Къде в Пловдив??? - 27

• 74 281
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Момичета, търся си човек да ми оправи лаптопа - моят "майстор" заминал да работи в Германия и имам проблеми. Ако е човек от Кършиака ще е добре, но не е чак жизненоважно.

Момчето е 30-годишно и се занимава с лаптопи и настолни. От Кършияка е и живее до Новотела. Казва се Кирил Лазаров и JSM 0886529422. Посещава и по домовете и офисите.

# 406
Препоръчайте ми масажист, моля. Simple Smile

Имам доверен човек, но няма собствено студио - ходи по домовете. Ако така те устройва, ще дам контакти Simple Smile

# 407
Преди време търсих детско бельо и ме насочихте към асеновградска фирма. Възможно е да бъркам името, но да споделя какво открих вчера.
Намерих фирмен магазин на ЕСКО-Р Асеновград, намира се на Филип Македонски, улицата на Медлайн. Доста добре беше зареден с детско бельо, пижами, чорапи. Честно казано много съжалявам, че не го знаех този магазин когато зареждах комплектите за сезона на децата.
Комплект потниче с щампа, гащички /слипчета, пликчета/, цветно рипсено трико - 3.70.

# 408
Живи елхички някой знае ли къде ще открия?

# 409
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми фотограф за детска фотосесия. Колебая се между Д&Т Якови и Елена Карагьозова от Асеновград  newsm78 Някой ако има впечатления, моля да сподели   bouquet

# 410
Не съжалявай-цените са ниски,но и качеството им такова  Confused На децата пижамките се разтегнаха ластиците отзад.  На мен на Венера най-ми допадат като качество ,предпочитам малко повече парички,но да си струва.

# 411
Ако някой даде насока къде да търся не-китайско детско зимно яке за 18-24 мес. , до 50 лв.
Виждали ли сте от тези против вятър, против дъжд и не знам си още против какво. Харесах един модел на Том тейлър, но не ми се даваха близо 90 лв.

Благодаря за инфото за пъзела-килимче  Hug

От спортсдирект масовите моделчета също са китайски евтинджоси . Иначе по интернет сайтовете-избор бол. В Алиса ( срещу дома на младоженците гледах хубави якенца,но не съм обръщала внимание на качество и цени. Имат магазин и на симфонията

# 412
Момичета, препоръчайте ми фотограф за детска фотосесия. Колебая се между Д&Т Якови и Елена Карагьозова от Асеновград  newsm78 Някой ако има впечатления, моля да сподели   bouquet

Имат различен стил на снимане - Тереза набляга на едно, Елена на друго
Разгледай им снимките във фейсбук и сама ще разбереш кой е твоя човек
Аз имам моя фаворитка между двете и ще снимам децата си при нея тази Коледа, но е въпрос на личен вкус.
И двете са професионалисти и държат на клиентите си и ще бъдеш доволна.

# 413
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми фотограф за детска фотосесия. Колебая се между Д&Т Якови и Елена Карагьозова от Асеновград  newsm78 Някой ако има впечатления, моля да сподели   bouquet

Имат различен стил на снимане - Тереза набляга на едно, Елена на друго
Разгледай им снимките във фейсбук и сама ще разбереш кой е твоя човек
Аз имам моя фаворитка между двете и ще снимам децата си при нея тази Коледа, но е въпрос на личен вкус.
И двете са професионалисти и държат на клиентите си и ще бъдеш доволна.

Би ли споделила, коя е твоята фаворитка .. Гледах снимки на Тереза на страницата им, но са много малко и не мога да добия представа ..

# 414
Не е пазаруване, но ще пробвам да попитам и тук.

Къде в Пловдив мога да намеря добър преподавател за excel? Бих плащала и предпочитам събота или неделя за самостоятелни занимания.

Не курс, а нещо като индивидуално обучение. Не искам да минавам (респективно плащам) за обучение в най-елементарните стъпки. Само интересуващи ме конкретно неща.

# 415
  • Пловдив
Хубави коледни играчки за елха има и в археологическия подлез в магазинчето за подаръци и саксии.

# 416
  • Пловдив
Момичета, търся си човек да ми оправи лаптопа - моят "майстор" заминал да работи в Германия и имам проблеми. Ако е човек от Кършиака ще е добре, но не е чак жизненоважно.
Ми аз ще се повторя, не е от този квартал човека, но ходи и на място като се уговорите.Иван Хубчев 0878888121.

Момчето е 30-годишно и се занимава с лаптопи и настолни. От Кършияка е и живее до Новотела. Казва се Кирил Лазаров и JSM 0886529422. Посещава и по домовете и офисите.

Благодаря    bouquet

# 417
Момичета ходили ли сте на врачка, гадателка или нумеролог? Искам да отида и ако ми познаят нещо ще е добре  Grinning. Ако имате отзиви за такъв човек, моля да споделите, може и на лични. Потърсих в определените теми, но не намерих нищо конкретно за Пловдив. Благодаря предварително    bouquet

# 418
  • Пловдив
Аз не бих могла да направя сравнение между Тереза и Елена Карагьозова. Едната е светлинни години пред другата. А имам чувството, че всички познават Тереза покрай мъжът й, а не толкова заради уменията й. Старая се да бъда максимално деликатна в мнението си, наистина.

Мисля, че Е. Карагьозова вече няма свободни часове за снимки за тази година, но най-добре е да я питаш лично.

# 419
Друг вариант за детска фотография е Калина Арсова. Тя си е класика в детските снимки. По-стилни и открояващи се от нейните не съм срещала.
А в Пловдив снима в невероятна зала , мястото е неповторимо и дано се задържи още време там.

Общи условия

Активация на акаунт