Юли 2006-101

• 73 341
  • 548
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ивка-и от мен честито бременно коремче и безпроблемни месеци докрая Hug!

# 466
Еха,какви хубави новини напоследък!
Дано все така върви! Hug

# 467
  • Варна

Христос воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!
Отдавна не съм ви чела и какви прекрасни новини ме посрещат.

Да е жив и здрав Криско ,да расте весел и безгрижен.
Ивка,прекрасна новина за един още по-прекрасен празник.Лека  бременност и едно здраво бебче ти желая.Да се насладиш максимално на екскурзията.
Иси да е Честит Рожденния ден на мъжлето ти.Желая му здраве и много късмет.Весел празник.

# 468
  • София
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ! Живи и здрави!
Момичета, благодаря за хубавите пожелания, дано всичко е наред!

# 469
Христос Воскресе! Много здраве и светлина топлина в сърцето и душата ви.

Сузи благодаря ти много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ивче не бива да се съмняваш ,че всичко ще е наред  Hug Hug

# 470
  • някъде
Aleks mi e s varicela Rolling Eyes

# 471
  • София
Привет от Маями бийч   grinning039 photo  Ох, много е хубаво тук  Hug

Диди, давай му нещо противоалергично, да не го сърбят пъпките. Ние с Цеци я карахме заедно преди 2 години, това е спасението  Peace И обливане с хладка вода със сода, бързо да прегорят, а ако има в устата и гърлото- дактарин. Бързо оздравяване  Praynig

# 472
  • София
Диди, гадна работа  Confused. Мъчи ли го много? Имаше някакво мазило вирасут, което препоръчваха, ама не сме го ползвали лично, не са ми боледували от варицела мойте.

Ние пък сме в период на някаква лудница с децата  ooooh!. Яна тотално е спряла да чува, особено ако става дума за Бобо. Ако нещо играе с него, решила е да го храни или пък го тормози, хич не ме чува, че й викам да престане. Онзи ден се вмъкнали и двамата в бебешката кошара, чуват се смях, писъци и аз бързам да видя какво става. Значи Яна лежи вътре, Бобо се покатерил на гърба и я мачка, хилят се, после Яна пищи, че я скубе, като я настъпва  Rolling Eyes. Аз като видях, че много нависоко стига, като е върху нея, викнах да го маха оттам, че ще се прекатури през оградата и докато го кажа, той се заби надолу с главата   Confused. Направо ми се изправи косата, като видях как се фрасна с челото надолу  Sad. Е, добре е, само малко се беше ожулил от килима  ooooh!. Аз помислих, че вратлето му ще се счупи  ooooh!.
Днес пък Бобо ухапа два пъти Яна, защото тя се гуши в мен, а той ревнува, бута й главата, скубе я  Rolling Eyes. Тя пък той като цока, вика "и аз искам" и какво да ви кажа, лудницааа  Rolling Eyes.

Понеже доста й се карахме заради това, че Бобо падна и въобще защото има навика да си прибира ушите, днес пък била много разстроена в градината. Викала на нейната приятелка Дара "ти ако знаеше  колко съм лоша, нямаше да си ми приятелка. Аз й затова я гушках, да се успокои малко, ама Бобо пък не ме давааа  Laughing.

Ееее, ивка, поне снимай да показваш после, че надали ще идем да видим лично Simple Smile

# 473
Здравейте  Hug

Ивка, много се радвам за точицата! Нека всичко да бъде наред до края! Видях снимки във фейсбук, много си щастлива и хубава!

Бета, при нас положението е същото. Стискам зъби и се надявам скоро да мине този период.

Диди, и моите изкараха варицелата. На пук на всички съвети, които дават нашите доктори, аз ги пличках с вода по 10-15 пъти на ден, правих и вани с овесено брашно, много облекчаваше сърбежите. Не ползвай измиващи продукти, само хладка вода и не бърши после с хавлията, попивай водата внимателно. За температурата при Коки ползвах охлаждащи лепенки. Дано бързо и леко мине при Алекс.

# 474
  • някъде
Доста се е опъпчил Tired и го сърби, особено на дупето /на ануса/  и не дава там да го мажа с ментоловата пудра, че го щипе ooooh!...и по главата има, и в устата- точно на човечето и по гърба много, навсякъде... Sad

# 475
Ооо Диди много лошо с тази варицела, дано скоро започнат да завяхват пъпките. Милото детнце, но по добре да мине сега, а не като по голям. Силни  Hug и скорошно оздравяване.

Ивка страхотно е Simple SmilePeace
Дю, Бета много е трудно така, но всяко детенце си иска своето и е неизбежно май да се мине през този период.  Crazy

# 476
Диди, не го мажи с ментолова пудра, ужасно е, чести обливания с хладка вода най-много облекчават сърбежите. И както е казала Ивка, някакво сиропче от вида на фенистил или клартин също намалява сърбежите. Дано днес вече започнат да завяхват.

Дани, как сте вие?

Хайде момичета, разпишете се, че се затъжих за вас!  Hug

# 477
  • somewhere over the rainbow
Didi,  Hug
Не сме карали варицела. Задължително ли я минават всички?

Майка излезе с децата към лифта, но ги чувам, че си идват. Мартин сигурно е озверял от глад. Даяна я боля цяла нощ корем и днес я оставихме вкъщи. Пие Вомитусхил и ако пак е така през нощта, утре ще я водим на док. Дано да е просто вируса, който дочух, че върлува Laughing

Аз мисля утре най-после да се завлеча на контролен преглед и цитонамазка, че все не остава време.

Страхотно време, и на мен ми се излизааа ... Tired

# 478
Бета у нас това е всекидневно,нищо ново не пишеш  Grinning Гали ако е на градина добре,иначе...луда ставам.

Варицелата не сме я карали ние  Rolling Eyes  Алекс да оздравява бързо  Hug

Лягаме.Лека!

# 479
  • somewhere over the rainbow
Аа, плашете ме вие, плашете Crossing Arms То и сега вече имаме разни случки, пък като порасне Мартин, не знам Crazy

Общи условия

Активация на акаунт