Къде в Пловдив??? - 27

• 74 279
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Благодаря на всички, които ми отговориха за нахута.
  bouquet  bouquet  bouquet
А къде продават хубави шапки?
Може и плетени и от естествена кожа с косъм.
Казаха ми за един магазин в подлеза на Тримонциум,
има ли и някъде другаде?

Срещу ДСК - Пловдив на ул. Ген Заимов - уличката нагоре покрай Пощенска банка има магазин за шапки

Плюс подлеза на аптека Марица  Peace

Вчера видях и голям магазин в подлеза на Понеделник пазара. Изглеждаше добре зареден.

# 316
Никой ли не може да ми помогне с информация за магазин за перилни препарати в района на Руски и Васил Априлов около Лайпциг, ВМИ, колелото на гарата?

# 317
  • Пловдив
Преди около 2 седмици се търсеше добър карикатурист за подарък изненада
Намерих такъв, който дори работи и по събития - кани се и прави карикатура на гостите, а може и както беше случая добра, детайлна карикатура за подарък
Ако не е късно, ще постна координатите
Цитат

Аз търсех, уви късно ми е, но прати координати все пак, може да ми потрябва за друго скорошно събитие  Grinning   bouquet

Също така искам инфо за хората с коланите  Laughing Че още не съм сигурна дали ще сме в Пловдив за Коледа, но ако сме, ми се ще да зарадвам 3-4 деца. Като освен самата оферта ме интересува и колко време предварително трябва да се заяви.

Декември наближи и да покажа актуалните снимки на нещата пристигнали към момента в Пловдив за Благотворителния Коледен базар на ДБМ звено Пловдив

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150356788846374.34738 … photo_album_reply
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.all

Красота  Hug
Тия цитати се шегуват нещо с мен днес  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 10:53 от jul

# 318
  • Пловдив
Къде предлагат услуга Дядо Коледа под наем?

# 319
Къде предлагат услуга Дядо Коледа под наем?

Парти центровете.

# 320
Откъде в Пловдив мога да купя най-изгодно играчки?

п.п Не съм от Пловдив, затова ме насочете към някой по-голям магазин!

Според мен мястото е Jumbo, огромен магазин, добри цени и голямо разнообразие. Няма как да не си харесаш нещо, даже е по-опасно да си харесаш твърде много работи Laughing Намира се малко извън Пловдив, изхода на Пловдив, който минава покрай новата сграда на Пловдивски университет.

# 321
Моля, дайте ми идея къде има голям избор на резервни части за Нокиа, в смисъл по-голям избор Simple Smile
Сервиз за Нокиа има на Руски,не знам кой номер е,като тръгнеш от кръстовището на Руски с 6. септ. в посока гарата,гледай блока вдясно преди пресечката със сляпата улица,блокът е последния преди хотел Експо  Peace

# 322
Търся калъф за ъглов диван  - някъде да сте виждали  newsm78

# 323
  • о`майна лунна нощ е
На Пешеходния мост, някъде посредата се пада, има ателие, в което предлагат и готови калъфи, и едновременно с това шият по поръчка и размери на клиента.

# 324
  • Пловдив
На Пешеходния мост, някъде посредата се пада, има ателие, в което предлагат и готови калъфи, и едновременно с това шият по поръчка и размери на клиента.

помня,че изкарваха фотьойл отвън и няма как да се пропусне ателието

# 325
  • о`майна лунна нощ е
Точно! Глупаво е да казвам, че е отляво или отдясно, защото не знам откъде ще тръгне момичето, но съм сигурна, че се пада около средата на моста и този фотьойл му е "табелката"  Mr. Green

# 326
Момичета,къде в Пловдив може да отидем на ресторант в новогодишната нощ на сносни цени и с деца newsm78

# 327
Никой ли не може да ми помогне с информация за магазин за перилни препарати в района на Руски и Васил Априлов около Лайпциг, ВМИ, колелото на гарата?

няма добър такъв магазин в посочения район. В края на В.Априлов на кръстовището с 6-ти септеври има един павилион, но не е много за препоръчване. Имаше един до Волга с италиянска стока, но го закриха.

# 328
Момичета,къде в Пловдив може да отидем на ресторант в новогодишната нощ на сносни цени и с деца newsm78

Аз имам същия въпрос, приятен ресторант на свястна цена за нова година, ние без деца. Под приятен разбирам без чалга, може с народна музика и да има места за непушачи.

# 329

помня,че изкарваха фотьойл отвън и няма как да се пропусне ателието
Проверих ги преди време - нямаха за ъгловите дивани, но пък не ми казаха, че може и с поръчка - мерси, пак ще отида bouquet Ако някой си е купил или правил другаде  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт