Къде в Пловдив??? - 27

• 74 319
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • София / Пловдив
Ми не е само този със сигурност  Mr. Green .Идеята ми беше дали може да се подари за Коледа, е явно не може  Sunglasses

Не става според мен. Идеята е от декември да се изяжда по едно шоколадче, за да се броят дните до Коледа.

# 241
Момичета, знаете ли къде в Пловдив мога да купя надуваемо кресло футболна топка?
http://bg1.msrv.store.bg/prdimg/57106/kreslo-futbolna-topka-nadu … aema-igrachka.jpg
Благодаря предварително!

# 242
момичета търся апрески за момиче 34 номер, но по- къси и по-широки, в смисъл спокойно да влиза панталон и крачол на долнище
Обиколила съм Рънърс, Булдозер, Мат стар и нищо...дали може да има в Хипо ленд или Метро?

# 243
  • Пловдив
Имаше в Кауфланд. Днес ги гледах, намалени са даже в момента на 20лв...

# 244
  • Пловдив
Здарвейте! Да ви питам къде мога да си намеря коледни формички за сладки? Ако някой е виждал някъде, ще се радвам да ми каже, за да не обикалям всеки магазин за 1 лв   :bouquet

Видях в Лекси и в Пикадили днес.

# 245
  • на село
Здарвейте! Да ви питам къде мога да си намеря коледни формички за сладки? Ако някой е виждал някъде, ще се радвам да ми каже, за да не обикалям всеки магазин за 1 лв   :bouquet

Видях в Лекси и в Пикадили днес.

В Лидъл има силиконови Peace

# 246
Pola777 , portokalche ,благодаря ви много   bouquet

# 247
Ми не е само този със сигурност  Mr. Green .Идеята ми беше дали може да се подари за Коледа, е явно не може  Sunglasses
24 са прозорчета та .

# 248
  • No Line On The Horizon
Търся детски плавници на фирмата Aqua Sphere. Някой дали е виждал?
Преди години съм купувала очила на тази марка от Аркадия, но не съм сигурна, дали все още съществува магазина.

# 249
момичета търся апрески за момиче 34 номер, но по- къси и по-широки, в смисъл спокойно да влиза панталон и крачол на долнище
Обиколила съм Рънърс, Булдозер, Мат стар и нищо...дали може да има в Хипо ленд или Метро?

Ние миналата седмица купихме на децата апрески от Хиполенд, имаха намаление 55% на някои модели обувки. Апреските на младежа бяха 13.99, имаше и модели по 25-26 лв. Той е 34 номер, цветовете от ниската цена бяха синьо с електриково зелено, тъмно синьо и оранжево и не помня повече.

# 250
Момичета, знаете ли къде в Пловдив мога да купя надуваемо кресло футболна топка?
http://bg1.msrv.store.bg/prdimg/57106/kreslo-futbolna-topka-nadu … aema-igrachka.jpg
Благодаря предварително!

комсед софия ако тук не намериш

# 251
  • Пловдив
Момичета, издирвам къде се продава SEVEN UP, стъклено шише, обещах днес да купя на малкия, а се оказа, че не е лесен за откриване ooooh!

надуваемо кресло футболна топка съм виждала в Хиполенд, но преди месеци Peace

# 252
МОмичета,къде мога да намеря щампи с актуални анимационни герои.
нещо такова
Благодаря  Hug  bouquet

# 253
Момичета, издирвам къде се продава SEVEN UP, стъклено шише, обещах днес да купя на малкия, а се оказа, че не е лесен за откриване ooooh!

Поради гениално управление на местно ниво пепси нямат предста вители за региона вече 5 години,а стъклото е амбалаж , така че наистина си се вкарала във филм с това желание

# 254

Ако не измислиш нищо друго , го заведи в някое Верди - там имат винаги Hug

Общи условия

Активация на акаунт