Къде в Пловдив??? - 27

• 74 274
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
За Смърфовете - в Джъмбо има пластмасови, много добра изработка, но са малки
Плюшени оргинални няма внос, но има добри имитации и може би точно по магазините, които не продават лицензно ще има добри имитации.

# 346
  • Пловдив
Момичета, да сте видели някъде по- евтин разтегателен диван?   bouquet
 Налага се да сменим легло с такъв диван и засега най- изгоден има в Метро за 260 лв. Не знам дали може да се намери за по- малко пари, но аз да попитам, че максимума ни  е 300 лв  Peace.

Миналата година обикаляхме доста, че се бях запънала да сменяме дивана в кухнята с разтегателен... Много изгодни има в един магазин в началото на Тракия, до р-т Краси (ако застанеш срещу него, магазина се пада от лявата му страна). Имаха и сайт, но съм го изтрила от фаворитите Blush

Не е ли този? http://www.zenitgroup.com/outlet/main.php
Същия, но като гледам, доста е зле в момента...

# 347
  • Пловдив
Неродена мома, Спално бельо на фирма "Глория" има на промоция в Карфур, двоен комплект с един плик мисля,че е 35 лева. Във фирмения им магазин има промоция и на комплект с два единични плика за 59 лева.
Това е страничката им: http://www.gloria.bg/categories/Спално-бельо/Комплекти/Lounge/?s … e/?sort=pricedesc[/url]

# 348
Неродена мома, Спално бельо на фирма "Глория" има на промоция в Карфур, двоен комплект с един плик мисля,че е 35 лева. Във фирмения им магазин има промоция и на комплект с два единични плика за 59 лева.
Това е страничката им: [url=http://www.gloria.bg/categories/Спално-бельо/Комплекти/Loun … e/?sort=pricedesc[/url]

По повод Глория и Карфур да споделя скорошна случка.Купувам комплект,уж запечатан беше с размери каквито търся и..прибирам се отварям го нито размера такъв,нито комплект пък-липсваха калъфките.Върнаха ми го с триста зора,взех нов иии дефектен,добре че го отворих на място пред служителката.Това тотално ме отказа да купувам спалньо бельо точно от там дори и на примамливите им цени.Фен съм на Глория и винаги съм купувала от магазина им.

Овлажнител видях отново и в Карфур,има и в магазините за техника.

# 349
Благодаря ви момичета!
Нямам възможност да обикалям, че съм с децата и ще погледна в технополис и карфур за начало.
Не знам доколко ще го ползваме този уред, но откакто сме с климатик в спалнята няма спане, направо откачам.

А за чаршафи на Панагюрище ми се е случвало да са дефектни чаршафите, с дефект на плата при тъкането. То цената изобщо не е гаранция за качество.

# 350
Благодаря, момичета  bouquet Линкът не бачка, но пуснах гугъл и намери веднага сайта Simple Smile

# 351
В Карфур спалното бельо  на Панагюрище е  всичкото с дефекти в хасето. Чаршафите на Тед , са с избеляло на ивици хасе, изобщо , няма читаво там!

# 352
За Панагюрище явно им е ниско качеството за бг пазар или по-принцип.
Ние комплектът го купихме от Zona for home в София и магазинът доста далече ни идваше да правим рекламация. После си купихме пък олекотени завивки от Рино в Мол Галерия - тегелите за капитонирането са под всякаква критика. Висят конци, възли, грозна работа. А не е като да бяха евтини и комплектите и завивките.
Съжалявам за отклонението.

# 353
В Роксима дриймс в мол Галерия ми се стори, че не бяха скъпи комплектите.
Аз пък никъде не мога да харесам кувертюра за спалня-памучна, едноцветна.
Не мога и плат да намеря подходящ да ми ушият.

# 354
  • тук-там
Някой знае ли магазин, където да поръчам пълнен шаран за Никулден?
Има ли изобщо такова предлагане? newsm78

# 355
Момичета, търся си човек да ми оправи лаптопа - моят "майстор" заминал да работи в Германия и имам проблеми. Ако е човек от Кършиака ще е добре, но не е чак жизненоважно.

Ми аз ще се повторя, не е от този квартал човека, но ходи и на място като се уговорите.Иван Хубчев 0878888121.

# 356
Много са ми полезни коментарите на всички, благодаря ви! Шалтето също ще ме интересува скоро, така че и него ще следя Simple Smile

# 357
Благодарности към модератора!  bouquet
Отново  позачисти таз сутрешните постове на някои редовно пишещи, че както беше тръгнало - то ку виж  темата да се приватизира. Тогава може би ще има тарифа за ползването на час, но пък ще се радваме на най-кадърните специалисти, обслужващи темата....... Joy Joy Joy

За комплектите спално бельо виж в сайта "На-ни" - има добри предложения! Peace

# 358
Някой знае ли магазин, където да поръчам пълнен шаран за Никулден?
Има ли изобщо такова предлагане? newsm78

срещу мола има един непретенциозен ресторант морски ресторант Морски Дар. Принципно ми харесва рибата там, яла съм много пъти и различна, не е гурме изпълнение, но бива... Последния път обаче детето се скъса да повръща и според мен беше пържено в старо олио.
Иначе други забележки нямам - ако ти харесва как готвят там, ще се разбереш с тях без проблем. Във всеки ресторант няма да ти откажат да ти вземат парите - на нас са ни пълнили за вкъщи за Коледа пуйка във Фадо, пекли са ни агне във Веселото село, така че не се сещам да се сме отишли някъде и някой да ни е отказал.
За шарана е много важно да не е гаден и тлъст, така че да каже някой хубав морски ресторант и поръчай там, защото аз не съм много по рибата и не съм специалист.

мери, явно няма да ме оставиш на мира. не разбираш от дума. нищо, колко такива като тебе са минали и заминали, хем в реалния живот, откъде я събирате тая злоба обаче, не е ясно...

# 359
meri 68, добре, някой тук в темата ти пречи, ама и ти постоянно ни пълниш главите с твоите неща, против една или друга личност! Еми и на мен не ми се чете вече в темата това! Направи си отделна тема с благодарности към модераторите по въпроса и се дърлете там, ако може! Наистина влизам тук да прочета и следя ако нещо ми трябва, ама вашето е от сума ти теми, вече не е интересно и предполагам и на другите потребители не им се чете дразги и нападки и тук! Малко е по другите теми, та и тази да стане на пазара кокошките се карат!  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт