Къде в Пловдив??? - 27

• 74 327
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Някой знае ли магазин, където да поръчам пълнен шаран за Никулден?
Има ли изобщо такова предлагане? newsm78

Защо не попиташ в ресторант Рибката до стадион Христо Ботев в кварталчето, там поне само с риба се занимават и може да приемат поръчки и за Никулден!  Peace

# 361
Ние търсим Смърф- трябва ми плюшена, по-голяма като размер играчка, не някоя малка.
Детето се е прехласнало по Смърфовете и дори партито й за рожден ден и тортата са на тази тематика. Искаме да я изненадаме с такава играчка. Grinning

Колко сте големи, да ти кажа не съм виждала, но има разни други играчки с тематика смърфовете-
например http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=17932 кофички, и тази къщичка е интересна http://www.detskidrehi.com/igrachki-smurfs-c-21_198.html.
Тук пише на тези 24 см http://www.ivanoviplus.com/bg/product/16145/ , не знам колко голяма искаш да бъде.

# 362
  • тук-там
Благодаря, ще пробвам предложенията за шаран и ще пиша дали приемат! Hug

# 363
  • Пловдив

Защо не попиташ в ресторант Рибката до стадион Христо Ботев в кварталчето, там поне само с риба се занимават и може да приемат поръчки и за Никулден!  Peace

В Рибката до Военна болница пълнят шаран по поръчка на 200 процента

# 364
meri 68, добре, някой тук в темата ти пречи, ама и ти постоянно ни пълниш главите с твоите неща, против една или друга личност! Еми и на мен не ми се чете вече в темата това! Направи си отделна тема с благодарности към модераторите по въпроса и се дърлете там, ако може! Наистина влизам тук да прочета и следя ако нещо ми трябва, ама вашето е от сума ти теми, вече не е интересно и предполагам и на другите потребители не им се чете дразги и нападки и тук! Малко е по другите теми, та и тази да стане на пазара кокошките се карат!  Whistling

ами аз ти се извинявам и наистина ми е неприятно, с 99% от вас се познавам лично и когато се срещнем на улицата или някъде /щото все сме си в Пловдив/, мога да си кажа всичко и си го казвам каквото имам да казвам.
истина е, че слезнах до ниво, което не ми е присъщо, за което се извинявам на всички.
какво да правиш, човещинка, женщитинка.
обещавам повече няма да се повтори. Peace

# 365
  • Пловдив
В Лекси правят пълнен шаран за 20 лв.Поръчките се приемат до 5-ти.

# 366
  • Пловдив
Ако някой се интересува от конкурси и харесва стоката на фирма "Илинор" , прочетох че правят втори конкурс за снимки с награди. За повече подробности : http://www.ilinor.bg/about/shtastlivi-migove-s-moeto-semeistvo/25

# 367
добро утро момичета.търсим да си купим жилище в пловдив и се интересувам дали имате препоръки с кой агенции да работим.искаме да е коректна и с добра репотация. моля за помощ.

# 368
Добро утро,момичета.Дали някоя от вас има информация функционира ли още хотел Джовани Бийч в Беломорски?

Последна редакция: пт, 02 дек 2011, 11:20 от Мидичка

# 369
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Въпросът ми е малко различен, но се надявам да помогнете. Мой близък прекара инсулт и януари трябва да мине на ТЕЛК, но му искат афазиологично изследване, като са им дали координати единствено за Александровска болница. Имате ли представа дали и в Пловдив се прави такова изследване и къде, понеже хората са от провинцията и далече им идва София?

# 370
В Лекси правят пълнен шаран за 20 лв.Поръчките се приемат до 5-ти.
В Тони 2000  http://24online.bg/browse/choose/menu/426/adr//category/11253/   bouquet

# 371
  • Пловдив
Трябва ми майстор за колата...снощи както карах и си изгасна просто ooooh!
Та,ако някой има познат да даде сигнал Grinning В Тракия съм,така че ще е по-добре да е по-наблизо/не в Кършяка напр./

Мерси Peace

# 372
Дъщеря ни ще навърши пет години на 24.12. Искам да я изненадам точно с плюшена играчка, другите комплекти сме ги разглеждали. А и на тортата доколкото разбрах, ще й сложат пластмасови смърфчета, които ще си останат да си играе с тях и след това.
Тези от линка ми се виждат много малки, според мен има някаква грешка, за да пишат че са 24 см...
Благодаря все пак, че се опитваш да ми помогнеш в търсенето!  bouquet

# 373
  • Пловдив

В Лекси - ТЦ Гранд вчера видях, че приемат поръчки за пълнен шаран. Заявката трябва да бъде направена до 05.12., капаро 10лв, цена на шарана 20лв.

# 374
момичета, помагайте!
Изчезна ми любимата козметичка, която ми оправяше веждите перфектно- казва се ЕЛИ, работеше в салон МАНИЯ (кършака). Някой има ли информация къде се преместила, вече и гсм-а и го вдига бившата и шефка и ми предлага услугите на заместничката. ако никой няма инфо за ЕЛИ, ще се радвам да получа препоръка за някоя др козметичка, която се справя успешно с гъсти хайдушки вежди, без да ги прави като изрисувани с молив и състоящи се от 3 косъма (що рев съм ревала заради такива!)

Общи условия

Активация на акаунт