Приятни и/или досадни аватари и подписи - 5

• 30 033
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Vanya_I, благодаря и твоите мъже са прекрасни,/ ти си го знаеш отдавнаHeart Eyes

# 16
 Flutter
Когато си подбирам тоалета за деня, винаги изхождам от гледна точка на хармонията между обувките, връхната дреха, шала и парфюма, разбира се  Flutter Има хора, буквално дразнещи се от естетиката, непонятно им е чувството, което я поражда- много зле за тях, но не ме учудва, честно казано- виждам ги ежедневно- на улицата, в офиса- личи им, че са те  Simple Smile

Една интересна, многополюсна дама http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=11742

# 17
  • Варна
Елиас, бях изключителен фен на предишния ти образ, но признавам, че и този гали окото и душата Heart Eyes А обещанието под картинката.... дава ми сили да изтърпя тази ужасна студена зима Grinning

# 18
Какво ще кажете за моята премяна? Обожавам совите, но една позната ми сподели, че най- вероятно повечето потребителки ги е гнус от визията ми Laughing А братовчедка ми, която има фобия към птици, направо подскочи! Grinning

# 19
Какво ще кажете за моята премяна? Обожавам совите, но една позната ми сподели, че най- вероятно повечето потребителки ги е гнус от визията ми Laughing А братовчедка ми, която има фобия към птици, направо подскочи! Grinning

На мен визията ти ми допадна   bouquet забавен аватар и подпис!

# 20

На мен визията ти ми допадна   bouquet забавен аватар и подпис!
Еее, наистина ли? GrinningМного благодаря!
Жалко, че снимката на аватара не показва добре, колко смешно гледа тази птица и колко е сърдита, все едно, че ако има бухалка ще фрасне този който я пръска с вода. Първият път като я видях се влюбих в нея!

# 21
Жалко, че снимката на аватара не показва добре, колко смешно гледа тази птица и колко е сърдита, все едно, че ако има бухалка ще фрасне този който я пръска с вода. Първият път като я видях се влюбих в нея!

Много ме радва на втората снимка от подписа все едно си казва "Все тая, така или иначе вече съм вир вода! Нещастници!"  Laughing

# 22

Много ме радва на втората снимка от подписа все едно си казва "Все тая, така или иначе вече съм вир вода! Нещастници!"  Laughing
Да, да  Laughing

# 23
Много си готина, не те ли коментирахме в предишната тема?  Flutter
Месечинка   bouquet

# 24
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Всякакви бухли обичам Heart Eyes.

# 25
Много си готина, не те ли коментирахме в предишната тема?  Flutter
Месечинка   bouquet
Така лиии? Flutter Сега ще проверя, но не ми се вярва!
joy_r  Heart Eyes

# 26
  • ГО
joy_r, чудесна премяна!  Heart Eyes

п.п.записвам се официално, че до сега ви четях тайничко  Embarassed

# 27
  • В Космоса
joy_r, чудесни!

# 28
Ха, Новембър рейн е с нова премяна, познайте каква, мисля, че съм влюбена Heart Eyes

# 29
  • Варна
Какво ще кажете за моята премяна?

Ще кажем, че совите станаха толкова масови, че вече не са модерни.

Общи условия

Активация на акаунт