аз  Heart Eyes
Айде лека и безпроблемна и накрая една красива девойка ...

# 463
  • някъде
Ивка супер новина Hug лека бременност и страхотно, сладко и пухкаво бебче на финала  Hug

# 464
Ивче, страхотна новина! Желая ти лека, безпроблемна и изпълнена с положителни емоции бременност! А на финала, едно здраво и пухкаво бебе! Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт