Къде в Пловдив??? - 27

• 74 368
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, писах при подаръците, ама и тук да попитам знаете ли дали ще има   Р.Д. на Хипо -25%
 От миналата http://promooferti.com/%D0%BB%D1%83%D0%B4-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1% … 1%81%D0%B8%D1%87/дали ще има в Хипо-25%
Ще има на 25.11 така ми казаха в единия магазин.

Благодаря!   bouquet

Единият е до Метро, а къде е другият?

В мол Пловдив.

# 151
  • Пловдив
  bouquet

# 152
Мери, за пореден път ще те замоля да не ме коментираш.....
Като искаш да не бъдеш коментирана, не давай повод за това с нелепите си обиди!
Е,.......то може да си толкова компетентна, но чак пък и за продукти дето нито си ги ползвала, нито си ги виждала?!/конкретно за парфюмите на "Бугариево" newsm78. Но, явно въпрос на манталитет!

Нищо лично нямам срещу теб, това е само един форум и всеки има право на мнение.
Моля те, най-културно, за пореден път - остави ме на мира!
........
Стига моля те, спри се, няма да разваляме темата.
Да, съгласна съм - темата е много хубава и полезна, за хора които търсят нещо или искат да помогнат с адекватна информация. Но при теб е различно.............................
Аз ще  се спра, когато ти престанеш с подвеждащата и лъжлива информация. Нужно ли е да ти цитирам постовете, от тази и др. теми, в които "ръсиш" абсолютни интерпретации.  Joy
Да, всеки има право на мнение , но твоето е жив спам - налагаш неистинна и некоректна информация!
Моите извинения на всички четящи, а иначе по същество - тестерите на парфюмите могат да се продават, само когато на тях няма щемпел "забранено за индивидуална продажба"/ справка в Гугъл/ - всяка марка дава или ограничава тези  права.

# 153
  • Пловдив
Искам да отида на маникюр и педикюр-моля препоръчайте ми хубав салон,в който краката ти ги правят с кюрета(не с пила)  Praynig  До сега ходих при едно момиче,което замина за Италия  Sad    Аз се спрях на салон Дива на бул.Руски,но не знам там как работят? Ако някой посещава някое от момичетата там,моля да ми я препоръчате,защото не съм ходила и не ги познавам   Grinning

Много съм доволна от Мария, работи в салон Максима, в Капана. Ако желаеш може да ти дам нейн телефон или просто се обади в салона и питай за нея.

# 154
  • Пловдив
Дрехи за бременни има и във Вайкики в МОЛ Галерия.

# 155
  • Пловдив
Момичета, трябват ми ръкавички за 2 годишен.
Някой виждал ли е толкова мънички с 5 пръста?

# 156
  • Пловдив
Все още издирвам поставка/стойка за вестници и списания
Проверила съм вече в- Стил декор, Джъмбо, Рино, Карфур, Юск... Дайте идеи къде другаде да търся. Някой да е виждал по магазините за мебели?

# 157
  • Пловдив
portokalche, да не те отчайвам, но миналата година и аз изюрках всички магазини и няма никъде. Накрая от Юск-а взех такава тип пеперуда, каквато ти не искаш. Ходи ли в Галерото?

Шапки има в подлеза към пешеходния мост.

Мире, по мои наблюдения мъничките ръкавички с 5 пръста не стигат хубаво нагоре към китката. Мери му по-големички за 3г.  Heart Eyes

# 158
  • Пловдив
Не знам дали може да се нарече магазин ,защото е на първия етаж на един блок и в едната от стаите продават. Понеже е малко сложно за обяснение ще пробвам да дам адреса да го видите в бг мапс :ул"Бугариево"4 е. Намира се най-общо до новите Слънчеви лъчи ,зад ресторант Скарата в Кичука ,но с кола се влиза от кръстовището на Вапцаров с Пере Тошев  ,завиваш в дясно посока онкото , после втората пак в дясно малко криви пътя там и после пак втората в дясно блока май е панелен. Втория вход на първия етаж ,вратата се заключва но има звънец "Парфюми" мисля че пишеше. От 7-8 години от другаде парфюм не съм купувала , единствено ако търся някой който го нямат. По евтино е с 20-30 лв. а тестерите с още повече.
Малко дълго стана обяснението, дано не ви объркам!

хубаво е да поясним обаче, че това са оргинални парфюми колкото аз съм професионален футболист
става въпрос за добри наливни в добра опаковка
70 лв е страшно много за наливен парфюм
повече от 15-20 лв не давам, колкото и да го докарват на опаковка

Искам да уточня че не е на Бугариево 4 ,защото там живея аз и ни е омръзнало да призвъняват за тези парфюми.Парфюмите са в следващия блок мисля че номерата са 8,10,12.

# 159
Момичета, да имате някакви телефони на ДКЦ "Пълмед" ООД, че тези които намирам в нета са закрити. Не сме от Пловдив и няма как да отида на място. Искам да запиша час за д-р Захари Гълъбов. Звъннах в Клиника по кардиология към УМБАЛ "Свети Георги" , но ми казаха, че от 15г. не работи при тях и нямат негови координати.
Благодаря   bouquet

# 160
  • Пловдив
Момичета, да имате някакви телефони на ДКЦ "Пълмед" ООД, че тези които намирам в нета са закрити. Не сме от Пловдив и няма как да отида на място. Искам да запиша час за д-р Захари Гълъбов. Звъннах в Клиника по кардиология към УМБАЛ "Свети Георги" , но ми казаха, че от 15г. не работи при тях и нямат негови координати.
Благодаря   bouquet

Телефон: 032 607301 това е на регистатурата

# 161
Благодаря   bouquet

Телефон: 032 607301 това е на регистатурата

Благодаря  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 162
Момичета,виждали ли сте някъде из града хубави дамски джинси?По- дебели,като за зима.Благодаря!!!

Здрасти, аз тези дни си взех от магазина на Мориц/след прелеза към гребната база в ляво/ много готини джинси. Преди това обиколих града, но така и не си харесах другаде. Тези, които си взех са дамски, но са с по-широк крачол, по-скоро класическа кройка, а не модерните сега тесни крачоли. Имах оплаквания от други техни дрехи, че се прокъсваха, но специално джинсите им са хубави, имаше сиви, кафяви, кремави.

# 163
  • Пловдив
Момичета,виждали ли сте някъде из града хубави дамски джинси?По- дебели,като за зима.Благодаря!!!

Здрасти, аз тези дни си взех от магазина на Мориц/след прелеза към гребната база в ляво/ много готини джинси. Преди това обиколих града, но така и не си харесах другаде. Тези, които си взех са дамски, но са с по-широк крачол, по-скоро класическа кройка, а не модерните сега тесни крачоли. Имах оплаквания от други техни дрехи, че се прокъсваха, но специално джинсите им са хубави, имаше сиви, кафяви, кремави.

MiA, а за какви пари Rolling Eyes Щото се чудех за дънкети,но след коментарите...се отказах.

# 164
  • Пловдив
portokalche, да не те отчайвам, но миналата година и аз изюрках всички магазини и няма никъде. Накрая от Юск-а взех такава тип пеперуда, каквато ти не искаш. Ходи ли в Галерото?

В Галеро не съм ходила, но вчера се сетих и за него Simple Smile Преди уж имаха сайт, в който се виждаха артикулите, но сега няма. Освен да звънна да питам, за да не се разхождам.
В Юск-а иначе имаше 4-5 броя тип пеперуди, но всички до един бяха  счупени... не знам защо ги държат изложени.

Общи условия

Активация на акаунт