Къде в Пловдив??? - 27

• 74 321
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
М-телски телефон ни е разкодирвал,един човек работещ с/у кино Фламинго-Васко.Срещу 30 лв.Намира се в блока,който е зад паркчето до Вижън.

# 226
  • Пловдив
Веси, честита придобивка! С удоволствие да пиеш хубаво кафенце. Coffee

п.с. изпросвам си едно кафенце в приятна компания  с теб и двете приятелки. Grinning

# 227
Баща ми съвсем наскоро си разкодира мтелски телефон някъде, ще го попитам къде, защото беше срещу някаква много ниска сума, а услугата си беше ок. Аз също му го взех телефона за 30 лв. май, но искаше да го ползва с друга карта. Та ще пиша допълнително къде е било разкодирането.

# 228
Ти ме уцели в сърцето - точно Саеко искам.  Hug
.....

Е, отидох с идеята да взема втора употреба .... тръгнах си с нова. И ми е кеф, и ми е леко гузно на фона на общофинансовата картина. Но си угодих жестоко, и то точно с това, което исках. Сега ще карам известно време на любов и кисели краставички, но ще пия топло ароматно кафе от прекрасна машина.

Честито, ТуиГ,
много кафенца в добра компания!!!  bouquet
От утре ще забравиш сигурно за киселите краставички, защото ще си на любов и  хубаво кафе! Peace

А случайно да видя този модел на "Саеко" дали го има?

или този:

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 00:49 от meri 68

# 229
Фото в Тракия за календари newsm78

# 230
Аз моля за помощ, че не ми е останало време да ходя по магазините, от къде да взема от коледните календари с шоколад вътре за всеки ден до коледата?  Hug

# 231
Метро - има щанд до зеленчуците коледен - има поне 4-5 вида календари - детски и класически

# 232
Метро - има щанд до зеленчуците коледен - има поне 4-5 вида календари - детски и класически

Мерси!  Simple Smile

# 233

Мерси!  Simple Smile
И в БИЛА на 2.90 лв.

# 234
  • София
Аз моля за помощ, че не ми е останало време да ходя по магазините, от къде да взема от коледните календари с шоколад вътре за всеки ден до коледата?  Hug
В Лидл за 1,80, Пикадили за 2,45. Не знам дали са за всеки ден до Коледа, но моя дребния изяжда всеки ден по цял Mr. GreenДокато не се отворят всичките прозорчета, спиране няма.

# 235
Цитат
Фото в Тракия за календари newsm78
Вътре в Аримага!

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 14:02 от Liliq_Zlatna

# 236
Здарвейте! Да ви питам къде мога да си намеря коледни формички за сладки? Ако някой е виждал някъде, ще се радвам да ми каже, за да не обикалям всеки магазин за 1 лв   bouquet .
Не знаех за тези календари с шоколадите- определено ще се възползвам  Peace

# 237
Колко броя шоколадчета са в календара? Само за месец декември ли са  Thinking Embarassed ?

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 17:56 от bgbebe

# 238
  • Пловдив
Колко броя шокладчета са в календара? Само за месец декември ли са  Thinking Embarassed ?

Че кой друг месец се чака с такова нетърпение от ...... всички Wink Laughing

# 239
Ми не е само този със сигурност  Mr. Green .Идеята ми беше дали може да се подари за Коледа, е явно не може  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт