Кюретаж и забременяване след това - 25

• 24 224
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Джуди ,дано тоя запис да е за спама а не по темата Simple Smile

# 91
  • София
basis , Tedd, zuzi, Doni, благодаря момичета. За пореден път ще кажа, че без вас и всички , които се подкрепяме в тази тема, нямаше да съм това, което съм днес.  Hug
Мен ме изтърва!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Шегичка!
Кой ви каза, че спама тък минава леко.. Е сега като дойде Хера се молете да е бяла и добра...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 92
Добро утро,момичета!Май само аз не съм се разписала още в новата тема,айде да ни е много на късмет в нея!Теди,от сърце се моля утре да се види едно красиво и добре оформено сакче!Разбирам напълно вълненията ти,но и аз мисля,че Зузката е много права-търпение му е майката,каквото има да става,просто ще стане,а аз имам чувството,че при теб този път всичко ще е ок,така го усещам някакси Hug.Трой,и на теб много fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed!
Зузи,и твоето МЦ го чакаме с нетърпение Party,няма ли признаци да идва?
Така като гледам,нашата групичка "Коледата е възможна" става все по-голяма SmileСега се сещам-имаше една песен от миналото ни на пионерчета:
"Пейте в светлата родина
септемврийчета безчет..." newsm44

# 93
Така като гледам,нашата групичка "Коледата е възможна" става все по-голяма SmileСега се сещам-имаше една песен от миналото ни на пионерчета:
"Пейте в светлата родина
септемврийчета безчет..." newsm44
smile3501 Само така!

# 94
Ваче, хайде за Коледа не е ли простен малко спам Embarassed

Джуди, как така само запис Rolling Eyes

Кас, Трой, Ники, Зузи....леле всички сте декемврийки Flutter спомням си че Поли беше ноемврийче, обаче нещо се е загубила.... Crossing Arms

Луничка, аз и да имам и да нямам търпение, то прегледа няма да дойде по- бързо...не ми е в главата, но пък като се сетя Blush

# 95
Цитат на: luni4ka_77
Така като гледам,нашата групичка "Коледата е възможна" става все по-голяма Smile

+1

cassiopeia_vn, да, нов ми е подписа, доста се смях като го прочетох, но май има нещо вярно.  Heart Eyes

Днес сутринта спретнах за мен и приятелката ми по един портокалов ароматизатор за Коледа  Laughing , да видим след 2 седмици резултата.  Party
http://krokotak.com/2009/11/s-vkus-na-portokal-i-kanela/

ПС. KaRoLa, честитооо!!!  newsm59 Two Hearts Весел празник! Много здраве и семейно щастие ти желая!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 11:04 от basis

# 96
Добро утро!!

Трудно избрах с какво да ви почерпя Simple Smile Хапнете си тортичка за мое здраве и нека денят ви е топъл, макар и мрачен по прогнозата на Емо Чолаков Simple Smile !!

# 97
  • София
Karola, честит рожден ден. Пожелавам ти да бъдеш здрава и скоро да сбъднеш мечтата си. Весело изкарване на празника.

Vache, за шегата нали знаеш лафа.  Heart Eyes Hug
Тед, стискам палчета за прегледа утре.  Praynig Hug

# 98
  • Пловдив
KaRoLa, честит празник!  Hug Hug Hug

# 99
Каролка, честит празник мила Hug Hug Hug Hug пожелавам ти следващия рожден ден да го посрещнете тримца Hug Hug Hug

# 100
Karola Честит рожден ден мила! Много здраве , щастие и скоро да ни показваш снимка на две черти.
ПП: За теб имам предчувствие някъде началото на януари около някой празник че ще се похвалиш.

А за Коледата и аз съм в тази групичка. Laughing +1

# 101
Добро утро Simple Smile
Каролка, честит рожден ден!   bouquet Да си здрава, скоро много щастлива и спокойна Simple Smile
За Коледата, аз предни години правя този английски коледен щолен, има го в темата за коледа, прави се 6 седмици по-рано, значи някъде сега и е наистина много хубав. Също правя, но вече по самите празници едни джинджифилови бисквитки, супер са, а тази година и малката ще участва по-активно с фигурките Simple Smile Рецептите са:
За щолена:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=137696.msg2612172#msg2612172
За бисквитките:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356017.msg9504132#msg9504132
Благодаря за идеята с ароматните портокали, може да я пробвам Simple Smile

# 102
Каролка, честит рожден ден, миличка! Пожелавам ти от цялото си сърце да постигнеш всичките си цели, да превърнеш всяка мисъл в мечта, а всяка мечта в реалност!   bigdance2

Тези портокалови ароматизатори и аз ги знам пък  smile3534 smile3534 smile3534

Луничко, след аборт никога не съм имала признаци за М, просто си идва ей така  Rolling Eyes Ако съдя по първия път, когато пак нямаше кюретаж, значи сега би трябвало да ми дойде около датата, на която изгубих бременността...т.е. около 26 ноември. Но така или иначе и аз съм от декемврийската дружина  smile3508

Теди, само да ти напомня, че палците не съм ги пускала за теб и знам, че утре ще ми донесеш една прекрасна усмивка, която ще ме държи целия ден!  Heart Eyes fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 103
Зузи, чуло те човечето Hug

За М след кюретажа- и аз първите пъти нямах никакви признаци Rolling Eyes

# 104
Яааааа, сетихте се и вие за Коледа и празниците  Laughing Laughing Laughing Аз още от септември искам да слагам елхата  ooooh! /изкуствена, от онази българската фирма, поръчвах си я от сайта им/...

Тед, по кое време си на преглед утре?

Каролке, честит Рожден ден!!! Догодина- в увеличен семеен състав да празнуваш!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт