Къде в Пловдив??? - 27

• 74 310
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
МОмичета,къде мога да намеря щампи с актуални анимационни герои.
нещо такова
Благодаря  Hug  bouquet

Зависи колко големи ти трябват. В Мистър гоблен има разнообразие, но малки, на гърба със силиконово лепило  -лепиш с ютията и при първото пране падат  Joy, трябва да се позашият тук там.

# 256
Момичета, имам нужда от съвет и препоръка. Откакто тръгнаха на ясла, децата ми са непрекъснато болни. Освен другото, в тази ясла пускат децата с течащи носове, кашлящи, че дори с черни нослета от коларгола. При нас нещата се усложняват, защото  като са двама и оправянето се удължава със седмици и така в месеца я имаме три-четири дена на ясла, я не. Трудно ми е да се оправям вече и с работата и с парите за лекарства! Въпросът ми е, знаете ли ясла, където контролът да е малко по-затегнат, да са малко деца в групите - при нас пускат 31 деца в група, защото съм се замислила сериозно да сменям яслата. Моля ви, помогнете!

# 257
Яслата в която от 15ти дек тръгва моето момиче са 12 деца. Дали е така, ще кажа другия месец.
Интересно защо обаче приемат дете само когато изписват друго.
Не можеш да ги спреш по никакъв начин от разболяване за съжаление.
Малката ми е от деня в който се е родила по всичките ми центрове и контактува на ден с поне 20 различни деца и първите месеци имах страшни проблеми. И досега е болнава /в смисъл, че на 3-4 месеца се разболява по веднъж/, но тъпо и упорито изчаквам деня, в който ще го израсте.
Ако бях на твое място, бих мислила в посока, засилване на имунитета.
Ясла със стегнат контрол няма, защото сестрите са в постоянен скандал с родителите на "алергичните" деца.

# 258
нещо такова
Благодаря  Hug  bouquet

Зависи колко големи ти трябват. В Мистър гоблен има разнообразие, но малки, на гърба със силиконово лепило  -лепиш с ютията и при първото пране падат  Joy, трябва да се позашият тук там.

Благодаря,ще погледна и там.Гугъл каза,че са в подлеза на понеделник пазара,нали?

bouquet

# 259
  • Пловдив
SEVEN UP  може да има по бензиностанциите . Една от веригите , но не помня точно коя , зарежда продукти само на Пепси  Peace

# 260
Яслата в която от 15ти дек тръгва моето момиче са 12 деца. Дали е така, ще кажа другия месец.
Интересно защо обаче приемат дете само когато изписват друго.
Не можеш да ги спреш по никакъв начин от разболяване за съжаление.
Малката ми е от деня в който се е родила по всичките ми центрове и контактува на ден с поне 20 различни деца и първите месеци имах страшни проблеми. И досега е болнава /в смисъл, че на 3-4 месеца се разболява по веднъж/, но тъпо и упорито изчаквам деня, в който ще го израсте.
Ако бях на твое място, бих мислила в посока, засилване на имунитета.
Ясла със стегнат контрол няма, защото сестрите са в постоянен скандал с родителите на "алергичните" деца.
Така е, на никого не му е лесно, нито на сестрите, нито на родителите, които не могат да отсъстват. Работим по въпроса за имунитета, но засега успеха ни е нулев. Изпиха толкова имуностимуланти и витамини, че ще "светнат" вече, а сополите текат и гърлата са все зачервени - мина година, кога свършва това чудо?

# 261
  • Пловдив
Момичета, имам нужда от съвет и препоръка. Откакто тръгнаха на ясла, децата ми са непрекъснато болни. Освен другото, в тази ясла пускат децата с течащи носове, кашлящи, че дори с черни нослета от коларгола. При нас нещата се усложняват, защото  като са двама и оправянето се удължава със седмици и така в месеца я имаме три-четири дена на ясла, я не. Трудно ми е да се оправям вече и с работата и с парите за лекарства! Въпросът ми е, знаете ли ясла, където контролът да е малко по-затегнат, да са малко деца в групите - при нас пускат 31 деца в група, защото съм се замислила сериозно да сменям яслата. Моля ви, помогнете!

Ако питаш за държавна ясла със затегнат контрол на болните-много трудна работа.В нашата ги пускат със сополи,кашлащи и със съответните лекарства и капки за нос.Групата сега от 25 деца.Лятото бяха 30 парчета
За частната ясла Вълшебник знам от приятелка,чието дете ходи,че контрола е затегнат.Но пък там месечната такса е солена.Може да отидеш да се интересуваш
Друга държ ясла с малки групи и съвестен директор е трета ясла до Герджика-питай и там.Групите са от 17 деца.

