Къде в Пловдив??? - 27

• 74 275
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Не съм купувала, но наскоро попаднах на тези http://www.smarthomes.bg/index.php?page=5
Гледам имат модел за ъглов диван.

# 331
  • Пловдив
Къде се премести магазин Нов дом Симеонов?

# 332
Благодаря за помощта за коланите за Дядо Коледа, намерих перфектните, остават ми рамки за очила, но искам от евтините, защото избивам стъклата и трябва да са абсолютно кръгли и златни, тоест трябва ми място където има разнообразие от тези евтините боклучави очила по 2 лв

Аз намерих ето това- http://www.kuku-bg.com/product.php?product=1855 , но са по 5 лв, ако те задоволява цената  Hug
Ако не- Помислила ли си за изработването им? Сигурна съм, че е лесно с някакъв тип мека тел да се направят. Може да има и снимки в нета за това как точно да се направят. Това също е евтин вариант  Peace
Благодаря, имам точно такива правени по поръчка, но екипът се разширява и клонингите си искат очилата. Има едни момичета, които са ми правили предишните, но не ми се занимава да поръчвам, предпочитам да отида и да си избера.
Виждала съм по пазарите огромни щендери с много такива очила, но нямам спомен къме

карикатуристката - http://tatatarasova.gallery.ru/
в момента живее в България, тел - 0886672271

Дядо Коледа имаме много сериозен екип, така че който му трябва да звънка
може и от днес за утре, защото и Снежанките и Дядовците и джуджетата са в достатъчно количество и качество

# 333
дай оферта за дядо КОледа-цена за 1/2-1 час,колкото да раздаде подаръци по домовете.Предполагам и други се интересуват.Благодаря Simple Smile

# 334
  • Пловдив
Момичета, търся си човек да ми оправи лаптопа - моят "майстор" заминал да работи в Германия и имам проблеми. Ако е човек от Кършиака ще е добре, но не е чак жизненоважно.

# 335
  • Пловдив
Ерин, според мен на руския пазар ще има от евтините очила с диоптрите.
Иначе срещу Гео Милев видях миналата седмица, но не бяха много. По 2,50-3лв

Търся добър шивач на панталон- необходимо е да има нужната машина за шиене на трико, предполагам, че е по-особено като материал за шиене и изисква нужна техника и материали- конци игли
marian66, мн. добра шивачка - ателието й е в к-с "Райски кът" срещу ХЕИ. Има машини, със сигурност шие трико. Телефон предполагам, че на лични да дам?

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 09:50 от blekuta

# 336
Момичета,виждали ли сте някъде куклата Блум /от феите на уинкс/,но от тези които говорят и се движат?Вчера проверих в Хиполенда,но има само от куклите,които нищо не правят  Grinning
Това е желанието на малката за подарък от дядо Коледа и ще бъда много благодарна,ако някой я видял някъде и ми каже /може и в някой сайт да е/,ще я поръчам  Peace

# 337
Ние търсим Смърф- трябва ми плюшена, по-голяма като размер играчка, не някоя малка.
Детето се е прехласнало по Смърфовете и дори партито й за рожден ден и тортата са на тази тематика. Искаме да я изненадаме с такава играчка. Grinning

# 338
Търся овлажнител за въздух, по сайтовете на техно магазините не виждам предлагане или аз не се ориентирам.
Къде да проверя?

# 339
Момичета,къде в Пловдив може да отидем на ресторант в новогодишната нощ на сносни цени и с деца newsm78

Аз имам същия въпрос, приятен ресторант на свястна цена за нова година, ние без деца. Под приятен разбирам без чалга, може с народна музика и да има места за непушачи.

Вчера рових за новогодишните предложения на ресторантите - в Гладиатори специално са обявили новогодишна вечер без чалга, цената на куверта е 70 лв, кувертът е доста богат. Ако искате повече инфо, ще дам линк.
Аз пък да попитам откъде мога да купя комплект спално бельо за спалня - 4 или 5 части, няма значение, и от двата варианта имам нужда. Цена над 60 лв ми идва скъпа  Thinking

# 340
  • Пловдив
Търся овлажнител за въздух, по сайтовете на техно магазините не виждам предлагане или аз не се ориентирам.
Къде да проверя?

има

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/categorieInPath/%28xcm=bul … 81B479E9&rf=y

# 341
  • Пловдив
Гледам, че коментирате ресторантите и искам да похваля един, който посетих миналата седмица и останах много впечатлена от кухнята, намира се  в хотел Феймъс хаус, има много добър асортимент от рибни ястия, цените не са ниски, но не и скъпо, имало обедно меню, мъжът ми  редовно хапва там и казва, че винаги има нещо рибно, куверта за Нова година е 70лв и мисля, че ще има ди джей Peace

# 342
Ние търсим Смърф- трябва ми плюшена, по-голяма като размер играчка, не някоя малка.
Детето се е прехласнало по Смърфовете и дори партито й за рожден ден и тортата са на тази тематика. Искаме да я изненадаме с такава играчка. Grinning
На Гладстон в ъгловия магазин за играчки видях Татко Смърф /жената каза, че са имали и зареждат и други/ - не е голяма - към 30 см  Peace

# 343
Drozi , много ти благодаря!  Hug  Точно такава големина търся, моя грешка, че не уточних. Под малки имах предвид дребните плюшковци- тип ключодържател.
Дали ще имат Смърфиета, ако някой е посещавал магазина, моля да се включи с информация!

# 344
  • Пловдив
Гледам, че коментирате ресторантите и искам да похваля един, който посетих миналата седмица и останах много впечатлена от кухнята, намира се  в хотел Феймъс хаус, има много добър асортимент от рибни ястия, цените не са ниски, но не и скъпо, имало обедно меню, мъжът ми  редовно хапва там и казва, че винаги има нещо рибно, куверта за Нова година е 70лв и мисля, че ще има ди джей Peace

Peace още един глас за ресторанта във Феймъс Хаус  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт