Къде в Пловдив??? - 27

• 74 382
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
От къде мога да купя консерва нахут?
А суров?
  bouquet
Консерви не съм виждала, но суров има в почти всички супермаркети (в Кауфланд има със сигурност), на пазара на Гребната също на по-ниски цени  Peace Ако не си готвила до сега суров - накисва се предварително за поне 7-8 часа, за да се свари по-бързо.

# 136
Консерви нахут може и да има в ДМ  Peace

# 137
  • До моста на реката
Момичета,виждали ли сте някъде из града хубави дамски джинси?По- дебели,като за зима.Благодаря!!!

# 138
Момичета, писах при подаръците, ама и тук да попитам знаете ли дали ще има   Р.Д. на Хипо -25%
 От миналата http://promooferti.com/%D0%BB%D1%83%D0%B4-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1% … 1%81%D0%B8%D1%87/дали ще има в Хипо-25%

# 139
Момичета, писах при подаръците, ама и тук да попитам знаете ли дали ще има   Р.Д. на Хипо -25%
 От миналата http://promooferti.com/%D0%BB%D1%83%D0%B4-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1% … 1%81%D0%B8%D1%87/дали ще има в Хипо-25%
Ще има на 25.11 така ми казаха в единия магазин.

# 140

Благодаря!   bouquet

# 141
Момичета нужна ми е помощ и ще съм ви много благодарна ако се отзовете. Спешно ми трябват координати на добър кардиолог в Пловдив. Не сме от града, но тази седмица ще трябва да направим преглед и ми се иска да е при добър специалист. Имаме си направление и ми трябва работещ със Здравната каса  Peace
Благодаря  на всички    bouquet

# 142
  • Пловдив

Благодаря!   bouquet

Единият е до Метро, а къде е другият?

# 143
Момичета,виждали ли сте някъде из града хубави дамски джинси?По- дебели,като за зима.Благодаря!!!
Ватирани дънки гледах в подлеза на аптека Марица днес.за цени не погледнах Peace

Хиполенд има и в Мол Пловдив.На всички артикули ли ще има намаление,или само на избрани?

# 144
Благодаря на всички, които ми отговориха за нахута.
  bouquet  bouquet  bouquet
А къде продават хубави шапки?
Може и плетени и от естествена кожа с косъм.
Казаха ми за един магазин в подлеза на Тримонциум,
има ли и някъде другаде?

# 145
 2 магазина за шапки има на Антим първи( ако тръгнеш от Джумаята се пада вдясно двата са един до друг).Извинете ме за многото мои постове напоследък    bouquet

# 146
Препоръчайте ми някоя "изпитана", наистина добра козметичка за подстригване и оформяне на вежди Praynig

# 147
Момичета нужна ми е помощ и ще съм ви много благодарна ако се отзовете. Спешно ми трябват координати на добър кардиолог в Пловдив. Не сме от града, но тази седмица ще трябва да направим преглед и ми се иска да е при добър специалист. Имаме си направление и ми трябва работещ със Здравната каса  Peace
Благодаря  на всички    bouquet

Гълъбов е много добър, но и много се чака за час, има и кабинет в ДКЦ Пълмед, ако искаш се обади да питаш за кога има свободни часове, но не знам дали работи по ЗК.  Peace
д-р Захари Гълъбов
Телефон: 032/602-405  
Месторабота:
   Клиника по кардиология към УМБАЛ "Свети Георги"

# 148
Момичета нужна ми е помощ и ще съм ви много благодарна ако се отзовете. Спешно ми трябват координати на добър кардиолог в Пловдив. Не сме от града, но тази седмица ще трябва да направим преглед и ми се иска да е при добър специалист. Имаме си направление и ми трябва работещ със Здравната каса  Peace
Благодаря  на всички    bouquet

Гълъбов е много добър, но и много се чака за час, има и кабинет в ДКЦ Пълмед, ако искаш се обади да питаш за кога има свободни часове.  Peace
д-р Захари Гълъбов
Телефон: 032/602-405 
Месторабота:
   Клиника по кардиология към УМБАЛ "Свети Георги"

Благодаря  Heart Eyes още утре ще звънна.

# 149
И аз да попитам за шапки. Търся такава шапка, но без тая финтифлюшка отгоре, друга, още, още. Да е стегната около главата, но после леко разкроена и да пада... някак си ми се иска да е малко по-твърда и да не ми увисва.

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 22:37 от ≾_Smile_≿

Общи условия

Активация на акаунт