Приятни и/или досадни аватари и подписи - 5

• 30 107
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Всъщност се сещам за един младеж  Laughing който за аватар си беше сложил мноооого готин нож. Този младеж вече не се подвизава нито с него аватар, нито с него ник..така че малко късно се сещам да го похваля.

# 166
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз обичам ръце, но се концентрирам най-вече на красивите изящни пръсти Heart Eyes

# 167
  • в Кошера
И аз обичам ръце, но се концентрирам най-вече на красивите изящни пръсти Heart Eyes

Peace Аз гледам в частност и поддържаните нокти  Mr. Green

# 168
  • където ми харесва
Всъщност се сещам за един младеж  Laughing който за аватар си беше сложил мноооого готин нож. Този младеж вече не се подвизава нито с него аватар, нито с него ник..така че малко късно се сещам да го похваля.
Ъъъъ?
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=345952

# 169
Искам да ви попитам, понеже и мен неотдавна ме обидиха, че се самопредлагам... Вие като си купите нова рокля или обувки, не ги ли показвате на приятелките си? Не ви ли е приятно някой да ви направи комплимент? Всеки човек има нужда от одобрение насърчение и от комплимент, всеки. Сега, ако Бижу примерно си смени аватара, веднага всеки ще започне "ау, ох,въх", защото тука се знаете 10-тина човека, напише ли някой нещо или не се отразява или се самопредлага. Не е хубаво така! Нищо лично към никой, честно! Какво толкова има в това някой да си сложи свежарски аватар и да направи "дзааг" в темата, за да го забележи някой и да сподели с този някой радостта и настроението, което му дава тази картинка Simple Smile?
Я да видим дали ще стане така?
Освен това, драга Кукурича, Бижу като се "преоблече", не идва тук сама да се връцка reverance , а го прави за свое удоволствие. Когато някой забележи аватарите, идва и пише тук, значи и на него му е харесало. Сега правиш ли разликата?
Някои хора явно мазохистично желаят някой да им казва истината в прав текст, за да я поемат колкото се може по-болезнено...

# 170
  • където ми харесва
Бижу, много си хубава, обаче предната комбинация беше убийствено добра Wink Hug
Надявам се, не се сърдиш  bouquet

# 171
  • София
 Иха, Бижy, супер както винаги, започнах да харесва Джей Ло покрай твоите аватари, някак от само себе си.
А днес докато ''обикалях'' отчетните разбрах защо и теб те харесах някак от само себе си  Blush

# 172
Бижу, много си хубава, обаче предната комбинация беше убийствено добра Wink Hug
Надявам се, не се сърдиш  bouquet
Laughing Не, разбира се! Hug Просто исках да проверя... Wink Laughing

# 173
Ъъъъ?
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=345952

Хмм, аз си мислех че са го баннали. Ми ок  Mr. Green Падам си по ножове.

# 174
Не съм изчела всичко от темата, но, Кукурича, много ми харесва черно-бялата снимка на момиченцето от аватара ти. Обикновено не се вписвам в масовите " въх ", просто вкусът ми е различен.

# 175
катюнгелче, на мен пък много ми харесва твоя аватар. Романтично носталгично ми действа, връща ме назад в годините. Чудесен е   bouquet

# 176
Yvresse, аз пък се стреснах в първия момент, че някой си е сложил моя снимка за аватар във форум Mr. Green
Благодаря !  bouquet

# 177
Лабрадор е супер секси  Flutter аватарът му, де  Blush Много отдавна съм го забелязала аз  Whistling

# 178
  • София
 Елиас, значи имаме еднакъв вкус  Flutter

# 179
  • където ми харесва
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=2271
Много як аватар Wink

Общи условия

Активация на акаунт