Къде в Пловдив??? - 27

• 74 360
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Страхотен избор на шапки, ръкавици и прочие аксесоари има в подлеза след малката главна.  Цял магазин само за това Simple Smile
Шапка като от снимката си купих наскоро, от магазинче в Търговския център до Слънчеви лъчи, в Кючук-а. 12лв. беше. Много съм доволна, и аз дълго време си търсех такъв модел.

Някой питаше за работното време на Долче М...не помня втората думичка - днес случайно минах през там, загледах се заради изкл. впечатляващия вид на местенцето Simple Smile Та, работното време е всеки ден от 8 до 8, събота от 9 до 8, в неделя е почивен ден.

# 181
  • No Line On The Horizon
Момичета, къде мога да намеря машинка за почистване на пуловери?

Аз съм купувала от Техномаркет.

# 182
Трябва ми дебел черен мъжки колан с класическа тока, не е задължително да е дизайнеско изпълнение
Трима Дядо Коледа си търсят коланите.  Simple Smile

# 183
Хе хе интересна задача:) В Арт няма предполагам?

# 184
Страхотен избор на шапки, ръкавици и прочие аксесоари има в подлеза след малката главна.  Цял магазин само за това Simple Smile

И аз от там съм купувала - имаха доста малки модели ръкави4ки    Peace

# 185
Здравейте, момичета, досега все ви четях, много сте полезни с информацията, която давате. Сега обаче помагайте - къде да намеря изкуствена опашка, за момиченце, много, ама много дълга - като на Рапунцел, но да става за връзване на коса. Предварително ви благодаря  bouquet

# 186
  • Пловдив
Трябва ми дебел черен мъжки колан с класическа тока, не е задължително да е дизайнеско изпълнение
В Мориц има колани. / но не зная дали в момента има черни, може някой , който е наблизо да провери/

# 187
Знаете ли работното време на магазините за шапки на Антим слещу 101 балона и дали имат сайт?

# 188
  • Пловдив

Има едно складче за колани и портфейли на кръстовището до бившата Патологична бременност. Отдавна не съм влизала, но преди имаше голямо разнообразие и приятни цени. Ако минаваш оттам може да провериш дали нещо няма да ти свърши работа.

# 189
  • Пловдив
Къде продават метли с дръжки?От тези жълтите не пластмасовите.

# 190
Къде продават метли с дръжки?От тези жълтите не пластмасовите.
В търговиите на Брезовско, по складовете за домашни потреби

# 191
  • Пловдив
Момичета,трябва ми майстор за развалена машинка за стъкло на кола,но в района на Полиграфията.Помагайте! Praynig

# 192
Виждали ли сте някъде да продават наспис "Честита годишнина"? В краен случай "Честит празник" също ще свърши работа.
Или пък букви... картонени или гумени, или някакви други, по-големички, да си направя сама надписа, макар че нямам много време.

# 193
На "Антим I" преди магазина за балоните има малко магазинче, там съм виждала подобни надписи.

# 194
Някой да има отзиви за този мексикански ресторант Сомбреро, който е отворил в Роял Сити Център?

Общи условия

Активация на акаунт