Къде в Пловдив??? - 27

• 74 386
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София / Пловдив
Комсед на рогошко шосе наистина са склад и не дават на дребно да се пазарува.

Аз там съм ходила миналата зима да сменям дефектна играчка.
Всичко е по кашони, питах тогава на дребно дали може да се пазарува, казаха, че само за отделни неща дават отделни бройки.

# 121
  • Точно където трябва
Къде има магазин за дрехи за бременни, освен подлеза на Тримонциум - да е някъде по центъра? И ако може да е на прилични цени. Wink
Благодаря ви!

# 122
Къде има хубави ежедневни плетени рокли, или просто по-зимни и ако сте забелязали цените...  Simple Smile

# 123
Магазин Хоби срещу младоженския дом има много красиви ( и уникални) пленетки,може там да погледнеш.Не съм се сещала да питам плетат ли по поръчка и цени. Peace

Къде има магазин за дрехи за бременни, освен подлеза на Тримонциум - да е някъде по центъра? И ако може да е на прилични цени. Wink
Благодаря ви!
Не съм срещала дрехи на прилични цени за бременни,всичките са с високи цени .Има дрехи в халите( гледах и реклама на магазин Рени,не знам съществува ли още).
в един магазин втора ръка съм намирала почти нови дрехи за бременни,тръгвайки от малката пешеходна главна по Опълченска,магазина е вляво преди здравословния магазин.

# 124
Цитат
Liliq_Zlatna, сега видях твоя линк за надуваемата кошара. Цената е чудесна, дано да я имат налична. Благодаря  bouquet
Обади се и питай,аз поръчвах миналата година от този сайт играчките за Коледа,много любезно се държа момчето,изпратиха ми ги и на другият ден бяха вкъщи,доставката е 5лв!  bouquet

# 125
  • Пловдив
Къде около Военна болница,Гранда, да си занеса компютъра да ми го преинсталират?

Ползваме услугите на тази фирма. http://www.gss.bg/about_us/contacts.html#contact_s24

Намира се на пресечка на ул. Богомил, до  магазина на Ново село.

# 126
  • Пловдив
От къде да си купя антистатик за дрехи?

# 127
спрей антистатик съм купувала от малко магазинче за препарати срещу входа на четв. пазара. Peace

# 128
Здравейте.Къде в Пловдив поправят овлажнители за въздух.Овлажнителят е йонизиращ с топла и студена пара.Моля ако някой има инфо да даде.

Да побутна моя въпрос и да попитам също и за поправка на дигитални фотоапарати,къде.Ще се радвам ако ми препоръчате места които сте пробвали и сте доволни.

# 129
  • Пловдив
Искам да отида на маникюр и педикюр-моля препоръчайте ми хубав салон,в който краката ти ги правят с кюрета(не с пила)  Praynig  До сега ходих при едно момиче,което замина за Италия  Sad    Аз се спрях на салон Дива на бул.Руски,но не знам там как работят? Ако някой посещава някое от момичетата там,моля да ми я препоръчате,защото не съм ходила и не ги познавам   Grinning

# 130
  • Пловдив
[

Да побутна моя въпрос и да попитам също и за поправка на дигитални фотоапарати,къде.Ще се радвам ако ми препоръчате места които сте пробвали и сте доволни.

[/quote]

Моят фотоапарат- Сони, носих в този сервиз- http://pulsarbg.eu/content/4-about-us
На Абаджийска адреса е специално за фотоапарати. Останах доволна.
Оттогава съм го препоръчвала на всички във форума, които търсеха. Ако някой друг е ходил да сподели.

# 131
  • Пловдив
Само ще се запиша, че темата ми е много полезна.

# 132
  • Пловдив
Искам да отида на маникюр и педикюр-моля препоръчайте ми хубав салон,в който краката ти ги правят с кюрета(не с пила)  Praynig  До сега ходих при едно момиче,което замина за Италия  Sad    Аз се спрях на салон Дива на бул.Руски,но не знам там как работят? Ако някой посещава някое от момичетата там,моля да ми я препоръчате,защото не съм ходила и не ги познавам   Grinning

Маникюристката при която ходя аз работи с кюрета.

Това лято 2 пъти ходих на педикюр с Ваучер от Грабо, е лошо ми стана когато ми обясяваха, че имам перфектни пети. Ми за какво тогава отивам на тази процедура, като изключим лака.

Нещо ми е зачезнал номера й след смяна на телефоните. Ще поровя вкъщи и ще ти го пратя на лични.

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 17:57 от miraluba

# 133
Къде по това време на годината мога да намеря цял бански?

В английските сайтове Rolling Eyes
http://www.sportsdirect.com/sale/ladies-sale/ladies-sale-swimwear

Аз си поръчвам на едно момиче в Тракия, после си ги вземам от нея, ако те интересува пиши на лични.

# 134
Къде има хубави ежедневни плетени рокли, или просто по-зимни и ако сте забелязали цените...  Simple Smile

Аз си харесах 2-3 във Форума в Тракия миналия ден. Цените бяха от 30 до около 50 лв. Ако обиколиш магазините на първия етаж, мисля, че ще се сдобиеш с прилична рокля:) Аз накрая се чудех накъде да гледам, че хем имам 1000 рокли, хем все ми се купува Laughing Пак в Тракия, в аутлета на Етере, имаше няколко готини рокли, по-зимни, там са намалени, за пак 30-50 лв. има хубави неща.

Общи условия

Активация на акаунт