Юли 2006-101

• 73 710
  • 548
  •   1
Отговори
# 420
  • През девет земи в десета
Хе-хе, Амери, мерси, честит празник и на теб, къде се изгуби Hug Имаме си група във фейса, ако имаш Фейсбук профил, можеш да пуснеш едно ЛС с името ти там на някой от нас да те добави Hug

# 421
  • През девет земи в десета
Нан, много прегръдки, целувки Hug Да ти е жив и здрав малък сладък Мартин, много да те радва, да слуша кака си и да стане голям и силен мъж Hug Hug Hug

# 422
Хей, Амери Hug Heart Eyes Пиши как сте, що сте, дай данни във фейса Praynig

Нан, честит Мартин! Да е здрав, силен, послушен и с късмет! Heart Eyes На теб бързо възстановяване. Hug

Честит 8-ми Март!  bouquet

# 423
  • някъде
Честита рожба на НАН, да расте здрав и силен, много да слушка и радва мама и тати  bouquet Hug

Честит 8-ми март мили дами!!!  bouquet Hug

# 424
  • софия
Nan, честито ново бебе!
Да ти е жив и здрав, много да ви радва и да се гордеете много с него!

# 425
  • somewhere over the rainbow
Благодаря ви момичета!!! Толкова случайно стана, такава вихрушка ни завъртя тези дни, че още съм в транс. Но сме толкова щастливи, нямам думи  Crazy Вече сме вкъщи, и аз и дребният се чувстваме идеално. Кърмим се на час-два, много е ящен и съответно имам много кърма. Гърдите са ми огромни и твърди, та малко ме е страх от разни запушвания. Разчитам на Арлина за съвети.

Айде, ще ядем, после пак ще пиша.

# 426
  • София
НАН-И тук да честитя на семейството ти новия член!Малкия е прекрасен-толкова оформен и хубав!!Само красиви деца правите,ейй!Нека цока да стане голям и силен Simple Smile.
Когато можеш разкажи как мина всичко.Радвам се,че се включи да знаем,че и двамата с бебо сте добре Peace.

Амери-драсни два реда как сте,що сте Hug.

# 427
НАН: разчитай, ще помогна с каквото мога. Hug

Никой не пише,нито тук-нито там Crazy

# 428
  • somewhere over the rainbow
Май се справих Party Вече не са ми твърди и болезнени, само огромни Crazy Всичко май се оправя с много кърмене. А добре, че дребният не отказва Laughing Бях решила да не спазвам часове, но той сам почва да си иска на 3 часа - като часовник е. Не плаче, но почва да смуче звучно пръсти Heart Eyes

Да разкажа накратко. Имах час при док във вторник, 16 ч. Излязох по анцуг, без грим, че трябваше да бързаме да вземем Дая от градината. Гледа ме само на УЗ и се разбрахме на 15-ти да ида на болницата да видим разкритие и тонове. Тръгнахме си и в момента, в който се качвам в колата усетих как изтича нещо мнооого. Айде обратно, преглед за разкритие - 2 см. Контракции никакви, бебето - не съвсем долу. Док се обади в болницата, да подготвят, че идвам и ни изпрати там в предродилна да си чакам контракциите. Това стана в 16.30 ч. Първата лееека контракция беше в 18 ч. След 10 мин друга и така. Ама горе-долу само машината ги засичаше, нямах болки. Почнаха да се усилват с всяка следваща и така докъм 20.15ч. Пуснаха майка при мен, та си говорехме. След това почнаха по-силни и по-силни и при третата силна ме провериха - имах нужното разкритие, а бебето го усещах вече на изхода. Айде в родилна, 2 напъна и излезе - не повече от 5 мин, в 20.57ч. Не можах да повярвам, не бях и сънувала толкова лесно раждане. Роди се 3 кила, 49 см. Пуснаха майка вътре и си говорехме 2-та часа, после в стаята се изкъпах и започнахме кърменето. Той засука от раз, като помпичка е.
Сега все едно не съм била бременна, нито съм раждала Party

Кратко, кратко, колко да е кратко Laughing

# 429
Ех това Наде. Честит ти сладък Марти!!! Да ви е жив и здрав Simple Smile Hug Hug Hug Хиляди прегръдки и целувки от нас Наде.
Страхотно раждане дай боже всеки му Simple Smile

# 430
  • София
Ееер,НАН,браво че така е минало.Наистина дай Боже всекиму такова сравнително леко раждане.Браво на бебока,че цока и не плаче.Звучиш наистина свежо и много щастливо Grinning,да му се прииска на човек да има бебе Grinning.

Нищо не каза за Дая-как реагира като го видя,как се държи?

# 431
  • някъде
Честит рожден ден на малката Раличка!!! Жоржи, да ви е жива и здрава, много да слушка и да ви радва! Весел празник и много подаръци да получи малката кукла!!! Hug  bouquet newsm51 Gift  Party Time baloni

# 432
Честито на всички,пораснали и новородени,да сте живи и здрави и много щастливи! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 433
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Момичета, липсвате ми  Hug! Нямам никакво време да чета и пиша...
Надявам се всички да сте в добро здраве/вкл. и семействата ви/!

# 434
  • някъде

Писмо от "Мама и татко" ...

Мило дете,

Когато станем стари, се надяваме да ни разбереш. Имай търпение към нас.
 В случай, че изпуснем чиния, или разлеем супа на масата, защото сме зле със зрението, надяваме се, да не ни викаш.
 Възрастните хора са чувствителни и винаги ни става мъчно, когато някой ни крещи.
 Когато слухът ни отслабне и не можем да чуем какво казваш, се надявам, че няма да ни наричаш" Глухите" !
 Или повтори казаното от теб, или ни го напиши.

Съжаляваме, детето ни.
 Ние остаряваме.
 Когато коленете ни отслабнат, надявам се, че ще имаш търпение да ни помогнеш,
 както ние ти помагахме, когато беше малък/а, да се научиш да ходиш.
 Моля, имай търпение с нас, когато се повтаряме като развалена грамофонна плоча. Надяваме се само да ни слушаш.

Спомняш ли си когато беше малък/а? Искаше много неща и Все се повтаряше докато не получеше това, което искаше.

Надяваме се, че можеш да бъдеш търпелив/а с нас, когато сме ексцентрични. Всичко това е част от остаряването.
 Ти ще ни разбереш, когато си по-възрастен/а. Ако имаш свободно време, надявам се, можем да поговорим дори за няколко минути.
 Винаги сме готови да дадем всичко от себе си през цялото време.
 Знаем, че си зает/а с работа.
 Дори ако не те интересуват нашите истории, моля те, отдели малко време за нас.

Спомняш ли си когато беше малък/а? Ние използвахме за слушане на твоите истории плюшеното ти мече.
 Когато му дойде времето и се разболеем приковани на легло, надявам се да имаш търпение и да се грижиш за нас.
 Съжалявам, ако случайно намокрим леглото или направим друга бъркотия.
 Надявам се, че ще имаш търпение, да се грижиш за нас в последните мигове от живота ни.
 А той няма да продължи по-дълго време, така или иначе.
 Когато дойде време за нашата смърт, се надяваме да ни държиш ръцете и да ни дадеш сила, за да посрещнем смъртта.

'И не се притеснявай..
 Когато най-накрая отидем при нашия създател, ние ще нашепнем в ухото му, да те благослови. Защото ти обичаше мама и татко!
 Благодарим много за твоите грижи.
 Ние те обичаме. !

Общи условия

Активация на акаунт