# 262
Цитат на: ♥Elfita♥
Ако питаш за държавна ясла със затегнат контрол на болните-много трудна работа.В нашата ги пускат със сополи,кашлащи и със съответните лекарства и капки за нос.Групата сега от 25 деца.Лятото бяха 30 парчета
За частната ясла Вълшебник знам от приятелка,чието дете ходи,че контрола е затегнат.Но пък там месечната такса е солена.Може да отидеш да се интересуваш
Друга държ ясла с малки групи и съвестен директор е трета ясла до Герджика-питай и там.Групите са от 17 деца.
Къде ти, няма как да идем в частна ясла, а за трета ясла до Герджика - ще разпитам, много благодаря!

# 263
  • Пловдив
Нефертари,при толкова упорита хрема и червено гърло правихте ли микробиология.Пусни им секрети на нос и гърло+антибиограма.Обикновено излизат разни бактерии и с лечение по антбиограмата нещата се оправят.Взимането на секрет е по 8 лв т.е общо 32 лв за двамата.Микробиологията е 10 лв.Уговори се в лаботарията да не плащаш всичките 4 антибиограми,а само една,ако причинителят е един.Или пък две,ако всеки си развъжда различна бактерия

# 264
  • Пловдив
нещо такова
Благодаря  Hug  bouquet

Зависи колко големи ти трябват. В Мистър гоблен има разнообразие, но малки, на гърба със силиконово лепило  -лепиш с ютията и при първото пране падат  Joy, трябва да се позашият тук там.
Благодаря,ще погледна и там.Гугъл каза,че са в подлеза на понеделник пазара,нали?

bouquet

Не в подлеза, а отгоре до стълбите от страната на Понеделник пазар.

# 265
Нефертари,при толкова упорита хрема и червено гърло правихте ли микробиология.Пусни им секрети на нос и гърло+антибиограма.Обикновено излизат разни бактерии и с лечение по антбиограмата нещата се оправят.Взимането на секрет е по 8 лв т.е общо 32 лв за двамата.Микробиологията е 10 лв.Уговори се в лаботарията да не плащаш всичките 4 антибиограми,а само една,ако причинителят е един.Или пък две,ако всеки си развъжда различна бактерия
Правихме, Елфита. Миналата седмица, на малкия - на него му расте трета сливица и говори носово, хърка, боледува често... Резултатите са отрицателни - или трябва да ги повторим, или нещо не сме ги направили както трябва, започвам вече да се съмнявам... На сестра му не сме правили, че беше болна, но след четири последователни дни на яслата е с такава хрема, чее...
Пият саменто и хомеопатични, но ги хваща много лесно всеки вирус.  Shocked

# 266
  • Пловдив
А харесва ли им да ходят на ясла? С желание ли ходят? Харесват ли хората, които там се грижат за тях? Насилват ли ги да ядат в яслата? Карат ли им се много? Викат ли им?

# 267
А харесва ли им да ходят на ясла? С желание ли ходят? Харесват ли хората, които там се грижат за тях? Насилват ли ги да ядат в яслата? Карат ли им се много? Викат ли им?

На дъщеря ми й харесва, но малкия реве и не иска да стъпи там, той е по-впечатлителен и чувствителен, може би нещо там не му харесва. Те проблеми с храненето нямат, така че едва ли са ги насилвали да ядат. И двамата говорят, но не са казвали да са им се карали. Общо взето разговорът е следния: Харесва ли ти в градинката? Харесва ти. Хубаво ли си играхте. Хубаво играхте... Но дъщеря ми, която е по-редовна от известно време започна да размахва пръст и да вика: "Тихооо, тихо, млък - наказан!" Това със сигурност го знае оттам.  newsm78

# 268
Баща ми съвсем наскоро си разкодира мтелски телефон някъде, ще го попитам къде, защото беше срещу някаква много ниска сума, а услугата си беше ок. Аз също му го взех телефона за 30 лв. май, но искаше да го ползва с друга карта. Та ще пиша допълнително къде е било разкодирането.

Аз за разкодирането на телефон: баща ми е разкодирал неговия на бул. Руски, ако идваш от гарата и тръгнеш по Руски, се пада магазина от лявата страна. Намира се в самото начало, някъде 2 или 3ти магазин, има надписи. Струвало е 5 лв.

# 269
Да видим кой ще ме изпрати сега до място, на което ще ми свършат работа. Къде в Каршияка има сервиз за ремонт на кафемашини? Моя приятелка има проблем, но нито марка ми е съобщила, нито каква е точно повредата, така че ако може информация за сервиз засега, а след това тя ще се оправя. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт