Петъчна: Сексуални гафове

• 95 774
  • 551
  •   1
Отговори
# 90
  • по света и у нас
...Секс в спалнята, креватчето на детето до нас и в един момент се чува " Айдееееее и ааааааз"
hahaha Joy Чак се разплаках от смях. Laughing

# 91
Муахахаха  Joy ... подобрихте ми деня определено!!!!! Joy
Уникални сте!!!  Joy

# 92
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Като споменахте деца и гафове, ето и най-бруталната ми случка -  Бебето спи в нашето легло, идва най-сетне вечерта, аз прилежно приспивам малкото в края на леглото, след което се награбваме с мъжа ми.  Flutter Всичко е чудесно и вече навлизаме в същинската част когато изведнъж усещам нещо да се катери по мен и в следващия момент да ме захапва за гърдата!  Shocked Ми събудило се детето от нас и решило да си похапне,дотам бяхме със секса онази вечер, де.

# 93
  • In The Middle Of Nowhere
Муахахаха  Joy ... подобрихте ми деня определено!!!!! Joy
Уникални сте!!!  Joy

Отвратително! Кажи ми, че е монтаж, нали?

# 94

Вероятно..или по скоро непредвиден гаф!!!  Laughing

# 95

Вероятно..или по скоро непредвиден гаф!!!  Laughing

Соте, до снощи доста се забавлявах със снимките, които пускаш, ама тая много ми залютя.
Като гледам е по-скоро показно как се лапат ..., но ще си въобразя, че е монтирано, все пак снимката е хумористична.

# 96
Соте, до снощи доста се забавлявах със снимките, които пускаш, ама тая много ми залютя.
Като гледам е по-скоро показно как се лапат ..., но ще си въобразя, че е монтирано, все пак снимката е хумористична.

Това е и целта на темата  Laughing...пък и е добър начин за разпускане...само сериозни теми, биха изнервили всички!!!!  Peace

# 97
Зависи кой как разбира написаното, така ще го развлича или обратното. Благодаря ти за снимките, тази със старците ми хареса най-много  Hug

# 98
Моят мъж веднъж ме обезчувстви на онова място точно когато искахме да се гушкаме и просто вече нямаше смисъл. Малко преди това си беше мазал навехнатия крак с един гел с ментол и ибупрофен (няма да споменавам име, за да не става реклама, ама е много ефикасен). И след като си беше измил ръцете със сапун - пак успя да омаже положението...  Embarassed

А пък моят мъж преди няколко вечери ме направи "много чувствителна" на същото място. Беше ял люти чушки малко преди това.

# 99
Моят мъж веднъж ме обезчувстви на онова място точно когато искахме да се гушкаме и просто вече нямаше смисъл. Малко преди това си беше мазал навехнатия крак с един гел с ментол и ибупрофен (няма да споменавам име, за да не става реклама, ама е много ефикасен). И след като си беше измил ръцете със сапун - пак успя да омаже положението...  Embarassed

А пък моят мъж преди няколко вечери ме направи "много чувствителна" на същото място. Беше ял люти чушки малко преди това.

Хахаха предствих си ви Joy Hug

# 100
  • Между гори и планини
Ами... заспивала съм. Още в началото на цуни-гуни. Бях пътувала около 12 часа със самолет. Мъжът ми се приготвил - изстудил вино, сложил свещи, шоколадови бонбони, направил пътека от розови листенца до леглото и леглото покрито с листенца също.... Отворихме виното, казахме си "наздраве" и уж започнахме, а аз се събудих отсладкият си сън  чак на сутринта  Embarassed

# 101
...

Joy Joy Joy

# 102
Малеее, Алиса и тя ли започна да обсъжда секса на приятелките си? Че даже и името на въпросната свиркаща написала. Стига ми форум за днес!!!

# 103
Моето е по - скоро предсексуален гаф. Laughing
Седя на колене, той зад мен -  също. Навежда се напред, аз в този момент си давам главата назад, нацелвам му носа и ...му го счупих Embarassed Явно имам доста твърда глава...

# 104
  • Mediterraneo
Има един виц, който завършва така: "Ти не си Цар, ти си Господ" (в случая ще е женски род) ... но няма да го разказвам тук...  Whistling

Любимият ми виц напоследък  Mr. Green

Ох, и мой! Уникална простотия, нооо много добър!

Общи условия

Активация на акаунт